Belki tahrisden kaynaklidir bilemem tabi ki cnm dedigim gibi takip et ama yine de bir mesaj at doktorunaÇok açık kahveydi canım tekrar bakmadım devam ederse doktorumu ariyim diye düşünmüştüm
Aslında vardı kuzum doktora başka bir yerde tır çarpmış söylenilene göre de çok iyi bir doktormuş kadın baya bir raporluydu sonra eş durumundan gitti geçici haftada bir geliyordu sadece perşembeleri o da ama şimdi geliyor mu hiç bir fikrim yok.Aynen canm en hafif şekilde atlattım inşallahaa şansına kötü olmuş geçici olarak mı yok hiç mi yok
Fitil yaparken hiç bir şey yoktu yarım saat sonra çok açık birşeydi. Birde çok afedersin sabah ilk idrardı ve biraz koyuydu bir an acaba fitille öyle mi geldi diye düşündüm. Öğleyin yazıcam canım doktorum genelde bu saatleri ameliyatta yada doğumda oluyorBelki tahrisden kaynaklidir bilemem tabi ki cnm dedigim gibi takip et ama yine de bir mesaj at doktoruna
Estofemi bende hiç kullanmadım canım, hatta duphastonu da doktor kontrolünden sonra başladımSadece duphaston tek mi kullanıyorsun kuzu estrofem felan hiç kullanmadım mı
Aa kötü olmuş şansına ne yapacaksın kontrolü felan senin için zor olucakAslında vardı kuzum doktora başka bir yerde tır çarpmış söylenilene göre de çok iyi bir doktormuş kadın baya bir raporluydu sonra eş durumundan gitti geçici haftada bir geliyordu sadece perşembeleri o da ama şimdi geliyor mu hiç bir fikrim yok.
İlk defa duydum canm ben herkes estrofem kullanıyor sanıyordumEstofemi bende hiç kullanmadım canım, hatta duphastonu da doktor kontrolünden sonra başladım
Ben de başka ilde saunadayım klima olmazsa çekilir dert değilKızlaarr kalktım şimdi mesajlarınızı okudum katılamasam da bağımlılık yapmış burası özlediiim siziben burda adeta sauna içinde yaşam savaşı vererek günlerimi geçiriyorum ama güzel Adanamın nimetlerinin yanında çekilir diye sesim çıkmıyor Gördüğüme göre her şey yolunda çok şükür kötü haber yok şuan stabilsiniz mutlu oldum. Mesajları toplu okurken bi endişe oluyor (endişe hiç bitmiyor da ) ama içim rahatladı hepinizi öpüyoruuum dönünce tüpçüler grubunda görüşürüüüüüüzzzzz
Ben zaten başka bir yere gidiyorum canım ordaki doktorumdan da çok memnunum ayrıca burda doktor olsa bile doğum olmadığı için yine gidemem. Kendi doktorumda 1 buçuk saat mesafedeAa kötü olmuş şansına ne yapacaksın kontrolü felan senin için zor olucak
Anladım canm git gel senin için sıkıntılı olucak rabbim zorunu kolay eylesin inşallahBen zaten başka bir yere gidiyorum canım ordaki doktorumdan da çok memnunum ayrıca burda doktor olsa bile doğum olmadığı için yine gidemem. Kendi doktorumda 1 buçuk saat mesafede
Ben doğal transfer olmuştum canım. Vitamin ve corasprin hariç hiç ilaç kullanmadım. Sadece opu öncesi bildiğimiz yumurta geliştirici iğneler transfere 3 gün kalan sabah akşam 1 tane progestan fitil bu kadar başka hiçbir ilaç kullanmadım ama cuma kendi doktoruma kese muayenesine gidince fitili günde 6 ya çıkardı bu kullandığın çok yetersiz dedi, duphaston verdi, içinde omega 3 folik asit ağırlıklı tüm vitaminlerin olduğu bir vitamin verdi ekstra corasprin devam birdeİlk defa duydum canm ben herkes estrofem kullanıyor sanıyordum
Anladım canım benim süreç daha farklıydı çok yumurta toplanınca rahimi dinlendirip destekleyici ilaç vermişti ondan şaşırdım sonu güzel olsunda gerisi önemli değilBen doğal transfer olmuştum canım. Vitamin ve corasprin hariç hiç ilaç kullanmadım. Sadece opu öncesi bildiğimiz yumurta geliştirici iğneler transfere 3 gün kalan sabah akşam 1 tane progestan fitil bu kadar başka hiçbir ilaç kullanmadım ama cuma kendi doktoruma kese muayenesine gidince fitili günde 6 ya çıkardı bu kullandığın çok yetersiz dedi, duphaston verdi, içinde omega 3 folik asit ağırlıklı tüm vitaminlerin olduğu bir vitamin verdi ekstra corasprin devam birde
Hiç sanmıyorum kuzum bişiycik olmaz sımsıkı tutundu o sanaYa kızlar ben dün kan sulandırıcı hapımı içmeyi unutmuşumbişey olur muki akşam üstü baya mide bulantım felan vardı öyle unutmuşum o arada bi ters etkisi olmaz demi
Sen nerdesin cankuş , olsun sıcağın zarari oomaz üşütmeyin yeter su dönemBen de başka ilde saunadayım klima olmazsa çekilir dert değiltatilinin tadını çıkar güzel anne
Olmaz canım telas etme senYa kızlar ben dün kan sulandırıcı hapımı içmeyi unutmuşumbişey olur muki akşam üstü baya mide bulantım felan vardı öyle unutmuşum o arada bi ters etkisi olmaz demi
Rahim dinlendirme bana da yapıldı ama ilaç kullanmadımAnladım canım benim süreç daha farklıydı çok yumurta toplanınca rahimi dinlendirip destekleyici ilaç vermişti ondan şaşırdım sonu güzel olsunda gerisi önemli değil
Hiç sanmıyorum kuzum bişiycik olmaz sımsıkı tutundu o sana
Ay inşallah ya nasıl unuturum bilmiyorum diğer ilaçları iğneyi hapı kullandım onu unutmuşumOlmaz canım telas etme sen
Anladım canm kişiden kişiye değişiyor tedavi demek kiRahim dinlendirme bana da yapıldı ama ilaç kullanmadım
Oluyor cnm insanlık haliAy inşallah ya nasıl unuturum bilmiyorum diğer ilaçları iğneyi hapı kullandım onu unutmuşum
Mantıklı ben hiç atlamam normalde pinpirikli böyle sürekli saatte bakan kontrol eden birisiyim bundan sonra bende kurayım bariOluyor cnm insanlık haliben telefona alarm kuruyorum yoksa bende cok karistirirdim bir sürü ilac var sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?