- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Oh çok şükür çift transfer miydi ikizler çoğaldıKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Ay içim rahatladı ikimizde öyleysek normal statü oldu demektir :) benim tup bebek doktorum persembe cagirdi buyuk ihtimal kalp atisi duymam bu durumda ama en azindan vajinal ultrasonla nokta da olsa kese icinde gorsem keskeBenimde öyle oldu canım bende de kese göründü ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi banada 27 nde randevu verdi o zaman tekrar gidip bakıcam bende tedirgin olmadım değil
Şimdi gelmiyor çok şükür . Eve geldim uzandım. İlk defa kan gördüğüm için korktumÇok şükür keseler varmış sıkıntı yok kanama çok kişide oluyor inşallah kesilir
Doktora söyledim leke oldugunu proluton progestan kullan dedi. Alttan baktırmadım 1 hafta sonra başka doktora giderim. İnşallah sağlıkla ilerlesin hepimizinDoktora soyledin mi leke geldiğini cnm? Kac haftalik kucukse alttan bakmayinca duyulmuyor ama hareketi gördüyse tamamdir... Valla leke kan isine cok alistim ben ya oliyor yani nabalim yeterki saglikli olsun bebislerimiz
Doktor tüp bebek doktorum değildi canım. İçime hiç sinmedi negatif enerji verdi. Küçük bi yerde yaşadığım için doktr yok iki tane özel muayenehanesi olan doktor var haftaya diğerine gidecem.Kötü olma canim bak hepimiz yaşadık aynisini korkma evet yormaninda etkisi vardir belki biraz daha ağır hareketlerle dinlenmeye çalış. Bu doktor tüp bebek doktorun muydu guvenmiyor muusn kendisine hic icine sinmemis gibi hissettm bir hafta beklemeden guvendigin bir doktora git istersen icin rahat etsin olur mu?
Evet canım çift embriyo 5. GünOh çok şükür çift transfer miydi ikizler çoğaldı
Hayırlı olsun canım darısı kalp atışınaKızlar ben perşembeye kadar bekleyemedim. Yazlığa yakın bir devlet hastanesi vardı randevu buldum bugün gittim sabah. Doktor ultrasona yolladı. Ultrasonu çeken doktor 5+5 le uyumlu kese gördü rahim içinde. Çok şükür dış gebelik değil ama kese içinde birşey görmedi, küçük dedi. Doktora çıktım o da perşembe gel tekrar baktır dedi. Bir de tekrar betahvg alalım dedi. Vajinal ultrason olmadığı için gözükmemiştir di mi? İçim öyle daraldı ki perşembeye kadar nasıl bekleyeceğim offf
Benim ayni 5+5 de geldi canim ustelik ben oksapar kullanmiyordum progestan kullaniyordum ilk kan geldi sonra hemen acile gittik acildeki doktor dusuk yapiyorsun dedi hicbir sey vermedi moralimizi bozdu 15 temmuzda her yer kapaliydi yine bir yere gidemedik sonra kendi doktoruma gittim dustu sandim her sey normal 6+0 kesen dedi yolkta olusmus dedi proluton ve progestan igne verdi ek olarak 1 gun surdu biti benden iki gun once kipkirmizi geldi kanamaya donmedi kahverengilesti oda kesildi bu cumartesi kontrolum var onu bekliyorum bende ama korkma hep icini ferah tut ben burda cok korkmustum kizlar sakinlestirdi ve ne kanama alanim vardi ne bir sey neyden geldigini doktorlarda anlamiyor tup bebek tedavilerinde cok karsilasiyoruz diyor sakin kalmak hep yat gerekirse su sisesi bile kaldirma allahin izniyle gecicek doktoruna da hemen danis igne vs versinKızlar 5+5 teyim dün lekem geldi önce kahve sonra sildikce gelen pembe lekeacile gittim doktorumu aradılar oksaparı bıraktırdı yarın devam ederse gel bakayım dedi dün bana ve gece yine kahve lekem gelmiş ve yine sildikce gelmeye devam ediyor oksapardan olabileceğini söyledi dün hemşire başına böyle bişey gelen varmı çok korkuyorum bişey olcak diye
Evet canım aynıyız bende biraz araştırdım normal mi acaba diye ama çoğu yerde görünmemesinin normal olduğu yazıyor benim kendi dr yoktu başka bi dr baktı oda çok erken kese var rahim içinde dış gebelik değil ama bebek henüz görünmüyor çok küçük ama tebrik ederim hamilesin dedi bende bi rahatlarım öyle deyinceAy içim rahatladı ikimizde öyleysek normal statü oldu demektir :) benim tup bebek doktorum persembe cagirdi buyuk ihtimal kalp atisi duymam bu durumda ama en azindan vajinal ultrasonla nokta da olsa kese icinde gorsem keske
Maşallah kuzumm Çok sevindim senin adınaCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Hayırlı olsun darısı kalp atışına inşallahCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Canim kendi doktoruna soyle korkma sakinn kendine vesvese verme normaldir inşallah bide ikiz ya ikiz gebeliklerde çok duyuyorum benKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Söyledim canım ilaçlara devam Proluton 3 gün üst üste vur dedi. Bakalım Allah nasip ederse kalırlarCanim kendi doktoruna soyle korkma sakinn kendine vesvese verme normaldir inşallah bide ikiz ya ikiz gebeliklerde çok duyuyorum ben
Aaa buna üzüldümDoktor tüp bebek doktorum değildi canım. İçime hiç sinmedi negatif enerji verdi. Küçük bi yerde yaşadığım için doktr yok iki tane özel muayenehanesi olan doktor var haftaya diğerine gidecem.
Şükür canim inşallah devami gelmez de saglicakla kavuşuruz yavrulara çok zor süreçlerden geçiyoruz karşiliğini inşallah aliriz bebişlerleSöyledim canım ilaçlara devam Proluton 3 gün üst üste vur dedi. Bakalım Allah nasip ederse kalırlar
Dolardansa altini tercih et derim dolar küçük paralarda kisa vadede cok farketmiyor ama altin bir tık daha farkettiriyor gerci sunuda düşünüyorum kis donemi bozdurmus olcaz altinin daha yaza göre düşük oldugu donem ama tr şartlarını düşününce de arttisi düşünüyorum daha mantikli geliyor yani her türlü doviz mantikliÇok mantıklı, ben de ayırabildiğimi dolar hesabı açıp ona koyayım diyorum en azından değer kaybetmesin alacağımız zaman. 3. ayı hayırlısıyla devirince ilk büyük parçalara başlarım sanırım. Araba falan
Ay cok şükür masallah ikizlerimizeCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?