- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Kiskanclik yapmiycammAy inşallah alırım da vermem 29 yıldır hiç kilo alamadım bakalım hamilelikte nasıl olacak
Bende bakayım bi bunlarad günaha girecem diye korkuyorumCin ve maya takvimi kiz gosteriyor benim
Nasıl yaotin ki sat a gore miCin ve maya takvimi kiz gosteriyor benim
Bende ikisi de erkek gösteriyorCin ve maya takvimi kiz gosteriyor benim
Bende bakayım bi bunlarad günaha girecem diye korkuyorum
Evet sat ve kendi dogum tarihimdi sanirim maya da da seye bakiyor tek mi cift mi diye aylar oyle biseydiNasıl yaotin ki sat a gore mi
Şöyle söyliyim boyum 1.70 hiç 50 kiloyu görmedimKiskanclik yapmiycamm
Ayy bakalım dogru cikcakmi bunlarBende ikisi de erkek gösteriyor
Ben maya takviminde sata göre yapmadım 15 Mayıs sat ama hamile kaldığım ay HaziranNasıl yaotin ki sat a gore mi
Onu embriyo genetik tarama yaparlarsa biliyorlar galibaEvet sat ve kendi dogum tarihimdi sanirim maya da da seye bakiyor tek mi cift mi diye aylar oyle biseydiaman merak canim ne günahı olcak bak gitsin sart kosmuyoz ama ben bikeresinde tup bebekte cinsiyetler embriyoyken belli ya belki goruyorlardir biliyorlardir diye kiz olsa ne guzel olur fln diye araya sıkıştırmıştm
Benimde Haziran cnmBen maya takviminde sata göre yapmadım 15 Mayıs sat ama hamile kaldığım ay Haziran
Ne guzelllŞöyle söyliyim boyum 1.70 hiç 50 kiloyu görmedimbi 10 kilo kalsa bana fena olmaz inşallah siz de istediğiniz kiloyla bitirirsiniz hamileliği
Yaş 36 hamile kalınan ay Haziran ise Maya takvimine göre kızBenimde Haziran cnm
Valla mayayı eğer anladıysam erkek diyorEvet sat ve kendi dogum tarihimdi sanirim maya da da seye bakiyor tek mi cift mi diye aylar oyle biseydiaman merak canim ne günahı olcak bak gitsin sart kosmuyoz ama ben bikeresinde tup bebekte cinsiyetler embriyoyken belli ya belki goruyorlardir biliyorlardir diye kiz olsa ne guzel olur fln diye araya sıkıştırmıştm
Evet oyleymis ama ben nerden bileyim ozmanlar araya sıkıştırmıştmOnu embriyo genetik tarama yaparlarsa biliyorlar galiba
Yaaaaaaaaa benim icin farketmez saglikli olsun yeter kiYaş 36 hamile kalınan ay Haziran ise Maya takvimine göre kız
Görücez bakalım Rabb'im hayırlısını versin inşallahAyy bakalım dogru cikcakmi bunlar
Yok laf arasinda soyledigm icin dikkat cekmemisti yoksa kizim hadi kibrisa yallah derlerdi muhtemelenValla mayayı eğer anladıysam erkek diyorhahahah Allah seni onlar ne dedi peki
Ay inşallah inşallahYaaaaaaaaa benim icin farketmez saglikli olsun yeter ki
Ya ben mi yanlış anladım tekli sayı kız çift erkek diyorYaş 36 hamile kalınan ay Haziran ise Maya takvimine göre kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?