2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar bn bu sabah çok kötü uyandım nevrim döndü kusmalardan cumartesi doktordan bulantı hapını bnde isteyem
Canım ben prilamı 1 aydır düzenli kullanıyorum kullandığımdan beri Bir kere kusmadım su bile içemedim o başka herşeyden tiksindim ama çok zorlama
dı beni tavsiye ediyorum yazdır benki çok hassas midem var ayrıca ikizler çift etkisi var..eziyet etme kendine yazdır rahat et hiç birşey yiyemezsin böyle..yumoşta yorulmasın:)

Aynen canım cumartesi kontrolüm gitcm inş kesin isteycm

Canim ultrason fotosunda yaziyor genelde foto verdi di mi yani o kadarını da yapmis olmalı bir de bugun Perşembe gunu kim gidecekti doktora ya hatirlayamadim haber versin kendinden bir an önce merak ediyorum

Benim 5+5 1.45 cmdi canim 6+1 1.65 cm di sana ultrasyon fotosu vermesi lazim canim benim her ikisinde de verdi kac gunluk oldugu falan yaziyor

Canim ultrason fotosunda yaziyor genelde foto verdi di mi yani o kadarını da yapmis olmalı bir de bugun Perşembe gunu kim gidecekti doktora ya hatirlayamadim haber versin kendinden bir an önce merak ediyorum

Benim 5+5 1.45 cmdi canim 6+1 1.65 cm di sana ultrasyon fotosu vermesi lazim canim benim her ikisinde de verdi kac gunluk oldugu falan yaziyor
Evet yazıyormuş ama 5+0 olanınkini tek ölçmüş 0.9 mm yazıyor. Büyük olanınkini yazmamış

Kızlaarr kalktım şimdi mesajlarınızı okudum katılamasam da bağımlılık yapmış burası özlediiim sizi ben burda adeta sauna içinde yaşam savaşı vererek günlerimi geçiriyorum ama güzel Adanamın nimetlerinin yanında çekilir diye sesim çıkmıyor Gördüğüme göre her şey yolunda çok şükür kötü haber yok şuan stabilsiniz mutlu oldum. Mesajları toplu okurken bi endişe oluyor (endişe hiç bitmiyor da) ama içim rahatladı hepinizi öpüyoruuum dönünce tüpçüler grubunda görüşürüüüüüüzzzzz

Ah canm günaydın sauna ki ne sauna yok böyle bir şey ama katlanıyoruz ne yapalım evet gerçekten burası bağımlılık yapıyor dört gözle bekliyoruz bizde seni öptükk ,

Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Günaydın canm inşallah önemli bişey değildir belki fitilden felan tahriş olmuştur yada yerleşme kanamasıdır inşallah heralde ne başlıyorsa 6 haftada başlıyor heralde benimde bu iki üç gündür kasık ağrım ve batmam fazla artık normal diyorum iyi olur inşallah çok geçmiş olsun

Yaaaa seviyorum seni tüpçüm benimmm

Günaydın kızlar sabah fitil yaptıktan yarım saat sonra wc girdiğimde peçeteye çok açık kahverengi leke geldi şu an 6+3 gözüküyorum 6+0 dan beri kasık ağrılarım olmaya başladı
Canim doktorunu bilgilendir yine de , takip et cogalmasini rengini falan ... Hepimiz yaşadık cnm malesef oluyor

Doktorum kasık ağrılarının normal olabileceğini söyledi ki telefonda ki programlarda falanda bu haftadan itibaren kasık ağrılarının artabileceği yazıyor salı gününden beri öyle zaten. Aynen dediğin gibi ne oluyorsa 6.haftada başlıyor galiba. Bakalım tekrar lekelenme olursa doktoruma yazarım işin garibi benim yaşadığım yerde kadın doğumcu da yok

Aynen canm en hafif şekilde atlattım inşallah aa şansına kötü olmuş geçici olarak mı yok hiç mi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…