2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Aynı gün transfer olmuşuz belirti için erken sanırım daha inşallah sıkı sıkı tutunur bebisin sana

Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

İyi haberler bekliyorum senden
Şükür kan değerlerim iyi çıktı rahim kalınlığı da uygun Muş ama estrofeme devam. Günde 4 tane .
Salı gününe transfer günü verdiler. Şükürler olsun. 26 Haziran gebelik dönüşüm belli olmuş olacak
O kadar çok transferim iptal oldu yazan var ki. Çok korkarak gittim bugun kontrole

Insallah canim guzel haberlerle donelim Senin nasil geciyor gunlerin? Belirtilerin filan varmi
Çok az bel ağrısı var çok az da kasık ağrısı. Göğüslerim şiş gibi Böyle adet olacak gibiyim başka bişey yok. Belki ilaçlardan olabilir. Bol bol yatıp dinleniyorum bende sende var mı belirti

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıp kahverengi lekelenme yaşayan var mı 4. Gün bugün tek doz alıyorum

Aynı gün transfer olmuşuz belirti için erken sanırım daha inşallah sıkı sıkı tutunur bebisin sana
Amin. Test gününüz ne zaman bana 20 Haziran dedi çok uzun değil mi dedim 17 sinde de kan versen olur dedi. Nasılsın bugün var mı herhangi bir şey.

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıp kahverengi lekelenme yaşayan var mı 4. Gün bugün tek doz alıyorum
Bende kahverengi lekelenme olduğu için transferi iptal etmişti çok üzülmüştüm ama doktor riske atamam dedi iptal etti

Neden oluyormuş ki lekelenme size ne açıklama yaptı
Benim canım çok sıkılmıştı çok anlayacaj durumda değildim sorduğumda yumurta büyütmeye devam ediyorsun düzensiz yumurtlamadan olabilir gibi şeyler demişti bu durumda transfer yaparsam şansımız düşer kanamam artıp rahim duvarın incelir tutunması riskli olur gibi şeyler dedi riske atamam dedi.
bir sonraki ay bir ilaç başlayacagiz yumurtalarını biz kontrol altına alacağız tarnsfer olduğum ay 5 gün letu diye bir ilaç kullandım onunla yumurta büyüttüler sonra ovitralle iğne yaptım ve tarnsfer günü verdiler transferim oldu

Kızlar pozitif sonuç alanları tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah Ben de sabah kan verdim zorla da olsa asıl test günüm olan cumartesiyle karşılaştırırz diye fakat 8.17 çıktı 10. Gün diyebiliriz saat olarak 9buçuk gün oluyor.
Pek ümidim yok ama işte yine bir ihtimal belki sağlıklı artış olur bakalım…
Forumda çok eskilere gittim bu tarz başlsyıp olumlu sonuçlanan gebelikler var ama kimyasalla sonuçlanan gebelikler de çok var Bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…