2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya kızlar ben dün kan sulandırıcı hapımı içmeyi unutmuşum bişey olur muki akşam üstü baya mide bulantım felan vardı öyle unutmuşum o arada bi ters etkisi olmaz demi

Aynen canm en hafif şekilde atlattım inşallah aa şansına kötü olmuş geçici olarak mı yok hiç mi yok
Aslında vardı kuzum doktora başka bir yerde tır çarpmış söylenilene göre de çok iyi bir doktormuş kadın baya bir raporluydu sonra eş durumundan gitti geçici haftada bir geliyordu sadece perşembeleri o da ama şimdi geliyor mu hiç bir fikrim yok.

Belki tahrisden kaynaklidir bilemem tabi ki cnm dedigim gibi takip et ama yine de bir mesaj at doktoruna
Fitil yaparken hiç bir şey yoktu yarım saat sonra çok açık birşeydi. Birde çok afedersin sabah ilk idrardı ve biraz koyuydu bir an acaba fitille öyle mi geldi diye düşündüm. Öğleyin yazıcam canım doktorum genelde bu saatleri ameliyatta yada doğumda oluyor

Aa kötü olmuş şansına ne yapacaksın kontrolü felan senin için zor olucak

Ben de başka ilde saunadayım klima olmazsa çekilir dert değil tatilinin tadını çıkar güzel anne

Ben zaten başka bir yere gidiyorum canım ordaki doktorumdan da çok memnunum ayrıca burda doktor olsa bile doğum olmadığı için yine gidemem. Kendi doktorumda 1 buçuk saat mesafede
Anladım canm git gel senin için sıkıntılı olucak rabbim zorunu kolay eylesin inşallah

İlk defa duydum canm ben herkes estrofem kullanıyor sanıyordum
Ben doğal transfer olmuştum canım. Vitamin ve corasprin hariç hiç ilaç kullanmadım. Sadece opu öncesi bildiğimiz yumurta geliştirici iğneler transfere 3 gün kalan sabah akşam 1 tane progestan fitil bu kadar başka hiçbir ilaç kullanmadım ama cuma kendi doktoruma kese muayenesine gidince fitili günde 6 ya çıkardı bu kullandığın çok yetersiz dedi, duphaston verdi, içinde omega 3 folik asit ağırlıklı tüm vitaminlerin olduğu bir vitamin verdi ekstra corasprin devam birde

Anladım canım benim süreç daha farklıydı çok yumurta toplanınca rahimi dinlendirip destekleyici ilaç vermişti ondan şaşırdım sonu güzel olsunda gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…