ohh çok şükür maşallahAllah razı olsun canım darısı başına inşallah10. Gün 306 12. Gün 548 14. Gün 1082ydi kan değeri tam olarak iki katına çıktıgı olmadı. Ama bugün iki minik kese gördük
Hımm anladım canımda son adet tarihimide sormadıCanim benimkide sadece en son adet tarihin ne zaman diye sordu ilk gebelikmi dedi başka bir şey sormadı biz kendimiz de demedik
Sağol kuzum inşallah dilediğin gibi olurohh çok şükür maşallahbenim 10. gün değerim 354 ihtimalim var gibi
Bebişler için değerİnşallah canm artık başa gelen çekilir mecbur olacağız
Karından mı baktı canım?Benimde öyle oldu canım bende de kese göründü ama çok küçük olduğu için görünmüyor dedi banada 27 nde randevu verdi o zaman tekrar gidip bakıcam bende tedirgin olmadım değil
O saçma onu sorması lazımdı yaHımm anladım canımda son adet tarihimide sormadı
Bana son adet tarihimi sordu tüp bebek yaptırdığımı zaten biliyordu kullandığım ilaçları sordu yaptırdığım test sonuçlarına filan baktıHımm anladım canımda son adet tarihimide sormadı
Canım alttan bakmasına neden müsade etmedin benimde tek yumurta ikizi ve çok riskli dedi doktorum ama hem bulunduğum şehirdeki doktorum kalp atışı için hemde tüp bebek merkezindeki doktorum detaylı inceleme için alttan muayene etti Allaha şükür hiç bişe olmadı ösellille tüp bebek doktorum ben sende bende olması için uğraştık ben onları tehlikeye atarmıyım alttan muayene tehlikeli olsa dediKızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Hayır canım vajinal baktı kese var rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük şuan o yüzden görünmüyor dedi. Bi arkadaşıma sordum oda normal dedi onunda 8 haftada görünmüş bebeği bakalım haftaya kesin net belli olur heraldeKarından mı baktı canım?
Canım benim kusura bakma kan gördüğünü anlayamamışım okurken o zaman iyi yapmışsın Allahın izniyle hiç bişey olmayacak dualarım seninle❤Kızlar çok kötüyüm doktora gittim muayeneden önce lavaboya gittim kan gördüm. İlk defa gördüm çok yordum kendimi iki gündür. Muayenede iki kese gördü çok şükür karından baktı kalp atışı için alttan bakayım dedi izin vermedim 15 gün sonra gel dedi. Ama ben dayanamam 1 hafta sonra başka doktorada giderim
Ben bu konuda doktora ici isinmadiigi icin guvenmemesini anlayabiliyorum ama genel olarak vajinal muayenenin zararlo oldugunu düşünmüyorum oyle olsa doktorin bu sekilde bakmayacagini düşünüyorumCanım alttan bakmasına neden müsade etmedin benimde tek yumurta ikizi ve çok riskli dedi doktorum ama hem bulunduğum şehirdeki doktorum kalp atışı için hemde tüp bebek merkezindeki doktorum detaylı inceleme için alttan muayene etti Allaha şükür hiç bişe olmadı ösellille tüp bebek doktorum ben sende bende olması için uğraştık ben onları tehlikeye atarmıyım alttan muayene tehlikeli olsa dedi
Yok kuzum o öle olmuyoohh çok şükür maşallahbenim 10. gün değerim 354 ihtimalim var gibi
her türlüsü kabul tekte çiftte
Rabbim gönlüne göre versin balım . o zaman çift kese gör diye çok dua etcem sanaher türlüsü kabul tekte çiftteiki transfer edildiği için diğerini kaybetmek istemem sadece ondan merak ettim herşeyin hep hayırlısı
allah razı olsun canımRabbim gönlüne göre versin balım . o zaman çift kese gör diye çok dua etcem sana
Benim de 9. Gün 351di canim sonra 828 oldu ve ikizmis. Belli olmuyor tabi ama ihtimal var senin deohh çok şükür maşallahbenim 10. gün değerim 354 ihtimalim var gibi
ayy hadi inşallahBenim de 9. Gün 351di canim sonra 828 oldu ve ikizmis. Belli olmuyor tabi ama ihtimal var senin de
Canim ben onu araştırdım nifty testi diyorlar. Genetik merkezleri yapiyor dolar ya da euro uzerinden. Ortalama 4 bin falanmis. Anne kanini alip inceliyorlar 10 15 gune sonuç çıkıyor hatta cinsiyet de belli oluyormuş. %99 doğruluk payi oluyormuş sonuclarin. Ama şehir hastanelerinin genetik bölümünde de yapılıyor diye biliyorum bi arastir istersen. Ben de doktoruma soracam kalp atışını duyunca. Cunku 10. Hafta falan yapılıyormuş. Yani sıkıntı çıksa bile aldirmayacaz bebisi ama en azindan neyle karsilasacagimizi bilip önlem alabilirizKızlar bugün doktorum ikili test içinde konuştu bizle. Burda merkezlerde yapılan ikili testler %60 doğruluk payı olan testlermiş ve yalancı pozitifte çıkabiliyormuş. Ki bunu bir kaç kişiden duydum genetik bozuk deyip sağlıklı bebek doğuranlar oldu. Bitane özel bi uygulama varmış yurtdışı menşeili biraz pahalı ama %100 dedi hatta şuan yaptırsan cinsiyeti de öğreniyorsun dedi. Dönünce bi arayıp fiyat alıcam ama kesin çok pahalıdır Euro dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz ya ben çok aradayım eşim hiç istemiyor o testi, bizim için sonucu farketmez çok stresli bi yıl geçirdin gerek yok diyor ben çok kararsızım
Valla canm bencede gereksiz eşinin dediği gibi hep stres hep stres daha fazlasına gerek yok Rabbime bırak o hakkında hayırlısını ve en güzelini verecekKızlar bugün doktorum ikili test içinde konuştu bizle. Burda merkezlerde yapılan ikili testler %60 doğruluk payı olan testlermiş ve yalancı pozitifte çıkabiliyormuş. Ki bunu bir kaç kişiden duydum genetik bozuk deyip sağlıklı bebek doğuranlar oldu. Bitane özel bi uygulama varmış yurtdışı menşeili biraz pahalı ama %100 dedi hatta şuan yaptırsan cinsiyeti de öğreniyorsun dedi. Dönünce bi arayıp fiyat alıcam ama kesin çok pahalıdır Euro dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz ya ben çok aradayım eşim hiç istemiyor o testi, bizim için sonucu farketmez çok stresli bi yıl geçirdin gerek yok diyor ben çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?