- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
Ben de hastalıktan bakamıyorum buraya ,seninle transfer günümüz ayni,bana da iki transfer edildiKızlar merhaba.bende süreci sizinle takip ediyorum ara ara da dahil oluyorum grubaBugün kese görmeye gittim 29 hazirandı transferim.iki tane kese gördü doktorum 15 gün sonra kalp atışları içi gel dedi.rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin
Korkma canım, hayırlı sonuçlarla gel inşallahİnşallah yarın muayene olacam şimdiden korku heyecan başladı
2019 yaz ayında olmuştum. Ay ben iğneden değilde o ağrıdan korkuyorum herkesi aynı etkilemiyormuş ama5 yıl dolmadıyssa yapmıyolar o yeterli oluyormuş diye biliyorum ama hamileliktede geçerlimi bilmiyorumay bende çok korkuyorum
Ayy aynen canm sen 2019 d olduğunu muhakkak söyle bari belki tek doz yaparlar hepimizi korkusu sardı bile akşam eşimle konuştum askerde vurulduklarını anlatı kimisinin kolu yangın gibi su topladı dedi2019 yaz ayında olmuştum. Ay ben iğneden değilde o ağrıdan korkuyorum herkesi aynı etkilemiyormuş ama
Ya ben atkıdan başka birşey öremiyorum onda da ilmik kaçırıyorum mutlakabir sey oremeyecegim desene
. Neyse neneleri örsün ( zaten onlar çok örmüşte hiçte elimle bişi yapam hevesi bnmki :)
Allah korusun canısı sen git doktoruna bugünKızlar 5+5 teyim dün lekem geldi önce kahve sonra sildikce gelen pembe lekeacile gittim doktorumu aradılar oksaparı bıraktırdı yarın devam ederse gel bakayım dedi dün bana ve gece yine kahve lekem gelmiş ve yine sildikce gelmeye devam ediyor oksapardan olabileceğini söyledi dün hemşire başına böyle bişey gelen varmı çok korkuyorum bişey olcak diye
Benimde hala gözüm korkuyorBen de hastalıktan bakamıyorum buraya ,seninle transfer günümüz ayni,bana da iki transfer edildi,çarşamba randevum. İki tane gözümü korkutuyor ne yalan söyleyeyim ama herseyden önce sağlık
Bacım ne bilem emojiyi açtık başka şeyleri batırdım galiba dur bakam
Oldu mu bacı
Oldu kuzumOldu mu bacı
Dualarımız ikinizle o zman hayırlı haberlerle gelin inşallah
Dualarımız ikinizle o zman hayırlı haberlerle gelin inşallah
Düzeltin bacım neyse sıkıntı yokBacım ne bilem emojiyi açtık başka şeyleri batırdım galiba dur bakam
Sende sagol kuzum bu gün kaçsınız hesabına göreİnşallah canım benim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?