2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

ohh çok şükür maşallah benim 10. gün değerim 354 ihtimalim var gibi
Sağol kuzum inşallah dilediğin gibi olur çok takılma değerlere çok yüksek çıkıpta tek olanda var. Benim gibi fazla yükselmeyip iki olanda var. Hayırlısıyla sende benim gibi keseleride görürsün inşallah

Canım alttan bakmasına neden müsade etmedin benimde tek yumurta ikizi ve çok riskli dedi doktorum ama hem bulunduğum şehirdeki doktorum kalp atışı için hemde tüp bebek merkezindeki doktorum detaylı inceleme için alttan muayene etti Allaha şükür hiç bişe olmadı ösellille tüp bebek doktorum ben sende bende olması için uğraştık ben onları tehlikeye atarmıyım alttan muayene tehlikeli olsa dedi

Karından mı baktı canım?
Hayır canım vajinal baktı kese var rahim içinde dış gebelik değil dedi ama çok küçük şuan o yüzden görünmüyor dedi. Bi arkadaşıma sordum oda normal dedi onunda 8 haftada görünmüş bebeği bakalım haftaya kesin net belli olur heralde

Canım benim kusura bakma kan gördüğünü anlayamamışım okurken o zaman iyi yapmışsın Allahın izniyle hiç bişey olmayacak dualarım seninle❤

Ben bu konuda doktora ici isinmadiigi icin guvenmemesini anlayabiliyorum ama genel olarak vajinal muayenenin zararlo oldugunu düşünmüyorum oyle olsa doktorin bu sekilde bakmayacagini düşünüyorum ki belli bir donemden sonra mesela suan 8. Haftamdayim artik karindan bakildi onun mutlaka ince bir noktasi var ki bu sekilde hareket ediyorlar.

Kızlar bugün doktorum ikili test içinde konuştu bizle. Burda merkezlerde yapılan ikili testler %60 doğruluk payı olan testlermiş ve yalancı pozitifte çıkabiliyormuş. Ki bunu bir kaç kişiden duydum genetik bozuk deyip sağlıklı bebek doğuranlar oldu. Bitane özel bi uygulama varmış yurtdışı menşeili biraz pahalı ama %100 dedi hatta şuan yaptırsan cinsiyeti de öğreniyorsun dedi. Dönünce bi arayıp fiyat alıcam ama kesin çok pahalıdır Euro dedi çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz ya ben çok aradayım eşim hiç istemiyor o testi, bizim için sonucu farketmez çok stresli bi yıl geçirdin gerek yok diyor ben çok kararsızım

Canim ben onu araştırdım nifty testi diyorlar. Genetik merkezleri yapiyor dolar ya da euro uzerinden. Ortalama 4 bin falanmis. Anne kanini alip inceliyorlar 10 15 gune sonuç çıkıyor hatta cinsiyet de belli oluyormuş. %99 doğruluk payi oluyormuş sonuclarin. Ama şehir hastanelerinin genetik bölümünde de yapılıyor diye biliyorum bi arastir istersen. Ben de doktoruma soracam kalp atışını duyunca. Cunku 10. Hafta falan yapılıyormuş. Yani sıkıntı çıksa bile aldirmayacaz bebisi ama en azindan neyle karsilasacagimizi bilip önlem alabiliriz

Valla canm bencede gereksiz eşinin dediği gibi hep stres hep stres daha fazlasına gerek yok Rabbime bırak o hakkında hayırlısını ve en güzelini verecek şahsen ben kendi adıma hiç bir bu tarz testi yaptırmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…