Benimde tup bebek doktorundan yana yuzum gulmemisti usak gibi kucuk bir sehirde yasiyorum kadin doguma gittim o doktordan allah bin kere razi olsun tup bebek yapsa valla ona yaptirirdim ben agzimi acmadan kullandigim tum ilaclari saydi oksapar nasil vermez diye tup bebek doktoruma kizdi progestan prolutonu hep o verdi fitilim 100 mg di 200 mg cikartti ve biz yazin bile demeden kendi yazdi receteye tup bebek doktorundan istesek niye sen daha once dusuk mu yaptin der salak keseyide benim karnimdan gordu biz kanamadan sonra gidince karnimdan bakti yine ben korktum yok hicbir sey bos gebelik diye sonra korkma dur alttanda bakcam dedi ben gordum ama sende gor yolk kesesini dedi cok guzel ilgilendi cok sukur ki kadin dogumda yuzum guldu insallah sana da oyle biri denk gelirde kendini emin ellerde hissedersinDoktor tüp bebek doktorum değildi canım. İçime hiç sinmedi negatif enerji verdi. Küçük bi yerde yaşadığım için doktr yok iki tane özel muayenehanesi olan doktor var haftaya diğerine gidecem.
Çok şükürCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Benimde öyle oldu canım bende de kese göründü ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi banada 27 nde randevu verdi o zaman tekrar gidip bakıcam bende tedirgin olmadım değil
Kızlar ben doktorum beni erken çağırmadı diye üzülmüştüm sanırım oda böyle stres olmayayım diye çağırmadı benimde 27 nde randevum hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallahÇok sağ ol canım. Hayırlısıyla perşembe zaten direkt vajinal bakar netleşir, inşallah da içim rahatlar
Maşallah canm Allah esirgesin amin Allah herkese bu güzelliği yaşatsınCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Diğeri inşallah iyidir başka doktor yokAaa buna üzüldümicine en cok sineni tercih et aylarca görüşeceğiz onlara guvenmek bu donemde cok onemli
Amin inşallahŞükür canim inşallah devami gelmez de saglicakla kavuşuruz yavrulara çok zor süreçlerden geçiyoruz karşiliğini inşallah aliriz bebişlerle
Bak bunu bende dicektim unuttum. Dün doktorum bazi rutin testler isticem sizden dedi. Bu saglik ocagina gebelik bildirdigimde alinan testler yaptirdim dedim baktı b12 im eksikti sadece onada ilac kullaniyorum dedim süper dedi.Kizlar ben hep geriden geliyorum bayagi mesaj birikmis hepsini tek tek okudum emojilerinize bayildimGenel olarak Allahim kese gormemislere kese ve kalp atisini nasip etsin kese gorenlere kalp atisini duymayi nasip etsin ama en basta burdaki tüm annelere sag salim kucaklarina almayi nasip etsinn Ben hanginizin randevusu kacta tam takip edemiyorum ama Allah hepinize guzel haberleri almayi nasip etsin hepinize genel olarak dua ediyorum bir kac kisiyi artik ezberledim Bu arada saglik ocagiyla ilgili soru soran olmustu ben dun gittim kizlar gebelik bildircem dedim kalp atisini almadan bildirmiyoruz dedi kalp atisi gunu sizi arayacaz dedi ama bir suru test aldilar benden idrar kan vs bugun sonucum cikti kesinlikle gidin yaptirin bazi degerlerim cok bazi degerlerim az cikti
