Aynen bu belirtiler hep bendede var maglesef hormonal gibi yaaaÇok az bel ağrısı var çok az da kasık ağrısı. Göğüslerim şiş gibi Böyle adet olacak gibiyim başka bişey yok. Belki ilaçlardan olabilir. Bol bol yatıp dinleniyorum bendesende var mı belirti
Taze transfer sanırım benim dondurulmuş olacak zoladex oldum ben baskılamak için neyse hemşireye yazdım bakalım ne diyecekBenim canım çok sıkılmıştı çok anlayacaj durumda değildim sorduğumda yumurta büyütmeye devam ediyorsun düzensiz yumurtlamadan olabilir gibi şeyler demişti bu durumda transfer yaparsam şansımız düşer kanamam artıp rahim duvarın incelir tutunması riskli olur gibi şeyler dedi riske atamam dedi.
bir sonraki ay bir ilaç başlayacagiz yumurtalarını biz kontrol altına alacağız tarnsfer olduğum ay 5 gün letu diye bir ilaç kullandım onunla yumurta büyüttüler sonra ovitralle iğne yaptım ve tarnsfer günü verdiler transferim oldu
Çok merak ettim ne diyecekler sana haber verir misinTaze transfer sanırım benim dondurulmuş olacak zoladex oldum ben baskılamak için neyse hemşireye yazdım bakalım ne diyecek
Yine de umutsuz olmayalım dua ile bekleyelim inşallah güzelce tutunuz artar değerinizKızlar pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBen de sabah kan verdim zorla da olsa asıl test günüm olan cumartesiyle karşılaştırırz diye fakat 8.17 çıktı 10. Gün diyebiliriz saat olarak 9buçuk gün oluyor.
Pek ümidim yok ama işte yine bir ihtimal belki sağlıklı artış olur bakalım…
Forumda çok eskilere gittim bu tarz başlsyıp olumlu sonuçlanan gebelikler var ama kimyasalla sonuçlanan gebelikler de çok varBekleyip göreceğiz
Kızlar pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBen de sabah kan verdim zorla da olsa asıl test günüm olan cumartesiyle karşılaştırırz diye fakat 8.17 çıktı 10. Gün diyebiliriz saat olarak 9buçuk gün oluyor.
Forumda çok eskilere gittim bu tarz başlsyıp olumlu sonuçlanan gebelikler var ama kimyasalla sonuçlanan gebelikler de çok varBekleyip göreceğiz
Afyonkarahisardayım ben siz nerdesiniz.yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecekGerçekten karmakarışık oluyor insanDoktorunuz kimdi
Aaa doktorunuz Elçim hanım o zaman bugün bir hastamın başına da aynı durum geldi deyince sizin olabileceğinizi düşünmüştümAfyonkarahisardayım ben siz nerdesiniz.yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek
Dua edip bekliyoruz inşallah tutunurlar bebişlerAynen bu belirtiler hep bendede var maglesef hormonal gibi yaaa
Haha valla ne dusunecegimizi bilmiyoruz canimmDün transfer oldum . Geçen transferimde kasıkta batma falan vardı kesin oldu diyordum ,negatifti bu sefer de hiç belirtim yok. Ne ağrı ne sızı ne batma . Olumlu mu düşünmeliyim acaba
Bana da ayın 16 sını verdiler. Her merkez farkli gün sayisi veriyor ama eski doktorum 12. Günden once asla yapmayın diyorduAmin. Test gününüz ne zaman bana 20 Haziran dedi çok uzun değil mi dedim 17 sinde de kan versen olur dedi. Nasılsın bugün var mı herhangi bir şey.
Benim de 07 Haziran transfer tarihim. 2 adet 5.gün embriyo transfer edildi. Test tarihim için 17 si dedi doktor. Çok heycanlıyım. Allahım hayırlısını nasip etsinHer doktor farklı söylüyor olabilir benimde 3 haziran transfer 12 si dedi ama erken öğrenmemiz lazım takip etmemiz için dedi benim dış gebelik geçmişim var o yüzden iğneye başlıcam hemen
Ben ilk gebeliğimi de 30 küsürle öğrendim ve kızım oldu hiç moralini bozma . Ben dün transfer oldum benim de son pgtli embryomdu bakalım evde yatıyorum inşallah ben de güzel haberler veririm senin gibi
Ben ilk gebeliğimi de 30 küsürle öğrendim ve kızım oldu hiç moralini bozma . Ben dün transfer oldum benim de son pgtli embryomdu bakalım evde yatıyorum inşallah ben de güzel haberler veririm senin gibi
Kızlar pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahBen de sabah kan verdim zorla da olsa asıl test günüm olan cumartesiyle karşılaştırırz diye fakat 8.17 çıktı 10. Gün diyebiliriz saat olarak 9buçuk gün oluyor.
Gerçekten mi sizde mi AfyonkarahisardasınızAaa doktorunuz Elçim hanım o zaman bugün bir hastamın başına da aynı durum geldi deyince sizin olabileceğinizi düşünmüştüm
Canım benim kızım normal olmuştu. Benim test günü 17 haziran . Şişli memorielde tedavim pgtli embriyom transfer oldu. Heyecanla bekliyorumKumrusumru ıcjme su serptin insallah devamı güzel gelır sizin kızınız da 5.gün embriyosu muydu ?benım de pgt Li . Test günü ne zaman sizin ? Güzel haberlerle gelin insallah
Doktorumuz kim bende şişli memorialda tedavi gördümCanım benim kızım normal olmuştu. Benim test günü 17 haziran . Şişli memorielde tedavim pgtli embriyom transfer oldu. Heyecanla bekliyorum
Banada 18 haziran dediler 17 sinde yaptirmayi düşünüyorum henüz bir belirti yokAmin. Test gününüz ne zaman bana 20 Haziran dedi çok uzun değil mi dedim 17 sinde de kan versen olur dedi. Nasılsın bugün var mı herhangi bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?