2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kucukmussun ya tamam bende çok büyük sayilmam 31 ama bunu hatırlaman zor yaa icimizee en küçük sen misin yoksa kiz kardeşim gibi hissettim bir an
Teşekkür ederim olablir valla en küçük benim sanırım çokta küçük değilimde bi kaç yaş

Kızlar ben doktorum beni erken çağırmadı diye üzülmüştüm sanırım oda böyle stres olmayayım diye çağırmadı benimde 27 nde randevum hepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Evet ya valla dr çok küçük görünmez dedi senin dr en iyisini yapmış beni çağırdı gittim ama ben en azından kese oluşmuş mu diye çok merak ediyordum o düşüncem geçti o konuda rahatladım ama stres ve acabalar hiç bitmiyormuş gerçekten her aşaması ayrı stres offff

Hahahhah valla ne yapacağımızı ruh hali hırmonlar, gördüğümüz cici bici şeyler belirleyecek, mantıklı davranabilirsek ne ala olmazsa da yapacak bir şey yok

Ya evet ben de demiyor değilim hani keseyi görseydim de sonra kalp atışına giderdim diye ama biraz geç çağırmadınız mı dediğimde hayır anca görürsün dedi doktorum sabırla bekliyorum son bir hafta bu hafta değil diğer hafta çarşamba inşallah birbirimize hayırlı haber vermek nasip olsun

Aminnnnn canım Rabbim güzel haberlele gelmeyi nasip etsin zamanında gitmiş olucaksın sende canım valla en iyisi bende açıkçası bu konuda biraz tedirginim vajinal kontrol sürekli istemiyorum diken üstünde hissediyorum kendimi şuan ama napalım kendimizi onların eline bırakmak zorunda olduğumuz için bişeyde diyemiyoruz ay ben bide yalnız gidicem nasıl yapıcam hiç bilmiyorum vallahi eşim Konya’ya gitti bu sabah bi yanım buruk

Sonuclarim bu sekilde cikti insallah aranizda anlayan vardir randevum cumartesi gunu internetten bakiyom bakiyom.bir halt anlamiyom o kadar cok ki istenilen testler iki sayfa ben birini koydum digerinden hicbir sey anlamadim
Ben anladıklarımı yazayım. Kızamık geçirmişsin ya da küçükken yapılan aşın tutmuş hala koruyucu antikorun var. Aynı şejilde hepatit b aşısı da olmuşsun sanırım onun da koruyuculuğu güzel. Tsh değerin de sınırlard bu da iyi ynı şekilde açlık şekerinin de düşük olması iyi. B12 değerin alt sınıra yakın gelmi, yorgunluk unutkanlık yapabilir, belki vitamin takviyesi isteyebilirsin doktorundan. Folatın da normal değerlerde yani aldığın folik asiti bebeğin güzelce kullanabilir, vücudun onunla paylaşip ona ortak çıkmaz gibi. benden bu kadar yorum

Amin kuzum İnşallah hayırlısı olsun evet işte ben de tek bir defa vajinal yoldan muayene olmuş olacağım daha iyi olacak gibi inşallah sonu da güzel olur ah kuzum kıyamam insan eşi yanında olmayınca böyle bir buruk hissediyor haklısın Kısmet olursa ben eşimle gideceğim ben de test sonucunu almaya gittiğimde eşim yoktu arabamız bozuldu izin alamadı neler geldi başımıza neler sonra eve geldiğinde sürpriz yaparak söyledik her şeyde var bir hayır sen de nasip olursa güm güm kalp sesini videoya alıp ona atarsın

Kuzum kendini yorma dinlen bolca ki sağlıkla ilerlesin minnoslar

Kızlar gebeliğin altıncı haftasindayim ikizlere gebeyim.Mide bulantısı,ağzımın tadında değişik bir tat ve devamlı yatakta yatma isteğim var.Bunlar ne zaman geçecek çok ama çok zorlaniyorum,tecrübe edenler yazabilir mi

Ayyy inşallah Canımcım inşallah ya vallahi inşallah güzel haberler alırız Ben kalp atışını duyabilir miyim bilmiyorum ya bi aksilik olmasa bile bana 2 doktor bakıyor gideceğim zamanda hiç sevmediğim dr bakıcak oda sanki dinletmicek gibime geliyor ama inşallah duyarım yaaa

O agizdaki igrenc tat cok kotu bisey muhtemelen baslangicindasin canim benim 6. Haftamda basladi ayni sekilde suan 8. Haftadayim hala ayniyim ama prilam buradan onerildi bana doktoruma sordum kullanmaya basladim inanilmaz iyo geliyor hemen sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…