Amin canm bence şu an hepimizin bulantıları ve midesel problemleri olduğu için az ya da çok o yüzden hepimizin canı ekşi ve tuzlu şeyler istiyor şöyle ikinci aydan sonra canımızın istedikleri belirleyecek diye düşünüyorum belli de olmaz yine dediğin gibi bir de kasıklarda böyle top gibi elinize geliyorsa erkek daha böyle düz bir şekilde hissediyorsanız kız diyorlardı önceden bunu çok çok önceden küçükken duymuştum ama bilmiyorum bence hep batıl inanç ve hurafe dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar Rabbim herkese gönlündekini versin inşallahPeki ne hissediyrosunuz kızlar tahminşniz nedir cinsiyet hakkında .bende tatlı yemiyorum hiç ekşi ve tuzlu şeyler istiyır canım özellikle dolma ekşi ekşi ya ben kız hissediyorum bide erken hissedrseniz hareketleri erkek gec hisserseniz kız diyorşar.tabiki herşeyden önemlisi saglıklı ve hayırlı evlat olmaları.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Çilekle çok güzel oluyor gevreklerle falan meyveli olanaşrdan bende onu duymuştum iyi değil diye pekmezleKızlar yemek felan demişken aklıma takılan bişeyi size sormak istiyorum ben yoğurdumu felan kendim mayalıyorum günde bi iki defada tüketmeye çalışıyorum ama Yoğurdu sade sevmiyorum pek helede bu günlerde içine pekmez katıp yesem ancak uzmanlar kalsiyum ve demir yüklü besin maddelerinin birlikte tüketilmesi durumunda vücuda bir katkı sağlamadan vücuttan atıldığını söylüyor. Bu durumda demir yüklü pekmezle kalsiyum deposu yoğurt bir araya geldiğinde vücuda hiçbir fayda sağlamıyor diyorlar ama ben çocukluğumdan beri severek yiyorum ve bunu yeni duydum sizce doğruluk payı nedir kafama takıldı
Pekmezle yoğurdu karıştırmanın yararlı olmadığını ben de duydum canım yine de sormak lazımKızlar yemek felan demişken aklıma takılan bişeyi size sormak istiyorum ben yoğurdumu felan kendim mayalıyorum günde bi iki defada tüketmeye çalışıyorum ama Yoğurdu sade sevmiyorum pek helede bu günlerde içine pekmez katıp yesem ancak uzmanlar kalsiyum ve demir yüklü besin maddelerinin birlikte tüketilmesi durumunda vücuda bir katkı sağlamadan vücuttan atıldığını söylüyor. Bu durumda demir yüklü pekmezle kalsiyum deposu yoğurt bir araya geldiğinde vücuda hiçbir fayda sağlamıyor diyorlar ama ben çocukluğumdan beri severek yiyorum ve bunu yeni duydum sizce doğruluk payı nedir kafama takıldı
Pekmezle yoğurdu karıştırmanın yararlı olmadığını ben de duydum canım yine de sormak lazım
Meyveyle felan hiç yiyemem zaten midem bulanıyor canımın istediği dışında hiç birşeyi yemiyorum tiksinmemek için şimdilik bidefa yiyim sonra sorayım bu zamana kadar bilmeden yiyordum bugün de gözlerimi kapatıp öyle düşünüp yiyeceğim çünkü gerçekten canım istiyorÇilekle çok güzel oluyor gevreklerle falan meyveli olanaşrdan bende onu duymuştum iyi değil diye pekmezle
Vallahi bilmiyorum canım benim de annem küçüklükten beri hep yedirirdi bize yani evlendiğimden beri de hep yiyorum bunu yeni duydum kafamı kurcaladı böyle o yüzden belki Fikri olan vardır diye sormak istedim şimdilik yine görmemiş duymamış bilmemiş yapıp devam edip yiyeceğim bugünlük yaniYoğurdu sade yiyemediğimden ben de pekmezle yiyorumBoşuna mı yedik yani
Hiç sanmıyorum almışızdır vitaminleri bence
Vallahi bilmiyorum canım benim de annem küçüklükten beri hep yedirirdi bize yani evlendiğimden beri de hep yiyorum bunu yeni duydum kafamı kurcaladı böyle o yüzden belki Fikri olan vardır diye sormak istedim şimdilik yine görmemiş duymamış bilmemiş yapıp devam edip yiyeceğim bugünlük yaniYoğurdu sade yiyemediğimden ben de pekmezle yiyorumBoşuna mı yedik yani
Hiç sanmıyorum almışızdır vitaminleri bence
Geçmiş olsun canım ama çok fazla yüksek değilmiş yani doktorun dediği gibi belki gebelikten dolayı da yüksek çıkmış olabilir ya da gerçekten üşütmüşsündür boğaz iltihabı falan varsa o da çıkıyor Allah'ım iyilik verisnSelam bebişler bugün doktırun verdiği gebelik rutinlerni yaptırdm toksoplazma felan dün akşam cam acıktı üşümüşm kalktm kapadm ısınamfm bi müddet sıtma gibi oldu sanki crp de istedim kendime 16 cıktı doktorum anlamlı değil cok bazen gebelikten dolayı yüksek cıkabiliyo dedi ama endişendm biraz ya normal aralık 0-5 arasıyms
