2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Tabiki saglikli olsun en onemlisi o ama ismi bile hazır Lidya kiz olsun taştan olsun derler olsun oglum olursa da onuda tastan yaparim ben
Ahh Rabb'im hepimizin gönlünce nasip etsin inşallah bizimde isimler hazır böyle deyince kalp atışını duymadığım geliyor aklıma moralim bozuluyor

Ahh Rabb'im hepimizin gönlünce nasip etsin inşallah bizimde isimler hazır böyle deyince kalp atışını duymadığım geliyor aklıma moralim bozuluyor
Hayir oylr kotu dusunce salma kendine , bir dusunsenize hamileligimizi ogrendigimizden beri hep endiselerden bahsettik durduk burada kac kere hayallerimizi konustuk ki. Hayal konuşmayı kendimize reva goremiyoruz ama yapmamaliyiz hayallerimiz bizi yasatacak kaptirmadan kendimizi arada ufak hayallerin bir zarari olmaz

Ahh canm zaten hayallerde olmasa halimiz hal değil evet çok olumsuzluk yaşadığımız için artık kendimizi bir şeyleri gerçekten reva görmüyoruz ama her zorlukla bir kolaylık vardır inşallah güzellikleride yaşamak nasip olur

Delirme kiz gidince duyacaksin Allah'ın izniyle sende acidan haz mi aliyon anlamadim ki moral bozacak birsey yok bunu hakkettin tadini cikar

Peki ne hissediyrosunuz kızlar tahminşniz nedir cinsiyet hakkında .bende tatlı yemiyorum hiç ekşi ve tuzlu şeyler istiyır canım özellikle dolma ekşi ekşi ya ben kız hissediyorum bide erken hissedrseniz hareketleri erkek gec hisserseniz kız diyorşar.tabiki herşeyden önemlisi saglıklı ve hayırlı evlat olmaları.Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Kızlar yemek felan demişken aklıma takılan bişeyi size sormak istiyorum ben yoğurdumu felan kendim mayalıyorum günde bi iki defada tüketmeye çalışıyorum ama Yoğurdu sade sevmiyorum pek helede bu günlerde içine pekmez katıp yesem ancak uzmanlar kalsiyum ve demir yüklü besin maddelerinin birlikte tüketilmesi durumunda vücuda bir katkı sağlamadan vücuttan atıldığını söylüyor. Bu durumda demir yüklü pekmezle kalsiyum deposu yoğurt bir araya geldiğinde vücuda hiçbir fayda sağlamıyor diyorlar ama ben çocukluğumdan beri severek yiyorum ve bunu yeni duydum sizce doğruluk payı nedir kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…