2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Taze transfer sanırım benim dondurulmuş olacak zoladex oldum ben baskılamak için neyse hemşireye yazdım bakalım ne diyecek

Yine de umutsuz olmayalım dua ile bekleyelim inşallah güzelce tutunuz artar değeriniz

Hiç olumsuz düşünüp de kendini üzme hakkında hayırlısı inşallah sağlıkla ilerler

Dün transfer oldum . Geçen transferimde kasıkta batma falan vardı kesin oldu diyordum ,negatifti bu sefer de hiç belirtim yok. Ne ağrı ne sızı ne batma . Olumlu mu düşünmeliyim acaba

Amin. Test gününüz ne zaman bana 20 Haziran dedi çok uzun değil mi dedim 17 sinde de kan versen olur dedi. Nasılsın bugün var mı herhangi bir şey.
Bana da ayın 16 sını verdiler. Her merkez farkli gün sayisi veriyor ama eski doktorum 12. Günden once asla yapmayın diyordu

Her doktor farklı söylüyor olabilir benimde 3 haziran transfer 12 si dedi ama erken öğrenmemiz lazım takip etmemiz için dedi benim dış gebelik geçmişim var o yüzden iğneye başlıcam hemen
Benim de 07 Haziran transfer tarihim. 2 adet 5.gün embriyo transfer edildi. Test tarihim için 17 si dedi doktor. Çok heycanlıyım. Allahım hayırlısını nasip etsin

Ben ilk gebeliğimi de 30 küsürle öğrendim ve kızım oldu hiç moralini bozma . Ben dün transfer oldum benim de son pgtli embryomdu bakalım evde yatıyorum inşallah ben de güzel haberler veririm senin gibi
Kumrusumru ıcjme su serptin insallah devamı güzel gelır sizin kızınız da 5.gün embriyosu muydu ?benım de pgt Li . Test günü ne zaman sizin ? Güzel haberlerle gelin insallah

AdrianaJely cnm umıtsiz olmayalım benzer durumdayım .belli ki bir şeyler var bizde ve cok yeni

Kumrusumru ıcjme su serptin insallah devamı güzel gelır sizin kızınız da 5.gün embriyosu muydu ?benım de pgt Li . Test günü ne zaman sizin ? Güzel haberlerle gelin insallah
Canım benim kızım normal olmuştu. Benim test günü 17 haziran . Şişli memorielde tedavim pgtli embriyom transfer oldu. Heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…