2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıp kahverengi lekelenme yaşayan var mı 4. Gün bugün tek doz alıyorum
Merhaba benim zaten 31 mayisdan baslayan lekelenmem devam ediyor. Kan da geliyor. Ben kan sulandiriciya bagliyorum. Hamileyken de onu kullandigim surece lekelenmem devam etmişdi 3 ay. Doktoruma soyliycem kanamami lekelenmemi artiriyor diye. Çunki bu gidisle transfere kadar bende de devam edicek gibj

Gerçekten mi sizde mi Afyonkarahisardasınız
Ben Eskişehir’in bi ilçesindeyim ama tüp bebek için Afyona gelip gidiyorum. Sizi gördüğüme sevindim. İlk transferim 2 embriyoydu ama negatif oldu geçen hafta transferim olacaktı duvar kalınlaşmadı tek embriyom kaldı şimdi tekrar başladık hazırlığa inşallah rahim duvarı yeterli kalınlığa ulaşırsa transferim olacak Haziran sonu

Doktorumuz kim bende şişli memorialda tedavi gördüm
İlk doktorum Soner Beydi ama her randevuda başkası geldi beril , yücel, umut, gönül . Hepsine denk geldim Sizin kimdi ? Benim 2. Transfer ilki de pgtli tutmadı bu da pgtli ama kalite düşük bunun bakalım hayırlısı artık Allah kımset ederse tutar . Son pgtli embriyom

Anladım sizinde rabbim gönlünüzün muradını versin evet büyük ihtimal diğer hasta benim bakalım

Herkese merhabalar , dün transfer oldum . Hastanede birşeyim yoktu . Eve geldikten sonra uzandım biraz uyumuşum . Baş ağrım başladı ,gece de mide bulantısı,baş agrisindan uyuyamadım . Biraz da kusmak zorunda kaldım hatta . Açık çay iciyorum sadece Türk kahvesi içebilir miyim diye de sormadım açıkçası . Muhtemelen kafeinsizlikten vücut sinyal verdi. Sizler kahve içiyor musunuz ? Ya da sordunuz mu ? Doktorum bugün dinlenin yarın kendi rutininize dönün dedi . Öyle olunca da yeme içme ile ilgili birşey sormadım :)

Öncelikle hayırlı olsun inşallah :) bana transferden sonra hemşire bir bardak çay bir bardak kahve dedi ben De çok dışına çıkmamaya çalışıyorum

Öncelikle hayırlı olsun inşallah :) bana transferden sonra hemşire bir bardak çay bir bardak kahve dedi ben De çok dışına çıkmamaya çalışıyorum
Çok tşk ederim size de inşallah :) arayip sorabilirim aslında ama adamı bunun için rahatsız etmek istemiyorum . Kahvesizlige alışmam lazım zaten . Ben hem filtre hem de bı fincan Türk kahvesi tüketen biriydim İnşallah ilerleyen günlerde daha iyi hissederim.

Canım benim kızım normal olmuştu. Benim test günü 17 haziran . Şişli memorielde tedavim pgtli embriyom transfer oldu. Heyecanla bekliyorum
Allah bağışlasın cnm .rahım duvarını hatırlıyor musun transfer öncesi son ölçümde ?bir de embriyo kaliten ne idi ?memorialde ilk denemen mi ? Benım bu 3.pgt Li yemın ederim pgt ye inancımı kaybetmeye başladım .cunku ben dogal yoldan 1,5senede 3grbelik yaşadım devam etmedı dıye tüpe gectım pgt için

Kızlar tüp bbk demene sayısı arttıkça başarı düşüyor mu ?

Kumrusumru beni ilk transferimde hep Beril hoca takıp etti eğer yoksa hep gönül hnm .ilk transferımı de Beril hoca yaptı .ilk opumu de Beril hnm yaptı .diğer opuyu gönül hoca transferımı Yücel hoca yaptı gebelik oluştu gelısmedı kürtaj oldum .bu 3.yü Semra hoca yaptı transferımı .devam edip etmeyeceği meçhul iyi başlamadı yine dusuk beta ki Semra hoca mükemmel ötesi bi embriyo demıstı .mükemmel ötesi embriyo test günü 40 çıktı beta .ve benım bütün pgtli embriyolarım iyiydi .5ab ,6ab ,5ab .Son bi embriyom var pgtli önümüzdeki ay onu deneyecegım o da olmazsa artık merkez degıstırecegım .Memorialda ısrar ettım durdum anlamı kalmadı ısrarın .mekan degıstırmek iyi gelebilir

Çok merak ettim ne diyecekler sana haber verir misin
Benim dondurulmuş embriyo idi

Bugünden itibaren lekelenme olursa tekrar görüşelim dedi ertelenirse de üzülmem ne yapayım her şey olacağına varır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…