Maşallah canm Allah esirgesin sana bağışlasın
Oh maşallah canım çok şükür
Maşallah çok şükür
Canlarım teşekkürler darısı sizlerin güzel haberlere inşallah kucağımıza da alalım bol bol teyze olalımOy teyzoşu yesin hareketlerini
Etmez miyim canım rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah herşey güzel ilerlesin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasınHamdolsun bizede çok dua et
Yaaa Allah bağışlasın kuzummm böyle de sağlıkla devam etsin inşallah çok mutlu oldum inankiKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Amin amin aminEtmez miyim canım rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah herşey güzel ilerlesin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerini boşa çıkarmasın
Benimde iki üç gündür var afedersin kusamıyorum sadece öğürmeBu sabah beri ölüyom işte dün bu kadar yoktu
Benimkide öyleydi tarihi ileri atımBnde 5+5 görünüyorum bugün senden önde gözüküyorum imzada sanki bacı
İnşallah canm Allah razı olsunİnşallah kuzuszaten sen gidip kalp atışını da duyacaksın sanırım bekledigine değecek insallah
Ay öyle deme iyice korkuyorum Allah yardımcımız olsunKuzum birde şöyle düşün hamilelikte tek doz olmuyor ya belki daha önceden tek seferde olduğumuzu hamilelikte 2-3 doza ayırırlar. Ben olduğumda 1 hafta eşim üzerimi giydirip çıkartmıştı hareket ettirwmiyordum çünkü ama hamile kümmi tanısam böyle etki yaşamamış
Aynı kuzum ama çıksa rahatlycmBenimde iki üç gündür var afedersin kusamıyorum sadece öğürme
Son adet tarihime göre kndi 5+5 ama sen nasıl hesapladınBenimkide öyleydi tarihi ileri atım5+6 bende bu gün
Bndede yüklü de forma üye olmadımKızlar happy mom diye bir program var. Onu yükleyen var mı. Ben yükledim forumda acayip komedi konular var maden suyu içsem bebeğim erir mi, karnımı oksasam bebeğin cani yanar midaha neler neler
Ay tövbe bismillah gülme tutuyor bunlari gorunce
Kızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Faydalı şeyler de var tabi ama böyle sacmalayan da çıkıyor aradaBndede yüklü de forma üye olmadım
Yaaa Allah bağışlasın kuzummm böyle de sağlıkla devam etsin inşallah çok mutlu oldum inanki
inşallah kuzumSübhanallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Oh maşallah sanaBenim bulantım olmadı hiç kızlar. İyi bisey tabi de bazen de işkilleniyorum niye yok diyeinsallah sizinkiler de tez vakitte gecer Rabbi Hebli Mines Salihin Azelya21
Maşallah canım Allahım daha güzel günlerini gösterir inşallahKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Benimde bulantım falan yok valla bende aynı senin gibi düşünüyorum acaba bişey mi var diyeBenim bulantım olmadı hiç kızlar. İyi bisey tabi de bazen de işkilleniyorum niye yok diyeinsallah sizinkiler de tez vakitte gecer Rabbi Hebli Mines Salihin Azelya21
Aman bebisler yerinde sağlıklı olsun da biz de böyle devam edelim insallah rahat rahatBenimde bulantım falan yok valla bende aynı senin gibi düşünüyorum acaba bişey mi var diyeama tabi herkeste farklı seyrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?