- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Aa size bayağı geç demişler gününü . Ya bi yandan geç vermek iyi çünkü inişli çıkışlı olabiliyor değer ya 15inde artık iyice netleşir. Bana 13 demişlerdi de haftasonu olumlu olumsuz ikisinide öğrenmek daha iyi olur gibi geldi
Evet aynen Bende 3 haziranda oldum kan verme gunum 17 haziranGeç test yapınca daha net sonuç alınıyor ama beklemek biraz zor maalesef
Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın hiçbir sorun yok bende doktorum incir kurusu nar ye dedi bana da adetime 5 gün kala bugünde adet oldum zaten tutmayacakmış ya şaka gibi geçen transferimde 11.5 çıkmıştı kalınlıkH hayatagore ben de aynı sorun ıcın tedavi görüyorum bi suredir ama benım gecırmıs olduğum kürtajlar yüzünden oldu .siZin durduk yere neden olmus doktorunuz ne açıklama yaptı merak ettim ? Nar suyu dedıler bana da hep kalınlasıyormus diye ama bende işe yaramadı malesef
Doktorum bütün hormonlara baştan bakacağız dedi sadece bildiğim bu anlamıyorum nasip çok üzgünüm bi gülüp bi ağlıyorum bazen istiyor muyum ben gerçekten diyorum bahaneler arıyorumÇok büyük hayal kırıklığı oluyor gerçekten benim doktorum hiçbir açıklama bulamadı bununla ilgili size bir açıklama yapıldı mı
P pebblepapers merhabalar ve de tebrıklerBen de 1 Haziran 5.gün embriyosu oldum belirtim yok ama dün pozitif gördüm çok şükür. Hatta adet öncesi sivilcelerim de çıktı
Certain marka alın arkadaşlar predictor den bile daha duyarlı bence harıka gosterıyorArt med
Predictor da denedim negatif erken gebelik testi ne yapsın olmayınca neyi çıkarsın:)Certain marka alın arkadaşlar predictor den bile daha duyarlı bence harıka gosterıyor
Tabii hamilesin hayırlı olsunArkadaşlar selam .31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu.5.gün kanda baktırdım negatıftı .6.gün akşam hafif idrarda görür gibi oldum ama ben dısında kimsenin goremedıgı kadar silik .7.günde daha bi iyi gördüm idrarda sanki .8.gün dayanamayıp test yaptırdım betam 22 .bugün 9.günüm doktorum bugün test yapmamı istemıstı sonucum 40cıktı .ne cok ümitliyim ne de ümitsiz .daha önce 36 ile başlayan tüp gebeliğim devam etmemısti bebek gelısmemis kürtaj olmustum o yüzden her senaryoya hazırım .doktorlar 100 be üstü görmek istıyorlar genelde 5.günü embriyosu için 9.günde .hayırlısıkan testi yaptıranlar sizlere kac çıktı acaba ?
Bugün kacıncıngunun canım ve kacıncı gün embriyosu?Predictor da denedim negatif erken gebelik testi ne yapsın olmayınca neyi çıkarsın:)
Sağ ol cnm insallah .bu 3.denemem .4 tane de hepsi farklı sebeplerden kaybım var .umarım bu konudaki çilemi doldurmusumdurTabii hamilesin hayırlı olsun1 gnde 2 katı kadar artması harika haber
Ben ilk gebeliğimi de 30 küsürle öğrendim ve kızım oldu hiç moralini bozma . Ben dün transfer oldum benim de son pgtli embryomdu bakalım evde yatıyorum inşallah ben de güzel haberler veririm senin gibiSağ ol cnm insallah .bu 3.denemem .4 tane de hepsi farklı sebeplerden kaybım var .umarım bu konudaki çilemi doldurmusumdurSen ne durumdasın ?
5. Embr 9 gunBugün kacıncıngunun canım ve kacıncı gün embriyosu?
64 çıktı kan sonucu
Sağlıkla ilerlesin inşallahBen de 1 Haziran 5.gün embriyosu oldum belirtim yok ama dün pozitif gördüm çok şükür. Hatta adet öncesi sivilcelerim de çıktı
Amin inşallahSağlıkla ilerlesin inşallah
Evet aynen Bende 3 haziranda oldum kan verme gunum 17 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?