2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Oh çok şükür çift transfer miydi ikizler çoğaldı

Benimde öyle oldu canım bende de kese göründü ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi banada 27 nde randevu verdi o zaman tekrar gidip bakıcam bende tedirgin olmadım değil
Ay içim rahatladı ikimizde öyleysek normal statü oldu demektir :) benim tup bebek doktorum persembe cagirdi buyuk ihtimal kalp atisi duymam bu durumda ama en azindan vajinal ultrasonla nokta da olsa kese icinde gorsem keske

Doktora soyledin mi leke geldiğini cnm? Kac haftalik kucukse alttan bakmayinca duyulmuyor ama hareketi gördüyse tamamdir... Valla leke kan isine cok alistim ben ya oliyor yani nabalim yeterki saglikli olsun bebislerimiz
Doktora söyledim leke oldugunu proluton progestan kullan dedi. Alttan baktırmadım 1 hafta sonra başka doktora giderim. İnşallah sağlıkla ilerlesin hepimizin

Doktor tüp bebek doktorum değildi canım. İçime hiç sinmedi negatif enerji verdi. Küçük bi yerde yaşadığım için doktr yok iki tane özel muayenehanesi olan doktor var haftaya diğerine gidecem.

Canim masallah benimde boyleydi iki katindan fazla artiyordu ikiz diye suphelendik meger sipa erken dollenmis normal adet tarihimde suan 5+2 olmam gerekiyodu benim sipa 3 gun onde gidiyormus doktor keseyi 5+5 gormustu iki gun sonra gittim 6+0 di belki seninkide oyle olabilir

Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına ayın kaçında transfer oldun birde kaçıncı gün embriyosuydu

Benim ayni 5+5 de geldi canim ustelik ben oksapar kullanmiyordum progestan kullaniyordum ilk kan geldi sonra hemen acile gittik acildeki doktor dusuk yapiyorsun dedi hicbir sey vermedi moralimizi bozdu 15 temmuzda her yer kapaliydi yine bir yere gidemedik sonra kendi doktoruma gittim dustu sandim her sey normal 6+0 kesen dedi yolkta olusmus dedi proluton ve progestan igne verdi ek olarak 1 gun surdu biti benden iki gun once kipkirmizi geldi kanamaya donmedi kahverengilesti oda kesildi bu cumartesi kontrolum var onu bekliyorum bende ama korkma hep icini ferah tut ben burda cok korkmustum kizlar sakinlestirdi ve ne kanama alanim vardi ne bir sey neyden geldigini doktorlarda anlamiyor tup bebek tedavilerinde cok karsilasiyoruz diyor sakin kalmak hep yat gerekirse su sisesi bile kaldirma allahin izniyle gecicek doktoruna da hemen danis igne vs versin

Ay içim rahatladı ikimizde öyleysek normal statü oldu demektir :) benim tup bebek doktorum persembe cagirdi buyuk ihtimal kalp atisi duymam bu durumda ama en azindan vajinal ultrasonla nokta da olsa kese icinde gorsem keske
Evet canım aynıyız bende biraz araştırdım normal mi acaba diye ama çoğu yerde görünmemesinin normal olduğu yazıyor benim kendi dr yoktu başka bi dr baktı oda çok erken kese var rahim içinde dış gebelik değil ama bebek henüz görünmüyor çok küçük ama tebrik ederim hamilesin dedi bende bi rahatlarım öyle deyince benimde 5+5

Canim kendi doktoruna soyle korkma sakinn kendine vesvese verme normaldir inşallah bide ikiz ya ikiz gebeliklerde çok duyuyorum ben

Doktor tüp bebek doktorum değildi canım. İçime hiç sinmedi negatif enerji verdi. Küçük bi yerde yaşadığım için doktr yok iki tane özel muayenehanesi olan doktor var haftaya diğerine gidecem.
Aaa buna üzüldüm icine en cok sineni tercih et aylarca görüşeceğiz onlara guvenmek bu donemde cok onemli

Dolardansa altini tercih et derim dolar küçük paralarda kisa vadede cok farketmiyor ama altin bir tık daha farkettiriyor gerci sunuda düşünüyorum kis donemi bozdurmus olcaz altinin daha yaza göre düşük oldugu donem ama tr şartlarını düşününce de arttisi düşünüyorum daha mantikli geliyor yani her türlü doviz mantikli para olduktan sonrada herset bir anda alınır ztn ben yine ufak tefek gozume guzel görünen şeyleri alicam kendimi şartlamadan ama genel olarak birikime gitmeye calisicam galiba ya da tutamayip kendimi alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…