2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben de hastalıktan bakamıyorum buraya ,seninle transfer günümüz ayni,bana da iki transfer edildi ,çarşamba randevum. İki tane gözümü korkutuyor ne yalan söyleyeyim ama herseyden önce sağlık

Bizim de misafir odasi olarak kullandigimiz bi oda var. Simdi odaya ikide bir girip cikip kafamda bebek odasi planliyorum simdiden cok guzel duvar kagitlari buldum. Daha cok ahsap tonlari ve doga temali bir oda olsun istiyorum. Tamamen pembe ya da mavi bir oda dusunmuyorum zaten o yuzden cinsiyet cok onemli degil

Kızlar 5+5 teyim dün lekem geldi önce kahve sonra sildikce gelen pembe leke acile gittim doktorumu aradılar oksaparı bıraktırdı yarın devam ederse gel bakayım dedi dün bana ve gece yine kahve lekem gelmiş ve yine sildikce gelmeye devam ediyor oksapardan olabileceğini söyledi dün hemşire başına böyle bişey gelen varmı çok korkuyorum bişey olcak diye

2019 yaz ayında olmuştum. Ay ben iğneden değilde o ağrıdan korkuyorum herkesi aynı etkilemiyormuş ama
Ayy aynen canm sen 2019 d olduğunu muhakkak söyle bari belki tek doz yaparlar hepimizi korkusu sardı bile akşam eşimle konuştum askerde vurulduklarını anlatı kimisinin kolu yangın gibi su topladı dedi cesaret verdiğin için teşekkür ederim hayatım dedim

Allah korusun canısı sen git doktoruna bugün

Ben de hastalıktan bakamıyorum buraya ,seninle transfer günümüz ayni,bana da iki transfer edildi ,çarşamba randevum. İki tane gözümü korkutuyor ne yalan söyleyeyim ama herseyden önce sağlık
Benimde hala gözüm korkuyor alışmak biraz zaman alacak sanırım.Rabbim sağlık versin herşey hallolur inşallah dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…