Benimde 18 Mart diye hesaplıyorBnmki de 9 haziran 16 mart doğum hesaplıyo
Ayyyy canim benimnm maşallah saglikla kucagina alirsin inşallahKızlarrr doktordan çıktım şimdi bebeğimiz sağlıklıymış Allah'a şükürNasıl hareketliydi içim coştuu
Masallah ya demek seninde ikizGittim kuzum yeni geldim ikizlerim kesinleşti şükürrahim içi keseler yolk kesesi vs hersey çok güzel dedi lekem vajen tahriş olmuş fitilden dolayı kan sulandirici da tetiklediği için leke tarzında gelmiş oksapara bir süre ara verdik herşey çok yolunda çok şükür haftaya salı kalp atışı için gideceğim
Benimde suan hic biseye elim gitmiyor bir yandan cok almak istiyorym bir yandan alamıyorum. Bi heves ettim sunu aldim. Oyle evin bas kosesinde duruyorO da var doğru ama ben bebek pembesini de hiç sevmem benk mavisini de. Bir tek kızların fırfırlı şeylerini çok seviyorum fırfır için cinsiyeti beklemek lazım. Kıyafet renklerini hiç sevmedim. 1 tane pastel renk hastane çıkışı gördüm 3 parçaydı sanki 340 lira, ben mi abartıyorum, el kadar leye 340 çok değil mi ya? Birkaç yıl önce çok bependiğim o zamanlar 3-4bin olan bebek arabası 19bin olmuş şok oldum
Cihazla da cok alakalı cnm , iste doktorlar bizi endişeleniyoruz gereksiz yere diye gec cagiriyorlar bizi de.. biz sabirsiz davraniyoruz cnm... Daha çok küçük her cihaz net göstermiyor ve kendi doktoruna gidince icin rahatlayacak insKızlar ben perşembeye kadar bekleyemedim. Yazlığa yakın bir devlet hastanesi vardı randevu buldum bugün gittim sabah. Doktor ultrasona yolladı. Ultrasonu çeken doktor 5+5 le uyumlu kese gördü rahim içinde. Çok şükür dış gebelik değil ama kese içinde birşey görmedi, küçük dedi. Doktora çıktım o da perşembe gel tekrar baktır dedi. Bir de tekrar betahvg alalım dedi. Vajinal ultrason olmadığı için gözükmemiştir di mi? İçim öyle daraldı ki perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim offf
Benim bitane de zofer var sabah bir tane aliyorum beni anca kesiyordiyom ben cok kotu geciyorum diye dun bak saatleri geciktirdim aksam berbat haldeydim mide bulantisi hayatimi karartiyor resmen
çok şükür kuzum çok şükürrrAyyyy canim benimnm maşallah saglikla kucagina alirsin inşallahbugünlerimize şükür
Çok şükür keseler varmış sıkıntı yok kanama çok kişide oluyor inşallah kesilirKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Doktora soyledin mi leke geldiğini cnm? Kac haftalik kucukse alttan bakmayinca duyulmuyor ama hareketi gördüyse tamamdir... Valla leke kan isine cok alistim ben ya oliyor yani nabalim yeterki saglikli olsun bebislerimizKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Maşallah canm sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Kuzum korkma dedim ya hamile tanıdıklarımın hiç birinde bu etkiyi duymadımİnşallah canm Allah razı olsun
Ay öyle deme iyice korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Kötü olma canim bak hepimiz yaşadık aynisini korkma evet yormaninda etkisi vardir belki biraz daha ağır hareketlerle dinlenmeye çalış. Bu doktor tüp bebek doktorun muydu guvenmiyor muusn kendisine hic icine sinmemis gibi hissettm bir hafta beklemeden guvendigin bir doktora git istersen icin rahat etsin olur mu?Kızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
İnşallah canm artık başa gelen çekilir mecbur olacağızKuzum korkma dedim ya hamile tanıdıklarımın hiç birinde bu etkiyi duymadım
Çok mantıklı, ben de ayırabildiğimi dolar hesabı açıp ona koyayım diyorum en azından değer kaybetmesin alacağımız zaman. 3. ayı hayırlısıyla devirince ilk büyük parçalara başlarım sanırım. Araba falanBenimde suan hic biseye elim gitmiyor bir yandan cok almak istiyorym bir yandan alamıyorum. Bi heves ettim sunu aldim. Oyle evin bas kosesinde duruyorbiliyorumki almaya basladigimizda hersey artacak ben evlenirkende sey yapmistim gerci o zaman alim gücümüz daha rahatti maasimdan her ay iki ceyrek alabiliyordm şimdi zor ama her ay ceyrek alip kenara aticam alcagimiZ zaman onu bozdururum dedim
Aynen aynen vallahi yeterki iyi olsunlar ben herşeye razıyımAman bebisler yerinde sağlıklı olsun da biz de böyle devam edelim insallah rahat rahat
Çok sağ ol canım. Hayırlısıyla perşembe zaten direkt vajinal bakar netleşir, inşallah da içim rahatlarCihazla da cok alakalı cnm , iste doktorlar bizi endişeleniyoruz gereksiz yere diye gec cagiriyorlar bizi de.. biz sabirsiz davraniyoruz cnm... Daha çok küçük her cihaz net göstermiyor ve kendi doktoruna gidince icin rahatlayacak ins
Benimde öyle oldu canım bende de kese göründü ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi banada 27 nde randevu verdi o zaman tekrar gidip bakıcam bende tedirgin olmadım değilKızlar ben perşembeye kadar bekleyemedim. Yazlığa yakın bir devlet hastanesi vardı randevu buldum bugün gittim sabah. Doktor ultrasona yolladı. Ultrasonu çeken doktor 5+5 le uyumlu kese gördü rahim içinde. Çok şükür dış gebelik değil ama kese içinde birşey görmedi, küçük dedi. Doktora çıktım o da perşembe gel tekrar baktır dedi. Bir de tekrar betahvg alalım dedi. Vajinal ultrason olmadığı için gözükmemiştir di mi? İçim öyle daraldı ki perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?