2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Geç test yapınca daha net sonuç alınıyor ama beklemek biraz zor maalesef

Mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın hiçbir sorun yok bende doktorum incir kurusu nar ye dedi bana da adetime 5 gün kala bugünde adet oldum zaten tutmayacakmış ya şaka gibi geçen transferimde 11.5 çıkmıştı kalınlık

Çok büyük hayal kırıklığı oluyor gerçekten benim doktorum hiçbir açıklama bulamadı bununla ilgili size bir açıklama yapıldı mı
Doktorum bütün hormonlara baştan bakacağız dedi sadece bildiğim bu anlamıyorum nasip çok üzgünüm bi gülüp bi ağlıyorum bazen istiyor muyum ben gerçekten diyorum bahaneler arıyorum

Kızlar selam. Bir şey danışmak istiyorum sizlere. 1.6.22 de 2 tane 3. gün embriyosu transferi oldum. Kan sulandırıcı İğnem bugün son. Gidip kan testi versem ve ona göre alsam diye düşünüyorum. Sizce çıkar mı

Arkadaşlar selam .31 mayısta transfer oldum 5.gün embriyosu.5.gün kanda baktırdım negatıftı .6.gün akşam hafif idrarda görür gibi oldum ama ben dısında kimsenin goremedıgı kadar silik .7.günde daha bi iyi gördüm idrarda sanki .8.gün dayanamayıp test yaptırdım betam 22 .bugün 9.günüm doktorum bugün test yapmamı istemıstı sonucum 40cıktı .ne cok ümitliyim ne de ümitsiz .daha önce 36 ile başlayan tüp gebeliğim devam etmemısti bebek gelısmemis kürtaj olmustum o yüzden her senaryoya hazırım .doktorlar 100 be üstü görmek istıyorlar genelde 5.günü embriyosu için 9.günde .hayırlısı kan testi yaptıranlar sizlere kac çıktı acaba ?

Tabii hamilesin hayırlı olsun 1 gnde 2 katı kadar artması harika haber

Sağ ol cnm insallah .bu 3.denemem .4 tane de hepsi farklı sebeplerden kaybım var .umarım bu konudaki çilemi doldurmusumdur Sen ne durumdasın ?
Ben ilk gebeliğimi de 30 küsürle öğrendim ve kızım oldu hiç moralini bozma . Ben dün transfer oldum benim de son pgtli embryomdu bakalım evde yatıyorum inşallah ben de güzel haberler veririm senin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…