Memleketime hoş geliyorsun canmKızlar yarın sabah adanaya gidiyorum uçakla belki çok aktif olamam. uçağa binecekler için uçuş raporunu kadın doğumcunuzdan alabiliyorsunuz. rapor süresi 7 gün 7 gün geçtiğinde muhakkak yenilemek gerekiyor. x-ray, tarama, avm girişleri ve risk taşıyan her yerde kullanılabiliyormuş bilginiz olsun
Benimde memleketiiiiimMemleketime hoş geliyorsun canm
Tsh yani guatr değerlerinde iyi bide betahcgen 45 bin tebrik ederim hamileymişsinSonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
Valla aklın varsa gelme yangın ki ne yangın çok sıcak özellikle bu iki gündürBenimde memleketiiiiimçok özledim ama yanıyormuşş
Hadi hayırlısıyla git gelKızlar yarın sabah adanaya gidiyorum uçakla belki çok aktif olamam. uçağa binecekler için uçuş raporunu kadın doğumcunuzdan alabiliyorsunuz. rapor süresi 7 gün. 7 gün geçtiğinde muhakkak yenilemek gerekiyor. x-ray, tarama, avm girişleri ve risk taşıyan her yerde kullanılabiliyormuş bilginiz olsun
Ben küçükken gelmiştim Adana'ya oraya dair aklimda kalan bir köyde kalmistik teraslarda cibinlik icinde yatmistik cok guzeldi birde merkezde evlerin kapisinda demir kapilar vardi herkesin kapısı açık o demir kapilar kapali olurdu onlari unutmamValla aklın varsa gelme yangın ki ne yangın çok sıcak özellikle bu iki gündür
Kendimizi valla manyak ediyoruz bu surecte yeterki kan alsinlar bize guzel seyler soylesinlerde on tup alsinlar o bile bize mutluluk veriyor ohh bi sorun yokmuş diyip mutlu oluyoruzBende aynısını düşünüyorum çünkü bazi kisilerde tiroidler flnda düşük çıkıyor onlarda cok onemli. Devamli takip etmek lazim. Bide bizim saglik ocagi devamli testlere gittigim icin tup bebk yaptigimi biliyorlardi sonucu ogrenir ogrenmez teste cagirdilarsonucuda tup bebel doktoruma gondermistim o vermişti b12 ilacini simdi kendi doktorumda baktı rahatladım
Kese icin mi canimCumartesi bnmde randevum hadi rast gele
EvetKese icin mi canim
Benimde tek yorumladığım buTsh yani guatr değerlerinde iyi bide betahcgen 45 bin tebrik ederim hamileymişsin
Dün doktorum diyorki artik endiselerden yavas yavaş koparacagim siziKendimizi valla manyak ediyoruz bu surecte yeterki kan alsinlar bize guzel seyler soylesinlerde on tup alsinlar o bile bize mutluluk veriyor ohh bi sorun yokmuş diyip mutlu oluyoruzÇok şükür biz testleri tamamladik sayilir sıra diğer kızlarda
Ben Adanalı değilim ama 5 yaşımdan beri burdayım çok eskileri hatırlamıyorum ama sıcağı olmasa çok güzel memleket ama bu iki üç gündür yanıyoruzBen küçükken gelmiştim Adana'ya oraya dair aklimda kalan bir köyde kalmistik teraslarda cibinlik icinde yatmistik cok guzeldi birde merkezde evlerin kapisinda demir kapilar vardi herkesin kapısı açık o demir kapilar kapali olurdu onlari unutmam
Simdi yaslar cikiyor ortaya dur bakimBen Adanalı değilim ama 5 yaşımdan beri burdayım çok eskileri hatırlamıyorum ama sıcağı olmasa çok güzel memleket ama bu iki üç gündür yanıyoruz
Biz tüp bebekliler böyleyiz başkasi olsa takmaz bile amaan derDün doktorum diyorki artik endiselerden yavas yavaş koparacagim siziadam anlad manyaklik derecemi demek
Valla ben hiç hatırlamıyorum o kadar küçük değilimdir demiSimdi yaslar cikiyor ortaya dur bakimbenim bu dedigim yil ikiz kulelere saldirmislardi Adana'daydik onu izledigimizde
mecburr ama alışığım ben bende eşimde adanalıyız artı klimayla yaşarızValla aklın varsa gelme yangın ki ne yangın çok sıcak özellikle bu iki gündür
inşallah bebişimHadi hayırlısıyla git gel
Amin, inşallah canım. 28inde transfer oldu . 6. Gün embriyosuydu benimHayırlı olsun canım darısı kalp atışınaayın kaçında transfer oldun birde kaçıncı gün embriyosuydu
Valla ben hiç hatırlamıyorum o kadar küçük değilimdir demi24 yaşındayım sen
Klima can bağımız zatenmecburr ama alışığım ben bende eşimde adanalıyız artı klimayla yaşarız
inşallah bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?