2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Masallah ya demek seninde ikiz Allah sağlıkla ilerletsin masallah

Benimde suan hic biseye elim gitmiyor bir yandan cok almak istiyorym bir yandan alamıyorum. Bi heves ettim sunu aldim. Oyle evin bas kosesinde duruyor biliyorumki almaya basladigimizda hersey artacak ben evlenirkende sey yapmistim gerci o zaman alim gücümüz daha rahatti maasimdan her ay iki ceyrek alabiliyordm şimdi zor ama her ay ceyrek alip kenara aticam alcagimiZ zaman onu bozdururum dedim

Eklentiler

• IMG-20220717-WA0002.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 31
Cihazla da cok alakalı cnm , iste doktorlar bizi endişeleniyoruz gereksiz yere diye gec cagiriyorlar bizi de.. biz sabirsiz davraniyoruz cnm... Daha çok küçük her cihaz net göstermiyor ve kendi doktoruna gidince icin rahatlayacak ins

Kızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim

Benim bitane de zofer var sabah bir tane aliyorum beni anca kesiyor diyom ben cok kotu geciyorum diye dun bak saatleri geciktirdim aksam berbat haldeydim mide bulantisi hayatimi karartiyor resmen

İnşallah bi an önce biter bulantılarımız da keyifli zamanlara geçeriz

Çok şükür keseler varmış sıkıntı yok kanama çok kişide oluyor inşallah kesilir

Doktora soyledin mi leke geldiğini cnm? Kac haftalik kucukse alttan bakmayinca duyulmuyor ama hareketi gördüyse tamamdir... Valla leke kan isine cok alistim ben ya oliyor yani nabalim yeterki saglikli olsun bebislerimiz

Maşallah canm sağlıkla ilerlesin inşallah

Kötü olma canim bak hepimiz yaşadık aynisini korkma evet yormaninda etkisi vardir belki biraz daha ağır hareketlerle dinlenmeye çalış. Bu doktor tüp bebek doktorun muydu guvenmiyor muusn kendisine hic icine sinmemis gibi hissettm bir hafta beklemeden guvendigin bir doktora git istersen icin rahat etsin olur mu?

Çok mantıklı, ben de ayırabildiğimi dolar hesabı açıp ona koyayım diyorum en azından değer kaybetmesin alacağımız zaman. 3. ayı hayırlısıyla devirince ilk büyük parçalara başlarım sanırım. Araba falan

Çok sağ ol canım. Hayırlısıyla perşembe zaten direkt vajinal bakar netleşir, inşallah da içim rahatlar

Benimde öyle oldu canım bende de kese göründü ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi banada 27 nde randevu verdi o zaman tekrar gidip bakıcam bende tedirgin olmadım değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…