Masallah cnmKızlaaar epeydir yoktum aranızda dün bebeklerim kalp atışlarını duydum çok şükür çok güzel bir duygu herşey yolunda hamd olsun progestan iğneyi haftada iki gün olacak şekilde düşürdük onun içinde ayrı sevindim tabiclimara bant bitti estrofem bitti onları kestik fitil folik asit oksapara devam dedik bakalım hayırlısı olsun inşallah rabbim bekleyen isteyen dileyen herkese tattırsın bu duyguyu inşallah sanırım bugün Azelya21 sende gidiyorsun canım güzel haberlerini bekliyorum
Teşekkür ederim canım inşallah. Seninki de güzel devam eder inşallahMaşallah Allah saglikla tamimina erdirsin ins
Canim GA 6w 4d gibi yazar yani 6hafta4gunluk olarak okursunKızlar hepinizi tek tek alıntılıyamadım hepinizden Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel bi duyguymuş o kalp atışı ulturason elhamdülillah bin şükürbu arada ben heyecandan ne kadarlık olduğunu bile sormayı unuttum ultrason fotoğrafında nerde yazıyor kaç haftalık olduğu
Aminnn cnmmmTeşekkür ederim canım inşallah. Seninki de güzel devam eder inşallah
Aa teşekkür ederim canm gördüm GA 07 w 0; yazıyorCanim GA 6w 4d gibi yazar yani 6hafta4gunluk olarak okursun
Rica ederim cnm ne demekAa teşekkür ederim canm gördüm GA 07 w 0; yazıyor
Amin canımAllah gönlüne göre versin canım. 3 tane de çok zor olur. Herşeyin hayırlısı
Ya çok sevindim canımKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ya çok sevindim canımKucagınada alırsın inşallah
Sezencim seninde hiç mide bulantın yoktu değil mi sen miydin Lidya mıydı emin olamadımAyyy sanırım en geç ben öğrenicem saat 14:00 de randevumaşırı heyecanlıyım ne görücem ne olucak İnan hiçbir fikrim yok biraz tedirginlik var kese gördükten sonra aşırı araştırma yapmaya başladım kese var ama içimde bebek oldu mu beynimi yedim resmen Allah’tan dileğim bu sevinçlerimizi kat kat katlasın yüzümüzü güldürsün inşallah senin saat 10 galiba demi ilk güzel haber senden gelicek inşallah bizlere de umut ol
Evet elimiz telefona gidebilirse Allah'ın izniyle yazarizYaaa şimdi böyle aramızda hep bi kaç hafta var ya hayırlısıyla doğumlarımız da art Arda olacak yazıcaz burdan kızlar ben dün bebeğimi kucağıma aldım falan Allahım hayırla sağlıkla nasip etsin tüm isteyene bekleyene
Bence bu müjdeyi birbirimize vermek için zaman yaratırız yazarızEvet elimiz telefona gidebilirse Allah'ın izniyle yazariz
Ben de öyle kız dersem oğlan çıkarsa vicdan yaparım, oğlan dersem kız çıkarsa diye diye hiç bişey hissetmiyorumYok canısı öğrenmedim ben de hem erken zaten bana da soruyorlar sen hissedersin ne hissediyorsun diyehiç bişey hissetmiyorum valla yani gönlüm kızdan yana kız dersem istediğim için demiş olucam erkek dersem erkek de hissetmiyorum bilmiyorum yani hayrlısı ile öğreneyim de kıyafetleri almaya başlayayım diye sabırsızlanıyorum sadece
Bana da %80 görenler senin kızın olacak diyor, ilk çocuğum kız olsun isterim ama onlar kız dedikçe oğlan çıkacak gibi de hissediyorumBen de merak ediyorum sağlıklı olsun da fark etmez ailelerin içinden erkek geçiyor nedense ben kız diyorum bakalım ne olacak
Bendim canım evet hiçbir belirtim yok sadece geçenlerde yemek yerken midem bulandı başkada olmadı sıfır belirti ya anlamadım normal diyorlar ama seninde hala yok değil miSezencim seninde hiç mide bulantın yoktu değil mi sen miydin Lidya mıydı emin olamadımşimdi nasılsın bulantın var mı.
Ahahahaha evet haklısınBence bu müjdeyi birbirimize vermek için zaman yaratırız yazarızikiz analarından uzun süre ses çıkmazsa anlarız zaten onlar da böyle haber vermiş olur
Ben varım canım iki üç günde bir hafif mide bulantısı birazcık baş dönmesi oluyor başkada bişeyim yok çok şükür. Kalp atışınıda duydum.Kızlar pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorum ikiz bekliyoruz hayırlısıyla.ama bende ne bulantı ne başka bişey .bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba ilerleme durdu mu diye kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?