2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya ben sizi yerimmmmm Maşallah simdi kac haftalik oluyorsun ikili tarama kacinci haftada oluyormuş canim

Senin yarın saat kaçta kuzu heyecan dorukta demi
Ayyy sanırım en geç ben öğrenicem saat 14:00 de randevum aşırı heyecanlıyım ne görücem ne olucak İnan hiçbir fikrim yok biraz tedirginlik var kese gördükten sonra aşırı araştırma yapmaya başladım kese var ama içimde bebek oldu mu beynimi yedim resmen Allah’tan dileğim bu sevinçlerimizi kat kat katlasın yüzümüzü güldürsün inşallah senin saat 10 galiba demi ilk güzel haber senden gelicek inşallah bizlere de umut ol

Valla canm aynı tedirginlik bendede var ben bi kanda tutunduğunu gördüm miniğimin ne kese ne başka bişey kalbim duracak heyecandan korkudan panikten bende çok bakıp araştıyorum bazen çok bilmek iyi değil galiba Amin Allah kimsenin umudunu kırmasın canm evet saat 10 da benim bakalım inşallah nasip olur güzel haberler hepimize

Bugün 10+2 canım 11+3 te yaptırmış olacam 11 ile 14. Haftalar arası oluyormuş kuzum
Anladim kuzum ben de ozaman 10+0 da gitmis olucam cuma günü... bakalim ikili tarama icin bana ne diycekler... Ay cok sevincliyim herkes icin Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarimizi almayi nasip etsin amin benim adagim vardi bugun kesildi Allah'ım kabul etsin ins

Aynen cok araştırmak da iyi degil gercekten hele ben iki dogal gebelik kaybindan sinra hep temkinli sevincler yaşıyorum simdilik iyiyiz şimdilik güzel gidiyor gibi cümleleri birakmak istiyorum ama elimde degil

Aynen cok araştırmak da iyi degil gercekten hele ben iki dogal gebelik kaybindan sinra hep temkinli sevincler yaşıyorum simdilik iyiyiz şimdilik güzel gidiyor gibi cümleleri birakmak istiyorum ama elimde degil
Seninki daha da özel bir durum biz bu kadar evhamlı pinpiriksek seni düşünemiyorum sağlıkla kucağına al inşallah

Yarın güzel haberler ver bize bizede umut ol inşallah Rabbim neylerse güzel eyler inşallah güzel haberler alırızda kocaman bi ohhh çekeriz Ya çok çok dua ediyorum herkese

Seninki daha da özel bir durum biz bu kadar evhamlı pinpiriksek seni düşünemiyorum sağlıkla kucağına al inşallah
Amin cnm ins evet birkac olumsuzluk surekli aklina ya ile baslayan negatif düşünceler getiriyor ama biraz eskiye gore daha iyiyim... Bu topikte bazi seyleri yendim herkesle uyum icinde olmak dertlesmek bana cok iyi geldi hepiniz iyi ki varsiniz canolar

Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah Rabbim adağını kabul etsin canım

Canım hangi doktora gidiyorsun ben de Şanlıurfadayım

Kızlar dün Adana'dan geldim. Sabah bavulları yerleştirdim kendimce yorulmadan birden inanılmaz şiddetli ve çok fazla kıpkırmızı kanamam oldu ama çok akışkan ve yoğun apar topar hastaneye geldik yatış verdiler kontrol altına almak için. Bebek iyi kalp atışı dinledik ama düşük tehlikesi var dedi dua edin nolur çok korktum. Çok fazla kanama oldu birden Allahım esirgesin inşallah bebeğimi,bana tutunsun dua bekliyorum

İyi olucak inşallah Rabb'im büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…