2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar hepinizi tek tek alıntılıyamadım hepinizden Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel bi duyguymuş o kalp atışı ulturason elhamdülillah bin şükür bu arada ben heyecandan ne kadarlık olduğunu bile sormayı unuttum ultrason fotoğrafında nerde yazıyor kaç haftalık olduğu

Masallah cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canim GA 6w 4d gibi yazar yani 6hafta4gunluk olarak okursun

Sezencim seninde hiç mide bulantın yoktu değil mi sen miydin Lidya mıydı emin olamadım şimdi nasılsın bulantın var mı.

Evet elimiz telefona gidebilirse Allah'ın izniyle yazariz

Ben de öyle kız dersem oğlan çıkarsa vicdan yaparım, oğlan dersem kız çıkarsa diye diye hiç bişey hissetmiyorum

Kızlar pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorum ikiz bekliyoruz hayırlısıyla.ama bende ne bulantı ne başka bişey .bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba ilerleme durdu mu diye kendimi yiyorum

Sezencim seninde hiç mide bulantın yoktu değil mi sen miydin Lidya mıydı emin olamadım şimdi nasılsın bulantın var mı.
Bendim canım evet hiçbir belirtim yok sadece geçenlerde yemek yerken midem bulandı başkada olmadı sıfır belirti ya anlamadım normal diyorlar ama seninde hala yok değil mi

Ben varım canım iki üç günde bir hafif mide bulantısı birazcık baş dönmesi oluyor başkada bişeyim yok çok şükür. Kalp atışınıda duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…