2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bu atalar yopundum kuzucum kaynım evleniyo düğün telaşı var bizde ev yerleştiriyo kayınvalidemler felan bendeydi bugün gittiler ondn cok giremedim
Gecen yazacaktim hatta nick name hatirlayamadim lavinya ama sonrasi neydi diye ugrastim sonra buldum ama sende yazmis oldun aman neyse siz iyi olun yeter ki

Canlarrr ben bebislerimi gördüm iki taneler haftayla uyumlu dedi kese boyutları iyi dedi haftaya bugün kalp atisina gidecem Allah'ın izniyle. Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah
Yaa ne güzel ikiz haberleri çoğaldı sağlıkla ilerlesin inşallah
Selam kızlar Elhamdülillah kalbinide duydum bugün bebeğimin cok sükür herşey yolundaymıs
Çok şükür canım sağlıkla büyüsün inşallah

Allah razi olsun canim benim yorgunluk bende hat safhada uyku delisi oldum biraksalar 7 24 uyurum bu surecte

Canim benimkide sadece en son adet tarihin ne zaman diye sordu ilk gebelikmi dedi başka bir şey sormadı biz kendimiz de demedik

hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kan değerlerin nasıldı bende ikiz istiyorum 2. kanı yarın vereceğim seninle kıyas yapayım
Allah razı olsun canım darısı başına inşallah 10. Gün 306 12. Gün 548 14. Gün 1082ydi kan değeri tam olarak iki katına çıktıgı olmadı. Ama bugün iki minik kese gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…