Tüp bebek doktoruda öyle yapıyorsa ne diyeyim bilemedim. Normal doktorlardan daha özenli ve ilgili olmaları gerekiyor. Çok şükür şimdiki doktorun iyi. Başka doktora gidecem bakalım inşallah o iyi gelir banaBenimde tup bebek doktorundan yana yuzum gulmemisti usak gibi kucuk bir sehirde yasiyorum kadin doguma gittim o doktordan allah bin kere razi olsun tup bebek yapsa valla ona yaptirirdim ben agzimi acmadan kullandigim tum ilaclari saydi oksapar nasil vermez diye tup bebek doktoruma kizdi progestan prolutonu hep o verdi fitilim 100 mg di 200 mg cikartti ve biz yazin bile demeden kendi yazdi receteye tup bebek doktorundan istesek niye sen daha once dusuk mu yaptin der salak keseyide benim karnimdan gordu biz kanamadan sonra gidince karnimdan bakti yine ben korktum yok hicbir sey bos gebelik diye sonra korkma dur alttanda bakcam dedi ben gordum ama sende gor yolk kesesini dedi cok guzel ilgilendi cok sukur ki kadin dogumda yuzum guldu insallah sana da oyle biri denk gelirde kendini emin ellerde hissedersin
Benim b12de sinirda herhalde canim enfeksiyonda var gibi gorunuyor biz hep kendimizce yorumlamaya calistik esimle iyi ki vermisiz testleri insanin ici rahatliyorBak bunu bende dicektim unuttum. Dün doktorum bazi rutin testler isticem sizden dedi. Bu saglik ocagina gebelik bildirdigimde alinan testler yaptirdim dedim baktı b12 im eksikti sadece onada ilac kullaniyorum dedim süper dedi.rubbyT canim senindi sanırım dimi test yapmamislardi tup bebekte yapildi diye. Bu testleri mi yaptilar sana
Canım beni dün tekrar arayıp ne olursa olsun biz tekrar test yapalım dediler rutin kan testlerini bugün yeniledik. benden tam kan sayımı tsh falan istedi sadeceBak bunu bende dicektim unuttum. Dün doktorum bazi rutin testler isticem sizden dedi. Bu saglik ocagina gebelik bildirdigimde alinan testler yaptirdim dedim baktı b12 im eksikti sadece onada ilac kullaniyorum dedim süper dedi.rubbyT canim senindi sanırım dimi test yapmamislardi tup bebekte yapildi diye. Bu testleri mi yaptilar sana
İnsallah canim benimki tam tersi oldu valla insallah seninde yuzun guler dualarimdasin hepTüp bebek doktoruda öyle yapıyorsa ne diyeyim bilemedim. Normal doktorlardan daha özenli ve ilgili olmaları gerekiyor. Çok şükür şimdiki doktorun iyi. Başka doktora gidecem bakalım inşallah o iyi gelir bana
Bende aynısını düşünüyorum çünkü bazi kisilerde tiroidler flnda düşük çıkıyor onlarda cok onemli. Devamli takip etmek lazim. Bide bizim saglik ocagi devamli testlere gittigim icin tup bebk yaptigimi biliyorlardi sonucu ogrenir ogrenmez teste cagirdilarBenim b12de sinirda herhalde canim enfeksiyonda var gibi gorunuyor biz hep kendimizce yorumlamaya calistik esimle iyi ki vermisiz testleri insanin ici rahatliyor
Cumartesi bnmde randevum hadi rast geleSonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
Oh iyi yapmislar en azindan takip etsinler bizimde aklimiz kalmsimCanım beni dün tekrar arayıp ne olursa olsun biz tekrar test yapalım dediler rutin kan testlerini bugün yeniledik. benden tam kan sayımı tsh falan istedi sadece
canım ben bu testleri ara ara hepsini tüp bebek merkezinde yaptırdım idrar dışında ama tabi yorumlama konusunda bir şey diyemiyorumSonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
B12 değerin iyi normal sınırlar içinde. Hepatit değerlerin iyi bağışıklığın varmış ondan yüksek çıkmış bu çok iyi. İdrarında temiz görünüyor diğer sayfayıda paylaşırsan bakabilirim canım. Bide bol bol su iç sanki az su içiyorsunSonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
Allah razı olsun hepimiz için dua ediyorum . Rabbim duysun dualarımızı sağlıcakla kucaklarımıza alalım bebişlerimiziİnsallah canim benimki tam tersi oldu valla insallah seninde yuzun guler dualarimdasin hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?