- 5 Temmuz 2015
- 859
- 886
- 103
- 32
Yok canım benim gitti kesin idrar testi yaptım yine iyice silikleşti demekki değer düştü artmadı
Merhaba benim zaten 31 mayisdan baslayan lekelenmem devam ediyor. Kan da geliyor. Ben kan sulandiriciya bagliyorum. Hamileyken de onu kullandigim surece lekelenmem devam etmişdi 3 ay. Doktoruma soyliycem kanamami lekelenmemi artiriyor diye. Çunki bu gidisle transfere kadar bende de devam edicek gibjMerhaba arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi estrofem kullanıp kahverengi lekelenme yaşayan var mı 4. Gün bugün tek doz alıyorum
Ben Eskişehir’in bi ilçesindeyim ama tüp bebek için Afyona gelip gidiyorum. Sizi gördüğüme sevindim. İlk transferim 2 embriyoydu ama negatif oldu geçen hafta transferim olacaktı duvar kalınlaşmadı tek embriyom kaldı şimdi tekrar başladık hazırlığa inşallah rahim duvarı yeterli kalınlığa ulaşırsa transferim olacak Haziran sonuGerçekten mi sizde mi Afyonkarahisardasınız
Transfer sonucunuz ne oldu sizinBu arada Lutinus tablet kullanan var mı aranizda acayip cikiyor benim taaa sabah koymustum hala gelmeye devam ediyor.
İlk doktorum Soner Beydi ama her randevuda başkası geldi beril , yücel, umut, gönül . Hepsine denk geldimDoktorumuz kim bende şişli memorialda tedavi gördüm
Anladım sizinde rabbim gönlünüzün muradını versin evet büyük ihtimal diğer hasta benimBen Eskişehir’in bi ilçesindeyim ama tüp bebek için Afyona gelip gidiyorum. Sizi gördüğüme sevindim. İlk transferim 2 embriyoydu ama negatif oldu geçen hafta transferim olacaktı duvar kalınlaşmadı tek embriyom kaldı şimdi tekrar başladık hazırlığa inşallah rahim duvarı yeterli kalınlığa ulaşırsa transferim olacak Haziran sonu
Ben Eskişehir’in bi ilçesindeyim ama tüp bebek için Afyona gelip gidiyorum. Sizi gördüğüme sevindim. İlk transferim 2 embriyoydu ama negatif oldu geçen hafta transferim olacaktı duvar kalınlaşmadı tek embriyom kaldı şimdi tekrar başladık hazırlığa inşallah rahim duvarı yeterli kalınlığa ulaşırsa transferim olacak Haziran sonu
Allahım dualarınızı kabul etsin tüm olumsuzluklara düş kırıklıklarına rağmen inşallah güzel güzel sonuçlar alırızAnladım sizinde rabbim gönlünüzün muradını versin evet büyük ihtimal diğer hasta benimbakalım
Öncelikle hayırlı olsun inşallah :) bana transferden sonra hemşire bir bardak çay bir bardak kahve dedi ben De çok dışına çıkmamaya çalışıyorumHerkese merhabalar , dün transfer oldum . Hastanede birşeyim yoktu . Eve geldikten sonra uzandım biraz uyumuşum . Baş ağrım başladı ,gece de mide bulantısı,baş agrisindan uyuyamadım . Biraz da kusmak zorunda kaldım hatta . Açık çay iciyorum sadece Türk kahvesi içebilir miyim diye de sormadım açıkçası . Muhtemelen kafeinsizlikten vücut sinyal verdi. Sizler kahve içiyor musunuz ? Ya da sordunuz mu ? Doktorum bugün dinlenin yarın kendi rutininize dönün dedi . Öyle olunca da yeme içme ile ilgili birşey sormadı
Çok tşk ederim size de inşallah :) arayip sorabilirim aslında ama adamı bunun için rahatsız etmek istemiyorum . Kahvesizlige alışmam lazım zaten . Ben hem filtre hem de bı fincan Türk kahvesi tüketen biriydimÖncelikle hayırlı olsun inşallah :) bana transferden sonra hemşire bir bardak çay bir bardak kahve dedi ben De çok dışına çıkmamaya çalışıyorum
Benım de Şişli Memorial.bu 3.denemem Memorial da umarım son olurCanım benim kızım normal olmuştu. Benim test günü 17 haziran . Şişli memorielde tedavim pgtli embriyom transfer oldu. Heyecanla bekliyorum
Allah bağışlasın cnm .rahım duvarını hatırlıyor musun transfer öncesi son ölçümde ?bir de embriyo kaliten ne idi ?memorialde ilk denemen mi ? Benım bu 3.pgt Li yemın ederim pgt ye inancımı kaybetmeye başladım .cunku ben dogal yoldan 1,5senede 3grbelik yaşadım devam etmedı dıye tüpe gectım pgt içinCanım benim kızım normal olmuştu. Benim test günü 17 haziran . Şişli memorielde tedavim pgtli embriyom transfer oldu. Heyecanla bekliyorum
İdrar testleri cok hassas degıller .içimizi ferah tutalım ..bi şeyler olmasa az da olsa cıkmaZdı bu değerlerYok canım benim gitti kesin idrar testi yaptım yine iyice silikleşti demekki değer düştü artmadıNasip.. inşallah senin güzel olur
Bugün 10. Gün kızlar kan vermeye korkuyorumİdrar testleri cok hassas degıller .içimizi ferah tutalım ..bi şeyler olmasa az da olsa cıkmaZdı bu değerler
İlk doktorum Soner Beydi ama her randevuda başkası geldi beril , yücel, umut, gönül . Hepsine denk geldimSizin kimdi ? Benim 2. Transfer ilki de pgtli tutmadı bu da pgtli ama kalite düşük bunun bakalım hayırlısı artık Allah kımset ederse tutar . Son pgtli embriyom
Çok merak ettim ne diyecekler sana haber verir misin
Benim dondurulmuş embriyo idi
Bugünden itibaren lekelenme olursa tekrar görüşelim dedi ertelenirse de üzülmem ne yapayım her şey olacağına varırMerhaba benim zaten 31 mayisdan baslayan lekelenmem devam ediyor. Kan da geliyor. Ben kan sulandiriciya bagliyorum. Hamileyken de onu kullandigim surece lekelenmem devam etmişdi 3 ay. Doktoruma soyliycem kanamami lekelenmemi artiriyor diye. Çunki bu gidisle transfere kadar bende de devam edicek gibj
Cnm önemli olan kan sonucu .Bugün 10. Gün kızlar kan vermeye korkuyorum9. Gün idrarla negatif çıktı 5. Gün embryosuydu
Cnm önemli olan kan sonucu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?