2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Amin canm bence şu an hepimizin bulantıları ve midesel problemleri olduğu için az ya da çok o yüzden hepimizin canı ekşi ve tuzlu şeyler istiyor şöyle ikinci aydan sonra canımızın istedikleri belirleyecek diye düşünüyorum belli de olmaz yine dediğin gibi bir de kasıklarda böyle top gibi elinize geliyorsa erkek daha böyle düz bir şekilde hissediyorsanız kız diyorlardı önceden bunu çok çok önceden küçükken duymuştum ama bilmiyorum bence hep batıl inanç ve hurafe dediğin gibi sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar Rabbim herkese gönlündekini versin inşallah

Çilekle çok güzel oluyor gevreklerle falan meyveli olanaşrdan bende onu duymuştum iyi değil diye pekmezle

Pekmezle yoğurdu karıştırmanın yararlı olmadığını ben de duydum canım yine de sormak lazım

Selam bebişler bugün doktırun verdiği gebelik rutinlerni yaptırdm toksoplazma felan dün akşam cam acıktı üşümüşm kalktm kapadm ısınamfm bi müddet sıtma gibi oldu sanki crp de istedim kendime 16 cıktı doktorum anlamlı değil cok bazen gebelikten dolayı yüksek cıkabiliyo dedi ama endişendm biraz ya normal aralık 0-5 arasıyms

Yoğurdu sade yiyemediğimden ben de pekmezle yiyorum Boşuna mı yedik yani
Hiç sanmıyorum almışızdır vitaminleri bence

Pekmezle yoğurdu karıştırmanın yararlı olmadığını ben de duydum canım yine de sormak lazım
Çilekle çok güzel oluyor gevreklerle falan meyveli olanaşrdan bende onu duymuştum iyi değil diye pekmezle
Meyveyle felan hiç yiyemem zaten midem bulanıyor canımın istediği dışında hiç birşeyi yemiyorum tiksinmemek için şimdilik bidefa yiyim sonra sorayım bu zamana kadar bilmeden yiyordum bugün de gözlerimi kapatıp öyle düşünüp yiyeceğim çünkü gerçekten canım istiyor

Vallahi bilmiyorum canım benim de annem küçüklükten beri hep yedirirdi bize yani evlendiğimden beri de hep yiyorum bunu yeni duydum kafamı kurcaladı böyle o yüzden belki Fikri olan vardır diye sormak istedim şimdilik yine görmemiş duymamış bilmemiş yapıp devam edip yiyeceğim bugünlük yani

Vallahi bilmiyorum canım benim de annem küçüklükten beri hep yedirirdi bize yani evlendiğimden beri de hep yiyorum bunu yeni duydum kafamı kurcaladı böyle o yüzden belki Fikri olan vardır diye sormak istedim şimdilik yine görmemiş duymamış bilmemiş yapıp devam edip yiyeceğim bugünlük yani

Geçmiş olsun canım ama çok fazla yüksek değilmiş yani doktorun dediği gibi belki gebelikten dolayı da yüksek çıkmış olabilir ya da gerçekten üşütmüşsündür boğaz iltihabı falan varsa o da çıkıyor Allah'ım iyilik verisn

Benim cok fazla bir cinsiyette israrim yok Allah ne nasip ederse o.. ama bazen acikcasi kızım olursa benim gibi o da ayni acilari ceker diye korkuyorum ... Sacma bi hal benimki de Rabbim saglijli sıhhatli olmalarını nasup etsin hayırlı evlat eylesin

Öyle düşünme rabbim onlara güzel ahlaklı sağlıklı ömür nasip etsin sağ salim kucağına al inşallah

Bebisim mide bulantin varken ztn yenilebilir yenemes diye dusunmeden canının istedigini yemeye calis zaten zor yiyoruz suan

Sağol canım teşekkür ederim ya i boğazm acımıyo ama hafif bi kulak enfeksiyonu var okadr korktm bebeğime zarar vermesn

Ben tatlı yiyemediğimden içine salatalık yeşillik falan doğruyorum yoğurdun. Yeşillik de bahçeden reyhan ve fesleğen hamilelikte sakıncası yok. Ama tatlı bişey olsun istiyorsan pekmez yerine bal dene hatta meyve de doğru meyveden de vitamin al. Ben yoğurt-çilek-bal çok severim asıl mango yoğurt bal efsane ama Türkiyede bulmak zor olabilir yazarken canım çekti eşime msj atayım gelirken alsın

Hahahha Afiyet olsun şimdiden valla bilmiyorum şimdi canım istedi yedim ama meyveyle deneyeceğim tekrardan bi kaç defa yedim çok sevemedim
Bebisim mide bulantin varken ztn yenilebilir yenemes diye dusunmeden canının istedigini yemeye calis zaten zor yiyoruz suan
Valla öyle yaptım zaten herşeyi yiyemiyoruz bari istediğimizi yiyelim dedim
Sağol canım teşekkür ederim ya i boğazm acımıyo ama hafif bi kulak enfeksiyonu var okadr korktm bebeğime zarar vermesn
Çok yüksek deği canm Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz

Benimde adet günlerimde inanılmaz kasık ve bel ağrım vardı bi arkadaştan duymuştum normal öyle olması adet günün geçene kadar olur demişti şuan hiçbişeyim yokn
ne gibi belirtileriniz oldu acaba .test gününüze kadr.
benim de 5 .günüm ama hiç bi belirtim yok

Benim ne doğum tarihim ne doğum yılım belli değil kimliktekine göre hesaplasam doğru çıkarmı

ne gibi belirtileriniz oldu acaba .test gününüze kadr.
benim de 5 .günüm ama hiç bi belirtim yok
Benim transfer gününden sonra 4 gün sadece kasık bel ağrısı olmuştu sonra geçti ama kullandığımız ilaçlardan da oluyor bu ağrılar tabi o sırada adet tarihimde gelmişti adet tarihim bitene kadar çok fazla bi kasık ağrısı yaşadım sonra zaten 10. gün pozitifi gördüm çok şükür 5+5 de keseyide gördük ve hiçbir belirtim yoktu ve halada yok sadece çok nadir belli belirsiz kasık batması oluyor ama var diyeceğim düzeyde değil hiç sıkma canını sıfır belirtiyle pozitif görenler bile var bide henüz 5.günün çok erken güzel düşün güzel olsun Rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün

Kızlar benim gıcık doktorla alakalı başka bişey geldi aklıma şimdi keseleri gördü ama kaç mm olduklarınıda söylemedi sanki devlet hastanesine gittim ultrasonu koydu karnıma iki kese var dedi bitti. Ne salakmışım bende hiçbir şey sormadım. Sizin kaç mmdi bu sefer gittiğimde sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…