Senin yarın saat kaçta kuzu heyecan dorukta demiMaşallah canım darısı bana inşallah bende yarın duyarım inşallah
Ya ben sizi yerimmmmmCanlar çok teşekkürler çok şükür bebeğim iyi büyümüş baya da hareket ediyordu. Benim bulantı için 4 tane serum yazdı içine de vitamin katılacak ve bulantı ilacımı değiştirdi inşallah faydası olur.
Haftaya ikili test için tekrar gideceğim
Ayyy sanırım en geç ben öğrenicem saat 14:00 de randevumSenin yarın saat kaçta kuzu heyecan dorukta demi
Ya ben sizi yerimmmmmMaşallah simdi kac haftalik oluyorsun ikili tarama kacinci haftada oluyormuş canim
Amin canım inşallah sen de yarın bebişinin kalp atışını duyarsınMaşallah sağlıkla büyüsün Allah şifa versin
Valla canm aynı tedirginlik bendede var ben bi kanda tutunduğunu gördüm miniğimin ne kese ne başka bişey kalbim duracak heyecandan korkudan panikten bende çok bakıp araştıyorum bazen çok bilmek iyi değil galibaAyyy sanırım en geç ben öğrenicem saat 14:00 de randevumaşırı heyecanlıyım ne görücem ne olucak İnan hiçbir fikrim yok biraz tedirginlik var kese gördükten sonra aşırı araştırma yapmaya başladım kese var ama içimde bebek oldu mu beynimi yedim resmen Allah’tan dileğim bu sevinçlerimizi kat kat katlasın yüzümüzü güldürsün inşallah senin saat 10 galiba demi ilk güzel haber senden gelicek inşallah bizlere de umut ol
İnşallah Allah razı olsun canmAmin canım inşallah sen de yarın bebişinin kalp atışını duyarsın
Anladim kuzum ben de ozaman 10+0 da gitmis olucam cuma günü... bakalim ikili tarama icin bana ne diycekler... Ay cok sevincliyim herkes icin Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarimizi almayi nasip etsin aminBugün 10+2 canım 11+3 te yaptırmış olacam 11 ile 14. Haftalar arası oluyormuş kuzum
Aynen cok araştırmak da iyi degil gercektenValla canm aynı tedirginlik bendede var ben bi kanda tutunduğunu gördüm miniğimin ne kese ne başka bişey kalbim duracak heyecandan korkudan panikten bende çok bakıp araştıyorum bazen çok bilmek iyi değil galibaAmin Allah kimsenin umudunu kırmasın canm evet saat 10 da benim bakalım inşallah nasip olur güzel haberler hepimize
Seninki daha da özel bir durum biz bu kadar evhamlı pinpiriksek seni düşünemiyorum sağlıkla kucağına al inşallahAynen cok araştırmak da iyi degil gercektenhele ben iki dogal gebelik kaybindan sinra hep temkinli sevincler yaşıyorum simdilik iyiyiz şimdilik güzel gidiyor gibi cümleleri birakmak istiyorum ama elimde degil
Yarın güzel haberler ver bize bizede umut ol inşallahValla canm aynı tedirginlik bendede var ben bi kanda tutunduğunu gördüm miniğimin ne kese ne başka bişey kalbim duracak heyecandan korkudan panikten bende çok bakıp araştıyorum bazen çok bilmek iyi değil galibaAmin Allah kimsenin umudunu kırmasın canm evet saat 10 da benim bakalım inşallah nasip olur güzel haberler hepimize
Amin amin inşallah bende aynı valla rabbim selamete çıkarsınYarın güzel haberler ver bize bizede umut ol inşallahRabbim neylerse güzel eyler inşallah güzel haberler alırızda kocaman bi ohhh çekeriz Ya çok çok dua ediyorum herkese
HamdolsunCanlar çok teşekkürler çok şükür bebeğim iyi büyümüş baya da hareket ediyordu. Benim bulantı için 4 tane serum yazdı içine de vitamin katılacak ve bulantı ilacımı değiştirdi inşallah faydası olur.
Haftaya ikili test için tekrar gideceğim
Amin cnm insSeninki daha da özel bir durum biz bu kadar evhamlı pinpiriksek seni düşünemiyorum sağlıkla kucağına al inşallah
Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah Rabbim adağını kabul etsin canımAnladim kuzum ben de ozaman 10+0 da gitmis olucam cuma günü... bakalim ikili tarama icin bana ne diycekler... Ay cok sevincliyim herkes icin Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarimizi almayi nasip etsin aminbenim adagim vardi bugun kesildi Allah'ım kabul etsin ins
Amin kuzummmHadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah Rabbim adağını kabul etsin canım
Canım hangi doktora gidiyorsun ben de ŞanlıurfadayımAaaa hangi ülkedesiniz, kendimi bildim bileli yurt dışında yaşamaya karşı Bi ilgim var nedenseben eş durumundan dolayı Şanlıurfa da yaşıyorum. O kadar uzağımki balığa burda bizim marketlerde de dondurulmuş Türk somonu var, alabalığın bir çeşidiymiş. O zaman ben de hamsi istavrit uskumru falan alayım. Norveç somonunu kim bulmuş burda biz kaybedelim
Aminnnn kuzucumAmin amin inşallah bende aynı valla rabbim selamete çıkarsın
İyi olucak inşallah Rabb'im büyükAmin cnm insevet birkac olumsuzluk surekli aklina ya ile baslayan negatif düşünceler getiriyor ama biraz eskiye gore daha iyiyim... Bu topikte bazi seyleri yendim herkesle uyum icinde olmak dertlesmek bana cok iyi geldi hepiniz iyi ki varsiniz canolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?