- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Canim benim cok tatlisinAmin canm sana faydası olsun destan yazarım canm Rabb'im sağlık sıhhat versin inşallah
Sagol aynen vallaCanim benim cok tatlisinne güzel bebislerimizin bir sürü sanal teyzeleri oldu
Bu atalar yopundum kuzucum kaynım evleniyo düğün telaşı var bizde ev yerleştiriyo kayınvalidemler felan bendeydi bugün gittiler ondn cok giremedimNerdesin kiz sen yaaa.... Ohh masallah saglikla ilersin ins
Öyle gercekten bu zorlukları yasamayan anlamıyor biziSagol aynen vallabizi biz anlıyoruz anca bu çağın bize verdiği güzellik bu
Gecen yazacaktim hatta nick name hatirlayamadim lavinya ama sonrasi neydi diye ugrastim sonra buldum ama sende yazmis oldunBu atalar yopundum kuzucum kaynım evleniyo düğün telaşı var bizde ev yerleştiriyo kayınvalidemler felan bendeydi bugün gittiler ondn cok giremedim
harikaa haber sağlıkla gelsinler inşallahhCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Sağol canım benimGecen yazacaktim hatta nick name hatirlayamadim lavinya ama sonrasi neydi diye ugrastim sonra buldum ama sende yazmis oldunaman neyse siz iyi olun yeter ki
Ayy Buda harika haber lavinyam maşallahh sağlıkla doğsun inşallahSelam kızlar Elhamdülillah kalbinide duydum bugün bebeğimin cok sükür herşey yolundaymıs
İnşallah Rabbim o günleri de göstersin ne demişler damdan düşeni damdan düşen anlar bizimki de o hesapÖyle gercekten bu zorlukları yasamayan anlamıyor bizigün gelecek bebislere varoluş hikayelerini özenle anlaticaz Allah'ın izniyle
Ohh mis kuzum gözün aydınSelam kızlar Elhamdülillah kalbinide duydum bugün bebeğimin cok sükür herşey yolundaymıs
Yaa ne güzel ikiz haberleri çoğaldı sağlıkla ilerlesin inşallahCanlarrr ben bebislerimi gördümiki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşallahSelam kızlar Elhamdülillah kalbinide duydum bugün bebeğimin cok sükür herşey yolundaymıs
Sağol canım benim insallahYaa ne güzel ikiz haberleri çoğaldı sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşallah
5+5 evet yani uygulama öle gösteriyor kızlar
ElhamdülillahSelam kızlar Elhamdülillah kalbinide duydum bugün bebeğimin cok sükür herşey yolundaymıs
Maşallah miniğeSelam kızlar Elhamdülillah kalbinide duydum bugün bebeğimin cok sükür herşey yolundaymıs
Allah razi olsun canim benim yorgunluk bende hat safhada uyku delisi oldum biraksalar 7 24 uyurum bu surecteBen anladıklarımı yazayım. Kızamık geçirmişsin ya da küçükken yapılan aşın tutmuş hala koruyucu antikorun var. Aynı şejilde hepatit b aşısı da olmuşsun sanırım onun da koruyuculuğu güzel. Tsh değerin de sınırlard bu da iyi ynı şekilde açlık şekerinin de düşük olması iyi. B12 değerin alt sınıra yakın gelmi, yorgunluk unutkanlık yapabilir, belki vitamin takviyesi isteyebilirsin doktorundan. Folatın da normal değerlerde yani aldığın folik asiti bebeğin güzelce kullanabilir, vücudun onunla paylaşip ona ortak çıkmaz gibi. benden bu kadar yorum
Canim benimkide sadece en son adet tarihin ne zaman diye sordu ilk gebelikmi dedi başka bir şey sormadı biz kendimiz de demedikKızlar aklıma bişey takıldı. Bu gittiğim doktor gercektende iyi değil gibi. Bana sormadı son adet tarihin nedir kaçta transfer oldun kaçıncı gün embriyosu hiç birini sormadı. Kanama korkusundan aklıma hiç gelmedi. Şimdi aklıma geldi sorması gerekmiyordu ? Yoksa benimmş demem gerekiyordu
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet canım çift embriyo 5. Gün
Benim miden yanmaya ve ara ara bulanmaya başladı, halsizlik ara ara baş dönmesi de ,zor günler geçiyor ,senin nasılBenimde hala gözüm korkuyoralışmak biraz zaman alacak sanırım.Rabbim sağlık versin herşey hallolur inşallah dediğin gibi
Allah razı olsun canım darısı başına inşallahhayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkan değerlerin nasıldı bende ikiz istiyorum 2. kanı yarın vereceğim seninle kıyas yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?