Maşallah canm Allah esirgesin sana bağışlasınKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Oh maşallah canım çok şükürKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Transfer tarihine göre 5+5 im bugünSende sagol kuzum bu gün kaçsınız hesabına göre
Bu sabah beri ölüyom işte dün bu kadar yoktuDüzeltin bacım neyse sıkıntı yokbu arada seninde sabah bulantıların felan başladımı
Canım naptınİyiki varsınız zateninşallah güzel haberleri alayım hemen yazacam paylaşacam sizinle
Daha gidemedim eşim 11 bucukta gelirim dedi onu bekliyorum. Kalpten gitmezsem iyidir aşırı heyecanlıyımCanım naptın
Maşallah çok şükürKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Daha gidemedim canım inşallah ikimizde hayırlı güzel haberler alırız
Yaa kıyamam olsun en azından birlikte gideceksiniz. İnşallah güzel haberler de alırsın tatlı heyecanlar bunlarDaha gidemedim eşim 11 bucukta gelirim dedi onu bekliyorum. Kalpten gitmezsem iyidir aşırı heyecanlıyım
Oy teyzoşu yesin hareketleriniKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Oy kuzum ne güzel eşin olcak yanındaDaha gidemedim eşim 11 bucukta gelirim dedi onu bekliyorum. Kalpten gitmezsem iyidir aşırı heyecanlıyım
Bende 5+6 inşallah güzel haberlerle gel bende senden kendime pay çıkartayımTransfer tarihine göre 5+5 im bugün
Bnde 5+5 görünüyorum bugün senden önde gözüküyorum imzada sanki bacıBende 5+6 inşallah güzel haberlerle gel bende senden kendime pay çıkartayım
İnşallah kuzusBende 5+6 inşallah güzel haberlerle gel bende senden kendime pay çıkartayım
Kuzum birde şöyle düşün hamilelikte tek doz olmuyor ya belki daha önceden tek seferde olduğumuzu hamilelikte 2-3 doza ayırırlar. Ben olduğumda 1 hafta eşim üzerimi giydirip çıkartmıştı hareket ettirwmiyordum çünkü ama hamile kümmi tanısam böyle etki yaşamamışAyy aynen canm sen 2019 d olduğunu muhakkak söyle bari belki tek doz yaparlar hepimizi korkusu sardı bile akşam eşimle konuştum askerde vurulduklarını anlatı kimisinin kolu yangın gibi su topladı dedicesaret verdiğin için teşekkür ederim hayatım dedim
Kuzu çıktın muDa
Daha gidemedim canım inşallah ikimizde hayırlı güzel haberler alırız
Gittim kuzum yeni geldim ikizlerim kesinleşti şükürAllah korusun canısı sen git doktoruna bugün
Çok şükür çokGittim kuzum yeni geldim ikizlerim kesinleşti şükürrahim içi keseler yolk kesesi vs hersey çok güzel dedi lekem vajen tahriş olmuş fitilden dolayı kan sulandirici da tetiklediği için leke tarzında gelmiş oksapara bir süre ara verdik herşey çok yolunda çok şükür haftaya salı kalp atışı için gideceğim
Sorma kuzum o kadar korktum ki dünden beri çok şükür gerçekten herşey yolunda çıktıÇok şükür çok
Hamdolsun bizede çok dua etSorma kuzum o kadar korktum ki dünden beri çok şükür gerçekten herşey yolunda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?