2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

O agizdaki igrenc tat cok kotu bisey muhtemelen baslangicindasin canim benim 6. Haftamda basladi ayni sekilde suan 8. Haftadayim hala ayniyim ama prilam buradan onerildi bana doktoruma sordum kullanmaya basladim inanilmaz iyo geliyor hemen sor
Ayrica Lilylola a kategorisinde hamileler icin özel uretilmis bir ilac hic bir zarari yok gonul rahatligiyla doktorunun önerecegi dozda kullanabilirsin. Ben biraz agir geciriyorum diye gunde 4 prilam bir de zofer kullaniyorum

O agizdaki igrenc tat cok kotu bisey muhtemelen baslangicindasin canim benim 6. Haftamda basladi ayni sekilde suan 8. Haftadayim hala ayniyim ama prilam buradan onerildi bana doktoruma sordum kullanmaya basladim inanilmaz iyo geliyor hemen sor
Sorup kullanayim bende mahvetti bulantılar beni

Canlarrr ben bebislerimi gördüm iki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Ay cok sevindim maşallah sana ve bebislerine... Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bize de ins

Kızlar aklıma bişey takıldı. Bu gittiğim doktor gercektende iyi değil gibi. Bana sormadı son adet tarihin nedir kaçta transfer oldun kaçıncı gün embriyosu hiç birini sormadı. Kanama korkusundan aklıma hiç gelmedi. Şimdi aklıma geldi sorması gerekmiyordu ? Yoksa benimmş demem gerekiyordu

Benim dun kendi doktorum sormuştu ama diger kizlarda yazsın bakalim bi

Dinletir inşallah nerden bilecek senin onu sevmediğini mecbur dinleticek hayırlı haberlerle gelelim inşallah

Anladım canım. Benim 24 haziran 5. Gün embriyosuydu biri 5+4 diğeri 5+0 dı doktor normal dedi. Biri diğerinden küçük normaldir inşallah
Aralarında 4 gun varmis ikizlerde normal bir durum genellikle... Benimde son gittigimde ilk görünen kese 7+4 ikinci yani sonradan görünüp bize sürpriz yapan kesem 7+1di cok takilma bence doktor bana kötü birsey demedi

Bence ne olursa olsun sormalı bazen kendi tüp bebek doktorumuz bile hatırlamıyor dosyaya bakınırken hatırlatıyorum ama kendiside o kalabalıkta azda olsa hatırlıyor kadın doğum doktoruna tüp bebek tedavisi ile pozitifi gördüm deseydin o sormalıydı yada baktın olmuyor sen anlatsaydın normal gebelerle bir tutmamalı bence

Sormasi lazimdi kesinlikle ona göre kesenin boyutunu ölçüp sat ile yada transfer tarihi ile uyumlu saglikli diyorlar ... Bu doktor bence hayattan bezmis nasilsa bana kimse gelmez diyor ne ugrascam diyor gibi... Sen zaten kendi doktoruna gideceksin o zaman gönlün de ferahlar cnm bosver dert etme kendini

Aralarında 4 gun varmis ikizlerde normal bir durum genellikle... Benimde son gittigimde ilk görünen kese 7+4 ikinci yani sonradan görünüp bize sürpriz yapan kesem 7+1di cok takilma bence doktor bana kötü birsey demedi
Benim abimin eşi 28 Haziran'da ikiz doğum yaptı normal yola gebe kalmıştı onların da arasında 3 gün vardı sağlıkla doğumunu yaptı kucağına aldı zaten ikizlerde muhakkak 3 gün 2 gün 4 gün bir hafta kadar aralarında oluyormuş Z zlhsnn

Ayy Maşallah tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizi mi? Bana diyorlarki ikizler erken doguyormus korkutuyorlar beni senin yegenler kac haftalik dogdular biliyor musun

Dinletir inşallah nerden bilecek senin onu sevmediğini mecbur dinleticek hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Anlamaz zaten canım ama benim ilk gebeliğimide o takip etmişti daha erken deyip dinletmemişti ama neyseee kötüye yormayayım yaaa güzel düşüneyim güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…