Şimdi insan sureti almaya başlamıştır gerçekten çok heyecanlı maşallah yaaaBen de kalp atışını duyduktan sonra ilk defa gidecem o yüzden bende de heyecan var
Yaa demi inşallah sağlıklıdır her şey yolundadır canımAyyy maşallah teyze kuzusunabaya büyümüş olacak o gittiginde annesiiii
Niyetler hayatlarBende aynı canm benimde kilom var elimden geldiğince dikkat ediceğim ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorumhedefim en az kiloyu almak bebişi beslemek bakalım artık
Evet canım çok sağ ol inşallah siz de kalp atışını duyar sonra da cinsiyet tahminlerine başlarızŞimdi insan sureti almaya başlamıştır gerçekten çok heyecanlı maşallah yaaa
Hahahha bu güzeldiNiyetler hayatlarbakalim gorucez gunu gelince
Oyledir oyledir annesi o saglikli olmasa senin mide bulantin olmazdi o büyüdükçe biz fenalasiyioz kimisi daha hafif kimi daha agir geçiriyorYaa demi inşallah sağlıklıdır her şey yolundadır canım
Ayy inşallah inşallah şuan tek dileğim sağlıkla kalp atışını duyayım keseyi göreyim hayırlısıyla gerisi tatlı telaşlarEvet canım çok sağ ol inşallah siz de kalp atışını duyar sonra da cinsiyet tahminlerine başlarız
Görürsün Allah'ın izniyle annesiAyy inşallah inşallah şuan tek dileğim sağlıkla kalp atışını duyayım keseyi göreyim hayırlısıyla gerisi tatlı telaşlar
Yaniii yapacak birsey yok yeterki saglikli olsunksr sonrası zaten diyetHahahha bu güzeldine yapalım ya artık elimizden geleni yapacağız olmadı doğumdan sonra güzelce yavaş yavaş veiririz sağlıkla kucağımıza alalımda
Çok şükür bugünleri gösterene Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeOyledir oyledir annesi o saglikli olmasa senin mide bulantin olmazdi o büyüdükçe biz fenalasiyioz kimisi daha hafif kimi daha agir geçiriyor
Aynen inşallah daha ciciler alacaz onun konuşmaları filan olacakAyy inşallah inşallah şuan tek dileğim sağlıkla kalp atışını duyayım keseyi göreyim hayırlısıyla gerisi tatlı telaşlar
Valla öyle Rabb'im de bizi bunla sınıyor demek ki kötü olsam niye kötüyüm iyi olsam niye iyiyim niye bu böyle niye şöyle kendimi 50 yaşında his ediyorum yaşlandım vallaGörürsün Allah'ın izniyle annesizaten o telaşlar kaygılar biz tüpcüler de bitmiyo
Sonra tüp bebek anneleri diyet grubu açarız namımız yürüsünYaniii yapacak birsey yok yeterki saglikli olsunksr sonrası zaten diyet
İnşallah rabbim tüm isteyenlere bizlerede nasip etsin inşallahÇok şükür bugünleri gösterene Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Aynen inşallah daha ciciler alacaz onun konuşmaları filan olacak
Ay inşallah alırım da vermem 29 yıldır hiç kilo alamadım bakalım hamilelikte nasıl olacakHahahha bu güzeldine yapalım ya artık elimizden geleni yapacağız olmadı doğumdan sonra güzelce yavaş yavaş veiririz sağlıkla kucağımıza alalımda
Ahahahah cok mantikliSonra tüp bebek anneleri diyet grubu açarız namımız yürüsün
Ay benim kilo alma hakkım sana gelsinAy inşallah alırım da vermem 29 yıldır hiç kilo alamadım bakalım hamilelikte nasıl olacak
Kiz hizliysa kilolu olmazsin kiAy benim kilo alma hakkım sana gelsinçok metobillizmam hızlı olmasına rağmen hemen alırım malesf
Benim de hızlı yediğim durmuyor bakalım bu defa nasıl olacakAy benim kilo alma hakkım sana gelsinçok metobillizmam hızlı olmasına rağmen hemen alırım malesf
Cin ve maya takvimi kiz gosteriyor benimEvet canım çok sağ ol inşallah siz de kalp atışını duyar sonra da cinsiyet tahminlerine başlarız
İnşallah sağlıkla dilediğin gibi olur bizimkide zayıflıkla olurBenim de hızlı yediğim durmuyor bakalım bu defa nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?