Simdilik cok iyi canim 6.ci gunumdeyimNasıl geçiyor canım sürecin
Simdilik cok iyi canim 6.ci gunumdeyim
Hayirlii haberler almak nasip olsun inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz belirti için erken sanırım daha inşallah sıkı sıkı tutunur bebisin sanaKızlar herkese merhabalar aranıza yeni katıldım 6haziranda transferim oldu bugün 3.gün ilk üç günde birşeyler hisseden var mı bende bir belirti değişiklik yok erken mi bilmiyorum ama çok dinliyorum kendimi merak ediyorum.
Valla kizlar belirti olsa suc olmasa suc Napacamizi sasiriyoruzAynı gün transfer olmuşuz belirti için erken sanırım daha inşallah sıkı sıkı tutunur bebisin sana
İyi haberler bekliyorum sendenAmin canım. Kan verdim sonuçları bekliyorum bende
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinBu arada kan vermeye gittik eşimle sonucum 64 çıktıama doktor biras kızdı önce erken test önermiyoruz kendinizi strese sokuyorsunuz gününde yapsaydınız keşke dedi. Değere göre kesin konuşamam önemli olan 2 günde bir artması. Cuma tekrar gelin dedi. İnşallah düzenli sağlıklı ilerler.
Şükür kan değerlerim iyi çıktı rahim kalınlığı da uygun Muş ama estrofeme devam. Günde 4 tane .İyi haberler bekliyorum senden
Gerçekten karmakarışık oluyor insanDoktorum bütün hormonlara baştan bakacağız dedi sadece bildiğim bu anlamıyorum nasip çok üzgünüm bi gülüp bi ağlıyorum bazen istiyor muyum ben gerçekten diyorum bahaneler arıyorum
Benimde 5. Günüm canım. Hangi gün kan vereceksinSimdilik cok iyi canim 6.ci gunumdeyim
Hayirlii haberler almak nasip olsun inşallah
17 haziran kan verme gunum canimBenimde 5. Günüm canım. Hangi gün kan vereceksin
Hayırlı haberlerle bekliyoruz inşallah17 haziran kan verme gunum canim
Insallah canim guzel haberlerle donelimHayırlı haberlerle bekliyoruz inşallahBende Cumartesi günü kan vericem
Çok az bel ağrısı var çok az da kasık ağrısı. Göğüslerim şiş gibi Böyle adet olacak gibiyim başka bişey yok. Belki ilaçlardan olabilir. Bol bol yatıp dinleniyorum bendeInsallah canim guzel haberlerle donelimSenin nasil geciyor gunlerin? Belirtilerin filan varmi
Amin. Test gününüz ne zaman bana 20 Haziran dedi çok uzun değil mi dedim 17 sinde de kan versen olur dedi. Nasılsın bugün var mı herhangi bir şey.Aynı gün transfer olmuşuz belirti için erken sanırım daha inşallah sıkı sıkı tutunur bebisin sana
Bende kahverengi lekelenme olduğu için transferi iptal etmişti çok üzülmüştüm ama doktor riske atamam dedi iptal ettiMerhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıp kahverengi lekelenme yaşayan var mı 4. Gün bugün tek doz alıyorum
Neden oluyormuş ki lekelenme size ne açıklama yaptıBende kahverengi lekelenme olduğu için transferi iptal etmişti çok üzülmüştüm ama doktor riske atamam dedi iptal etti
Benim canım çok sıkılmıştı çok anlayacaj durumda değildim sorduğumda yumurta büyütmeye devam ediyorsun düzensiz yumurtlamadan olabilir gibi şeyler demişti bu durumda transfer yaparsam şansımız düşer kanamam artıp rahim duvarın incelir tutunması riskli olur gibi şeyler dedi riske atamam dedi.Neden oluyormuş ki lekelenme size ne açıklama yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?