2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bu arada kan vermeye gittik eşimle sonucum 64 çıktı ama doktor biras kızdı önce erken test önermiyoruz kendinizi strese sokuyorsunuz gününde yapsaydınız keşke dedi. Değere göre kesin konuşamam önemli olan 2 günde bir artması. Cuma tekrar gelin dedi. İnşallah düzenli sağlıklı ilerler.

2 haziran 5.gün çift embriyo transferim olmuştu. 6.günüm bitti bugün hala belirtim yok ve işim deli gibi yoğun olduğu için koşturmaca içerisindeyim . 12.günüm normalde Pazartesi ama ben Cumartesi günü test vermeyi düşünüyorum

Benim de 5. Gün cift embriyo ve sifir belirti ben de test günümü bekleyemeyeceğim ama daha 3. Günümdeyim

Çok değişik bi duygu gerçekten insanın içi içine sığmıyor rabbim gönlümüzün muradını versin

Kan testi yaptıracağım sanırım. Negatif görme korkumu yenersem :)
İnşallah güzel sonuçlarla ben de bugun gitmeyi düşünüyorum özel bir hastaneye test günümden önce ilk değerimi öğrenmek adına biraz zor kan veriyorum ama rica edeceğim bebek iğnesiyle almalarını
İnşallah Rabbim hepimize bu yolda sağlıklı evlatlar nasip etsin önce sevindirip sonra üzmesin o çok daha kötü

Benim de aynı gün 5. Gün çift embriyo belirti bende de yok sadece arada üst bacak ağrım oluyor. Bana 16 Haziran'da test yap dediler ama muhtemelen ben de erken yaparım. Hatta cumartesi evde test yapabilirim

Aminnn Güzel sonuçlar ile dönelim inşallah

Benim de aynı gün 5. Gün çift embriyo belirti bende de yok sadece arada üst bacak ağrım oluyor. Bana 16 Haziran'da test yap dediler ama muhtemelen ben de erken yaparım. Hatta cumartesi evde test yapabilirim
Aa size bayağı geç demişler gününü . Ya bi yandan geç vermek iyi çünkü inişli çıkışlı olabiliyor değer ya 15inde artık iyice netleşir. Bana 13 demişlerdi de haftasonu olumlu olumsuz ikisinide öğrenmek daha iyi olur gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…