- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 23
- 42
Yaa kıyamam ama haklısın korkmakta canım benim çok şükürGittim kuzum yeni geldim ikizlerim kesinleşti şükürrahim içi keseler yolk kesesi vs hersey çok güzel dedi lekem vajen tahriş olmuş fitilden dolayı kan sulandirici da tetiklediği için leke tarzında gelmiş oksapara bir süre ara verdik herşey çok yolunda çok şükür haftaya salı kalp atışı için gideceğim
Canim korkma sakin bende de oldu , oluyor ve olmaya devam edebilirmis. Dün doktordayken konustum malesef çok ağır hormon takviyesi aliyoruz bu nedenle kanama yasayabilirmisiz hatta ilaclari birakma evresinde vucut alıştığı icin bile kanama ile tepki verebilirmis ki dedigin gibi oksapar ztn basli basina bir sebep.korkma oyizden her geldiginde evet takip et doktoruma bilgi ver o seni yonlendirir ben dün fln geldiğinde artik onemsemedim muhtemelen yer de yapiyor bebisler kendineKızlar 5+5 teyim dün lekem geldi önce kahve sonra sildikce gelen pembe lekeacile gittim doktorumu aradılar oksaparı bıraktırdı yarın devam ederse gel bakayım dedi dün bana ve gece yine kahve lekem gelmiş ve yine sildikce gelmeye devam ediyor oksapardan olabileceğini söyledi dün hemşire başına böyle bişey gelen varmı çok korkuyorum bişey olcak diye
Hahaaa ben de indirdim de okumamıştım hiçKızlar happy mom diye bir program var. Onu yükleyen var mı. Ben yükledim forumda acayip komedi konular var maden suyu içsem bebeğim erir mi, karnımı oksasam bebeğin cani yanar midaha neler neler
Ay tövbe bismillah gülme tutuyor bunlari gorunce
Uyumlu kese göemüş alttan baksa daha net görrdü sıkma canını balm hamdolsunKızlar ben perşembeye kadar bekleyemedim. Yazlığa yakın bir devlet hastanesi vardı randevu buldum bugün gittim sabah. Doktor ultrasona yolladı. Ultrasonu çeken doktor 5+5 le uyumlu kese gördü rahim içinde. Çok şükür dış gebelik değil ama kese içinde birşey görmedi, küçük dedi. Doktora çıktım o da perşembe gel tekrar baktır dedi. Bir de tekrar betahvg alalım dedi. Vajinal ultrason olmadığı için gözükmemiştir di mi? İçim öyle daraldı ki perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim offf
Cok şükürGittim kuzum yeni geldim ikizlerim kesinleşti şükürrahim içi keseler yolk kesesi vs hersey çok güzel dedi lekem vajen tahriş olmuş fitilden dolayı kan sulandirici da tetiklediği için leke tarzında gelmiş oksapara bir süre ara verdik herşey çok yolunda çok şükür haftaya salı kalp atışı için gideceğim
Oyyy şükür daha ne hareketlerini görecezKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Maşallah canım Allahım daha güzel günlerini gösterir inşallah
sağolun kızçelerimOyyy şükür daha ne hareketlerini görecez
Kizlar bulantiya prilam nett bakin beni o toparladi sorun doktorunuzaBenim bulantım olmadı hiç kızlar. İyi bisey tabi de bazen de işkilleniyorum niye yok diyeinsallah sizinkiler de tez vakitte gecer Rabbi Hebli Mines Salihin Azelya21
+1 katılıyorum bulantı başını çekenler olarak beni de biraz rahatlattıKizlar bulantiya prilam nett bakin beni o toparladi sorun doktorunuza
Çok sağ ol. Doktor da bişe demedi ama görse için rahat ederdiUyumlu kese göemüş alttan baksa daha net görrdü sıkma canını balm hamdolsun
Dun biraz saatleri karstirdim gec aldim prilami fln allah aksam varya feleğim sasti yine ben günde 4 tane iciyorum anca toparliyor beni+1 katılıyorum bulantı başını çekenler olarak beni de biraz rahatlattı
Sen çok alıyorsun ben gece uyumadan 2 tane içiyorum arada yine kötü oluyorum ama idare ediyorum bi şekildeDun biraz saatleri karstirdim gec aldim prilami fln allah aksam varya feleğim sasti yine ben günde 4 tane iciyorum anca toparliyor beni
İyi bişey bende olmuyor diye üzüldüm şimdide oluyor işteBenim bulantım olmadı hiç kızlar. İyi bisey tabi de bazen de işkilleniyorum niye yok diyeinsallah sizinkiler de tez vakitte gecer Rabbi Hebli Mines Salihin Azelya21
Benim bitane de zofer var sabah bir tane aliyorum beni anca kesiyorSen çok alıyorsun ben gece uyumadan 2 tane içiyorum arada yine kötü oluyorum ama idare ediyorum bi şekilde
Aynen valla yaaAynı kuzum ama çıksa rahatlycm
Bende son adetime göre hesapladım 8 HaziranSon adet tarihime göre kndi 5+5 ama sen nasıl hesapladın
İçini ferah tutÇok sağ ol. Doktor da bişe demedi ama görse için rahat ederdi
Bnmki de 9 haziran 16 mart doğum hesaplıyoAynen valla yaa
Bende son adetime göre hesapladım 8 Haziran
Cano tek yürek olduk seni bekliyoruzDaha gidemedim eşim 11 bucukta gelirim dedi onu bekliyorum. Kalpten gitmezsem iyidir aşırı heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?