Ben artik animi yaşıyorum ikili testmis oymis buymus saldımBiz tüp bebekliler böyleyiz başkasi olsa takmaz bile amaan derDogurana kadar paronayak olmazsak iyi daha bunun ikili tesleri var cinsiyeti var varda var
Teşekkür ederimKucukmussun ya tamam bende çok büyük sayilmam 31 ama bunu hatırlaman zor yaa icimizee en küçük sen misin yoksa kiz kardeşim gibi hissettim bir an
Oyle canım yaşın bir önemi yok yaşanmışlıklar herseyi esitliyorTeşekkür ederimolablir valla en küçük benim sanırım çokta küçük değilimde bi kaç yaş
En doğrusu valla bende bi kese ve kalp atışını duyayım salacam gayriiiBen artik animi yaşıyorum ikili testmis oymis buymus saldım
Aynen öyle maalesefOyle canım yaşın bir önemi yok yaşanmışlıklar herseyi esitliyor
Darisi bana canim insallah bende bi salarim artikBen artik animi yaşıyorum ikili testmis oymis buymus saldım
Evet ya valla dr çok küçük görünmez dedi senin dr en iyisini yapmış beni çağırdı gittim ama ben en azından kese oluşmuş mu diye çok merak ediyordum o düşüncem geçti o konuda rahatladım ama stres ve acabalar hiç bitmiyormuş gerçekten her aşaması ayrı stres offffKızlar ben doktorum beni erken çağırmadı diye üzülmüştüm sanırım oda böyle stres olmayayım diye çağırmadı benimde 27 nde randevum hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Hahahhah valla ne yapacağımızı ruh hali hırmonlar, gördüğümüz cici bici şeyler belirleyecek, mantıklı davranabilirsek ne ala olmazsa da yapacak bir şey yokDolardansa altini tercih et derim dolar küçük paralarda kisa vadede cok farketmiyor ama altin bir tık daha farkettiriyor gerci sunuda düşünüyorum kis donemi bozdurmus olcaz altinin daha yaza göre düşük oldugu donem ama tr şartlarını düşününce de arttisi düşünüyorum daha mantikli geliyor yani her türlü doviz mantiklipara olduktan sonrada herset bir anda alınır ztn ben yine ufak tefek gozume guzel görünen şeyleri alicam kendimi şartlamadan ama genel olarak birikime gitmeye calisicam galiba ya da tutamayip kendimi alirim
Ya evet ben de demiyor değilim hani keseyi görseydim de sonra kalp atışına giderdim diye ama biraz geç çağırmadınız mı dediğimde hayır anca görürsün dedi doktorum sabırla bekliyorum son bir hafta bu hafta değil diğer hafta çarşamba inşallah birbirimize hayırlı haber vermek nasip olsunEvet ya valla dr çok küçük görünmez dedi senin dr en iyisini yapmış beni çağırdı gittim ama ben en azından kese oluşmuş mu diye çok merak ediyordum o düşüncem geçti o konuda rahatladım ama stres ve acabalar hiç bitmiyormuş gerçekten her aşaması ayrı stres offff
Aminnnnn canım Rabbim güzel haberlele gelmeyi nasip etsinYa evet ben de demiyor değilim hani keseyi görseydim de sonra kalp atışına giderdim diye ama biraz geç çağırmadınız mı dediğimde hayır anca görürsün dedi doktorum sabırla bekliyorum son bir hafta bu hafta değil diğer hafta çarşamba inşallah birbirimize hayırlı haber vermek nasip olsun
Ben anladıklarımı yazayım. Kızamık geçirmişsin ya da küçükken yapılan aşın tutmuş hala koruyucu antikorun var. Aynı şejilde hepatit b aşısı da olmuşsun sanırım onun da koruyuculuğu güzel. Tsh değerin de sınırlard bu da iyi ynı şekilde açlık şekerinin de düşük olması iyi. B12 değerin alt sınıra yakın gelmi, yorgunluk unutkanlık yapabilir, belki vitamin takviyesi isteyebilirsin doktorundan. Folatın da normal değerlerde yani aldığın folik asiti bebeğin güzelce kullanabilir, vücudun onunla paylaşip ona ortak çıkmaz gibi. benden bu kadar yorumSonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
Amin kuzumAminnnnn canım Rabbim güzel haberlele gelmeyi nasip etsinzamanında gitmiş olucaksın sende canım valla en iyisi bende açıkçası bu konuda biraz tedirginim vajinal kontrol sürekli istemiyorum diken üstünde hissediyorum kendimi şuan ama napalım kendimizi onların eline bırakmak zorunda olduğumuz için bişeyde diyemiyoruz ay ben bide yalnız gidicem nasıl yapıcam hiç bilmiyorum vallahi eşim Konya’ya gitti bu sabah bi yanım buruk
Kuzum kendini yorma dinlen bolca ki sağlıkla ilerlesin minnoslarKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
5+5 ya da 5+6 dedi kuzum zaten benim hesabim da oyleydi cok şükürMaşallah kuzumm Çok sevindim senin adınaşuan tam olarak ne kadarlık peki
Ayyy inşallah Canımcım inşallah ya vallahi inşallah güzel haberler alırızAmin kuzumİnşallah hayırlısı olsun evet işte ben de tek bir defa vajinal yoldan muayene olmuş olacağım daha iyi olacak gibi inşallah sonu da güzel olur ah kuzum kıyamam insan eşi yanında olmayınca böyle bir buruk hissediyor haklısın Kısmet olursa ben eşimle gideceğim ben de test sonucunu almaya gittiğimde eşim yoktu arabamız bozuldu izin alamadı neler geldi başımıza neler sonra eve geldiğinde sürpriz yaparak söyledik her şeyde var bir hayır sen de nasip olursa güm güm kalp sesini videoya alıp ona atarsın
Ayy teyzesi evet cok şükür ikisi de benimle kalmış minnoslariminAy cok şükür masallah ikizlerimizecifter sevinc yasatiyorsunuz bize
Aynıyız seninle o zaman5+5 ya da 5+6 dedi kuzum zaten benim hesabim da oyleydi cok şükür
Amiiin canım hepimizin bebekleri sağlıkla ilerlesin insallahMaşallah canm Allah esirgesin amin Allah herkese bu güzelliği yaşatsın
O agizdaki igrenc tat cok kotu bisey muhtemelen baslangicindasin canim benim 6. Haftamda basladi ayni sekilde suan 8. Haftadayim hala ayniyim ama prilam buradan onerildi bana doktoruma sordum kullanmaya basladim inanilmaz iyo geliyor hemen sorKızlar gebeliğin altıncı haftasindayim ikizlere gebeyim.Mide bulantısı,ağzımın tadında değişik bir tat ve devamlı yatakta yatma isteğim var.Bunlar ne zaman geçecek çok ama çok zorlaniyorum,tecrübe edenler yazabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?