2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ayy Maşallah tek yumurta ikizi mi cift yumurta ikizi mi? Bana diyorlarki ikizler erken doguyormus korkutuyorlar beni senin yegenler kac haftalik dogdular biliyor musun
Hayır dikkat eder sağlıklı bir gebelik yaşarsan hiç bir şey olmaz çift yumurta ikizi canm Yusuf ve yunus bir görsen nasıl güzeller Rabbim hepimize nasip etsin yengem son ayda doktor bebeklerin kilo alması lazım senin de kendini zorlamaman lazım dedi full yatıı son ayda yani ben gidiyordum annem gidiyordu yemeğini hazırlıyorduk evini temizliyorduk sadece iyi kötü böyle kalkıp bir lavaboya ufak tefek böyle bir makineye bulaşık düzme felan çıkartmıyordu bile makineden bulaşıklar o derece dikkat etti sürekli kuru yemiş yedi mesela çok öneriyorlar son ayda özellikle nasip olursa zaten yine konuşuruz da o zaman sağlıkla da doğumunu yaptı sezeryan doğum yaptı 9 yaşında bir tane yeğenim var 9 seneden sonra Rabbimin verdiği ikiz oldu kendileri isteyerek yapmıyorlardı doktor 35 haftada alacağız doğuma demişti sonradan baktık ki sıkıntı yok 37 haftalıkken doğum yaptı biri 2 kilo 300 gram biri de 2 kilo 600 gram doğdu zaten 2 kilo üstü sağlıklı küveze girmiyorlar bir şey olmuyorlar çocuklar ben transfer oldum bir gün sonra onlar doğdu ben daha şu an gidip görmedim onları bir yarım saat 40 dakika falan uzağımdalar ama fotoğrafları bile yetiyor

Oooo maşallah ben takip edemiyorum hiç yaa Ama evet şuan baya varız birlikte olan Rabbim inşallah her anımızı güzel kılsın hepimizin nerdeyse aynı tarihler geç olsun güç olmasın
Amin canm evet aklımda kalanları yazdım daha baya var Rabb'im sağlık iyilik verisn inşallah

Anlamaz zaten canım ama benim ilk gebeliğimide o takip etmişti daha erken deyip dinletmemişti ama neyseee kötüye yormayayım yaaa güzel düşüneyim güzel olsun inşallah
Bencede iyi düşün iyi olsun sen de diğer doktorun bugün muayene etmiştiyse eğer onun bir dahaki geldiğinde dinleyebileceğini söylediğini söyle ne yapayım bir şeyler yap işte

Benim dun kendi doktorum sormuştu ama diger kizlarda yazsın bakalim bi

Ben tüp bebek oldugunu söyledim ona rağmen sormadı. Kendi tüp bebek doktoruma gitmem imkansız İstanbulda yaptım ben türkiyenin bir ucundayım

Ay canim nasil detayli aciklama yapmisin Allah razı olsun kuzum darisi senin ve bizim olsun saglikla dogum yapip kucaklarimiza alalim inşallah Rabbim hepimize muradimizi versin aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…