Benim cok fazla bir cinsiyette israrim yok Allah ne nasip ederse o.. ama bazen acikcasi kızım olursa benim gibi o da ayni acilari ceker diye korkuyorum ... Sacma bi hal benimki de Rabbim saglijli sıhhatli olmalarını nasup etsin hayırlı evlat eylesinPeki ne hissediyrosunuz kızlar tahminşniz nedir cinsiyet hakkında .bende tatlı yemiyorum hiç ekşi ve tuzlu şeyler istiyır canım özellikle dolma ekşi ekşi ya ben kız hissediyorum bide erken hissedrseniz hareketleri erkek gec hisserseniz kız diyorşar.tabiki herşeyden önemlisi saglıklı ve hayırlı evlat olmaları.Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Öyle düşünme rabbim onlara güzel ahlaklı sağlıklı ömür nasip etsin sağ salim kucağına al inşallahBenim cok fazla bir cinsiyette israrim yok Allah ne nasip ederse o.. ama bazen acikcasi kızım olursa benim gibi o da ayni acilari ceker diye korkuyorum ... Sacma bi hal benimki de Rabbim saglijli sıhhatli olmalarını nasup etsin hayırlı evlat eylesin
Bebisim mide bulantin varken ztn yenilebilir yenemes diye dusunmeden canının istedigini yemeye calis zaten zor yiyoruz suanVallahi bilmiyorum canım benim de annem küçüklükten beri hep yedirirdi bize yani evlendiğimden beri de hep yiyorum bunu yeni duydum kafamı kurcaladı böyle o yüzden belki Fikri olan vardır diye sormak istedim şimdilik yine görmemiş duymamış bilmemiş yapıp devam edip yiyeceğim bugünlük yani
Sağol canım teşekkür ederim ya i boğazm acımıyo ama hafif bi kulak enfeksiyonu var okadr korktm bebeğime zarar vermesnGeçmiş olsun canım ama çok fazla yüksek değilmiş yani doktorun dediği gibi belki gebelikten dolayı da yüksek çıkmış olabilir ya da gerçekten üşütmüşsündür boğaz iltihabı falan varsa o da çıkıyor Allah'ım iyilik verisn
Ben tatlı yiyemediğimden içine salatalık yeşillik falan doğruyorum yoğurdun. Yeşillik de bahçeden reyhan ve fesleğen hamilelikte sakıncası yok. Ama tatlı bişey olsun istiyorsan pekmez yerine bal dene hatta meyve de doğru meyveden de vitamin al. Ben yoğurt-çilek-bal çok severim asıl mango yoğurt bal efsane ama Türkiyede bulmak zor olabilir yazarken canım çekti eşime msj atayım gelirken alsınKızlar yemek felan demişken aklıma takılan bişeyi size sormak istiyorum ben yoğurdumu felan kendim mayalıyorum günde bi iki defada tüketmeye çalışıyorum ama Yoğurdu sade sevmiyorum pek helede bu günlerde içine pekmez katıp yesem ancak uzmanlar kalsiyum ve demir yüklü besin maddelerinin birlikte tüketilmesi durumunda vücuda bir katkı sağlamadan vücuttan atıldığını söylüyor. Bu durumda demir yüklü pekmezle kalsiyum deposu yoğurt bir araya geldiğinde vücuda hiçbir fayda sağlamıyor diyorlar ama ben çocukluğumdan beri severek yiyorum ve bunu yeni duydum sizce doğruluk payı nedir kafama takıldı
HahahhaBen tatlı yiyemediğimden içine salatalık yeşillik falan doğruyorum yoğurdun. Yeşillik de bahçeden reyhan ve fesleğen hamilelikte sakıncası yok. Ama tatlı bişey olsun istiyorsan pekmez yerine bal dene hatta meyve de doğru meyveden de vitamin al. Ben yoğurt-çilek-bal çok severim asıl mango yoğurt bal efsane ama Türkiyede bulmak zor olabilir yazarken canım çekti eşime msj atayım gelirken alsın
Bebisim mide bulantin varken ztn yenilebilir yenemes diye dusunmeden canının istedigini yemeye calis zaten zor yiyoruz suan
Çok yüksek deği canm Allah'ın izniyle hiç birşey olmazSağol canım teşekkür ederim ya i boğazm acımıyo ama hafif bi kulak enfeksiyonu var okadr korktm bebeğime zarar vermesn
ne gibi belirtileriniz oldu acaba .test gününüze kadr.Benimde adet günlerimde inanılmaz kasık ve bel ağrım vardı bi arkadaştan duymuştum normal öyle olması adet günün geçene kadar olur demişti şuan hiçbişeyim yokn
Benim ne doğum tarihim ne doğum yılım belli değil kimliktekine göre hesaplasam doğru çıkarmıEvet sat ve kendi dogum tarihimdi sanirim maya da da seye bakiyor tek mi cift mi diye aylar oyle biseydiaman merak canim ne günahı olcak bak gitsin sart kosmuyoz ama ben bikeresinde tup bebekte cinsiyetler embriyoyken belli ya belki goruyorlardir biliyorlardir diye kiz olsa ne guzel olur fln diye araya sıkıştırmıştm
Kasık ağrısı bide göğüs ağrısı oldu bende. Adet tarihim geçincede kasık ağrısıda gittine gibi belirtileriniz oldu acaba .test gününüze kadr.
benim de 5 .günüm ama hiç bi belirtim yok
Benim transfer gününden sonra 4 gün sadece kasık bel ağrısı olmuştu sonra geçti ama kullandığımız ilaçlardan da oluyor bu ağrılar tabi o sırada adet tarihimde gelmişti adet tarihim bitene kadar çok fazla bi kasık ağrısı yaşadım sonra zaten 10. gün pozitifi gördüm çok şükür 5+5 de keseyide gördük ve hiçbir belirtim yoktu ve halada yok sadece çok nadir belli belirsiz kasık batması oluyor ama var diyeceğim düzeyde değil hiç sıkma canını sıfır belirtiyle pozitif görenler bile var bide henüz 5.günün çok erken güzel düşün güzel olsun Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsünne gibi belirtileriniz oldu acaba .test gününüze kadr.
benim de 5 .günüm ama hiç bi belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?