2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Çıktım kuzular baya bekledik orada ondan sonra kendi doktorumla ilk muayenemdi biraz uzun tuttuk bide son randevu olduğmuz iicin bekleyen yoktu rahattik herşeyden once cok guzeldi o kalp atışını duymak pit pit pıt diye karından bakti ona ragmen cok rahat duyuluyordu ses ve büyümüş yani ilk gördüğümde bir nokta gibiydi şimdi vücut sekli daha çok görünüyordu. Doktorum bakin surada bir parilti var goruyomusunuz dedi böyle yanip sönüyor iste o kalbi dedi 165 lere cikmis kalp atisisonra sohbet tadinda geçirdik 10. Haftadan sonra ilaclari azaltarak birakcagim oksapar kanda pihtilasma olmasini onlemek icin onemliymis. Ufak tefek kanamalar normalmis kesede hic bir problem yok haftaya uyumlu. Vucudumuz hormon ilaclarina çok alıştığı icin tepki verebilirmis birakirken kanama gibi yine konusurz endise etmeyin dedegm surece bana guvenin dedi. Bu ara biraz randevulari siklastiralim takip etmek istiyorum dedi o yuzden her hafta kontrol verdi bi sure bakayim unuttugum bisey var mi hepsi boyle galiba he bide aldim bir ay heyet raporu yatcam

Oooyyy yerim ben onun kalbiniiii

Maşallah suphanallah canm darısı tüm isteyenlere nasip olur inşallah yat kız hakkındır

Kuzum sen nerde çalışıyodun

Oy çok şükür sağlıkla sıhhatle büyüsün inşallah

Oh maşallah canım büyümüş bi de sıpa yaa ne güzel sağlıkla devam etsin inşallah

Oh oh maşallah canim size ....cok detayli olmus konusmaniz... Aynen beni de her hafta cagiriyor doktor surekli gidiyorum ilaclara da devam ediyorum simdilik.... Ya cok guzel gerçekten o hareketi görmek, sesi dinlemek ayyyyy çarşamba günü gelmek bilmez bana simdi

Kızlar hepinizi tek tek alintilayamadim cok teşekkür ederim butun guzel dilekleriniz icin hepimiz saglikla bu guzelligi yasayalim. Benim icin kendi doktoruma gitmek biraz daha duygulandirdi beni taaa sevgiliyken giderdik ben hep adet sorunu yaşardım çünkü o zamandan bilir bizi nişanlandık evlendik derken cocuk istemeye basladk hep surecimizi doktorum takip etmisti teshisi o koydu ameliyatimi o yapti derken bebisimizi onunla görmek nasip oldu oyle ki asistani evlendi cumartesi günü yanında geçici biri vardi kiza dedi ki ' melikeyi sorarlarsa alinma onlar cok eski hastam melikeye aliskinlar ' oyle bir bağ aradaki
Öyle düşünceli ki sık çağıracak diye bu ara sigortada ki muayene hakkimizi bile sordu bitmesin diye yani bebis haricinde beni duygulandiran ekstra şeylerde vardı şükür diyelim herşeye

Çok şükür canım heyeti de iyi yapmışsın ben de aldım bugün bir ay bebeğimizle güzelce ilgileniriz

Ben bi civciv ördüm yeğenime alsam daha iyiydi cidden çok pahalı olmuş ipler 23₺ bir çilesi
Ay ben yeğenime yelek ördüm antibakteriyel ip var bebeklere Özel 32 lira bi yumağı 2 yumak 64 lira LC Waikiki gidip alsam daha uygundu

Ay ben yeğenime yelek ördüm antibakteriyel ip var bebeklere Özel 32 lira bi yumağı 2 yumak 64 lira LC Waikiki gidip alsam daha uygundu
Demek ki ne örebiliyoruz ne alabiliyoruz onun bunun eskisini giysin artık eşime bazen diyorum erkek olursa senin yeğenlerin kız olursa benim yeğenlerin eşyalarını alırız masrafı burdan kısmamız lazım diye niye babası öldü mü diyo kıyamam çok hevesli

Aynen canm herşey çok pahalı anca indirim takip edicez , ayy ben eşime söylüyorum bi kalp atışını duyayım diyor sonra hevesleneceğim diyor ama bence bu kadar bekledim ilk çocuğum diyip ne bulsam alırım sanki örerimde kalp atışını duyayım bebek battaniyesi örmeye başlarım yada güzel minik bi yelek marta giysin yavrum ölürüm hayalî bile ne güzel rabbim verdiğine bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…