2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Memleketime hoş geliyorsun canm

Sonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
Tsh yani guatr değerlerinde iyi bide betahcgen 45 bin tebrik ederim hamileymişsin

Hadi hayırlısıyla git gel

Valla aklın varsa gelme yangın ki ne yangın çok sıcak özellikle bu iki gündür
Ben küçükken gelmiştim Adana'ya oraya dair aklimda kalan bir köyde kalmistik teraslarda cibinlik icinde yatmistik cok guzeldi birde merkezde evlerin kapisinda demir kapilar vardi herkesin kapısı açık o demir kapilar kapali olurdu onlari unutmam

Kendimizi valla manyak ediyoruz bu surecte yeterki kan alsinlar bize guzel seyler soylesinlerde on tup alsinlar o bile bize mutluluk veriyor ohh bi sorun yokmuş diyip mutlu oluyoruz Çok şükür biz testleri tamamladik sayilir sıra diğer kızlarda

Dün doktorum diyorki artik endiselerden yavas yavaş koparacagim sizi adam anlad manyaklik derecemi demek

Ben Adanalı değilim ama 5 yaşımdan beri burdayım çok eskileri hatırlamıyorum ama sıcağı olmasa çok güzel memleket ama bu iki üç gündür yanıyoruz

Hayirli haberlerle gelelim inşallah canim hem keseyi hem kalp atisini hemde kucagina almayi nasip etsin Allahh

Ben Adanalı değilim ama 5 yaşımdan beri burdayım çok eskileri hatırlamıyorum ama sıcağı olmasa çok güzel memleket ama bu iki üç gündür yanıyoruz
Simdi yaslar cikiyor ortaya dur bakim benim bu dedigim yil ikiz kulelere saldirmislardi Adana'daydik onu izledigimizde

Valla ben hiç hatırlamıyorum o kadar küçük değilimdir demi 24 yaşındayım sen
Kucukmussun ya tamam bende çok büyük sayilmam 31 ama bunu hatırlaman zor yaa icimizee en küçük sen misin yoksa kiz kardeşim gibi hissettim bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…