- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ay cnm yaşımı da hatırlıyor cnm bnmmmYaş 36 hamile kalınan ay Haziran ise Maya takvimine göre kız
İkisi de çift ya da ikisi de tekse kız oluyor 24 yaş Haziran 6. Ay ikisi de çift sayı diye kızYa ben mi yanlış anladım tekli sayı kız çift erkek diyoryaş 24 haz
Tabiki saglikli olsun en onemlisi o ama ismi bile hazır LidyaAy inşallah inşallah
Yani Büyük ihtimal derlerdi ama böyle daha güzel rabbimin süpriziYok laf arasinda soyledigm icin dikkat cekmemisti yoksa kizim hadi kibrisa yallah derlerdi muhtemelen
Hıı şimdi anladımİkisi de çift ya da ikisi de tekse kız oluyor 24 yaş Haziran 6. Ay ikisi de çift sayı diye kız
Benim de erkek olsa aklımda isim var ama kızda yokTabiki saglikli olsun en onemlisi o ama ismi bile hazır Lidyakiz olsun taştan olsun derler olsun oglum olursa da onuda tastan yaparim ben
Ahh Rabb'im hepimizin gönlünce nasip etsin inşallahTabiki saglikli olsun en onemlisi o ama ismi bile hazır Lidyakiz olsun taştan olsun derler olsun oglum olursa da onuda tastan yaparim ben
Olumlu düşün olumlu olsun canımAhh Rabb'im hepimizin gönlünce nasip etsin inşallahbizimde isimler hazır böyle deyince kalp atışını duymadığım geliyor aklıma moralim bozuluyor
Hayir oylr kotu dusunce salma kendine , bir dusunsenize hamileligimizi ogrendigimizden beri hep endiselerden bahsettik durduk burada kac kere hayallerimizi konustuk ki. Hayal konuşmayı kendimize reva goremiyoruz ama yapmamaliyiz hayallerimiz bizi yasatacakAhh Rabb'im hepimizin gönlünce nasip etsin inşallahbizimde isimler hazır böyle deyince kalp atışını duymadığım geliyor aklıma moralim bozuluyor
İnşallah rabbim büyük bu kadarını nasip eden gerisinide eder inşallah Allah KerimOlumlu düşün olumlu olsun canım
Ahh canm zaten hayallerde olmasa halimiz hal değilHayir oylr kotu dusunce salma kendine , bir dusunsenize hamileligimizi ogrendigimizden beri hep endiselerden bahsettik durduk burada kac kere hayallerimizi konustuk ki. Hayal konuşmayı kendimize reva goremiyoruz ama yapmamaliyiz hayallerimiz bizi yasatacakkaptirmadan kendimizi arada ufak hayallerin bir zarari olmaz
İnş öyle olmam canım ama akşam oldu perişanımYani cok enteresan ama 6 . Haftaya giris yaptigim gün birden baslamisti benimde bulantilar inşallah hafif geçsin sizin ya ben cok cekiyom çünkü
Cin takvimi de kiz diyor bana Rabbim hayırlısını versin ben de isimler hazirBenim de erkek olsa aklımda isim var ama kızda yokhangisi olsa fark etmez sağlıklı olsun da
Delirme kiz gidince duyacaksin Allah'ın izniyleAhh Rabb'im hepimizin gönlünce nasip etsin inşallahbizimde isimler hazır böyle deyince kalp atışını duymadığım geliyor aklıma moralim bozuluyor
İnşallah canım Allah razı olsun rabbim hepimize en güzelini nasip etsinDelirme kiz gidince duyacaksin Allah'ın izniylesende acidan haz mi aliyon anlamadim ki moral bozacak birsey yok bunu hakkettin tadini cikar
Allah inşallah gönlümüzdekini hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallahCin takvimi de kiz diyor bana Rabbim hayırlısını versin ben de isimler hazir
Aminnn cnmmmİnşallah canım Allah razı olsun rabbim hepimize en güzelini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?