2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar ben perşembeye kadar bekleyemedim. Yazlığa yakın bir devlet hastanesi vardı randevu buldum bugün gittim sabah. Doktor ultrasona yolladı. Ultrasonu çeken doktor 5+5 le uyumlu kese gördü rahim içinde. Çok şükür dış gebelik değil ama kese içinde birşey görmedi, küçük dedi. Doktora çıktım o da perşembe gel tekrar baktır dedi. Bir de tekrar betahvg alalım dedi. Vajinal ultrason olmadığı için gözükmemiştir di mi? İçim öyle daraldı ki perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim offf

Yaa kıyamam ama haklısın korkmakta canım benim çok şükür

Canim korkma sakin bende de oldu , oluyor ve olmaya devam edebilirmis. Dün doktordayken konustum malesef çok ağır hormon takviyesi aliyoruz bu nedenle kanama yasayabilirmisiz hatta ilaclari birakma evresinde vucut alıştığı icin bile kanama ile tepki verebilirmis ki dedigin gibi oksapar ztn basli basina bir sebep.korkma oyizden her geldiginde evet takip et doktoruma bilgi ver o seni yonlendirir ben dün fln geldiğinde artik onemsemedim muhtemelen yer de yapiyor bebisler kendine

Hahaaa ben de indirdim de okumamıştım hiç

Uyumlu kese göemüş alttan baksa daha net görrdü sıkma canını balm hamdolsun

Cok şükür

Dun biraz saatleri karstirdim gec aldim prilami fln allah aksam varya feleğim sasti yine ben günde 4 tane iciyorum anca toparliyor beni
Sen çok alıyorsun ben gece uyumadan 2 tane içiyorum arada yine kötü oluyorum ama idare ediyorum bi şekilde

Sen çok alıyorsun ben gece uyumadan 2 tane içiyorum arada yine kötü oluyorum ama idare ediyorum bi şekilde
Benim bitane de zofer var sabah bir tane aliyorum beni anca kesiyor diyom ben cok kotu geciyorum diye dun bak saatleri geciktirdim aksam berbat haldeydim mide bulantisi hayatimi karartiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…