- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.538
- 658
Sağol Canım ,en son kontrolde 8.7 falan demişlerdir transfer günü kaçtı hiç bilmiyorum . Gayet iyi demişti son kontrolde doktor. Benim de 2. İlki 5ab idi tutmadı. Kesin ümitliydim sonra histeroskopi ol dediler oldum. 2. Embriyo 6bb ama b ile c arası dedi embriyolog tutma yüzdesi 40-45 verdi transfer günü bana . Benim başka da yok pgtli . Neyse ki senin bir tane daha var ve kaliteli . Ayrıca neden hemen ümitsizliğe düştün?kan değerin artmış hemde 2 katı sağlıksız olsa 1 günde 2 katı artar mı?Bugün de kan verecek misin ?Allah bağışlasın cnm .rahım duvarını hatırlıyor musun transfer öncesi son ölçümde ?bir de embriyo kaliten ne idi ?memorialde ilk denemen mi ? Benım bu 3.pgt Li yemın ederim pgt ye inancımı kaybetmeye başladım .cunku ben dogal yoldan 1,5senede 3grbelik yaşadım devam etmedı dıye tüpe gectım pgt için
Kesinlikle umutsuz olma hemen . Bekle bakalım ne olacak .Kan testi ver ne çıkacak bugün. 1 günde 2 katı artması çok iyi sonuç . Semra hanımın transfere girdiğini hiç bilmiyordum. 3. Olduğu için mi girdi acaba ?Kumrusumru beni ilk transferimde hep Beril hoca takıp etti eğer yoksa hep gönül hnm .ilk transferımı de Beril hoca yaptı .ilk opumu de Beril hnm yaptı .diğer opuyu gönül hoca transferımı Yücel hoca yaptı gebelik oluştu gelısmedı kürtaj oldum .bu 3.yü Semra hoca yaptı transferımı .devam edip etmeyeceği meçhul iyi başlamadı yine dusuk beta ki Semra hoca mükemmel ötesi bi embriyo demıstı .mükemmel ötesi embriyo test günü 40 çıktı beta .ve benım bütün pgtli embriyolarım iyiydi .5ab ,6ab ,5ab .Son bi embriyom var pgtli önümüzdeki ay onu deneyecegım o da olmazsa artık merkez degıstırecegım .Memorialda ısrar ettım durdum anlamı kalmadı ısrarın .mekan degıstırmek iyi gelebilir
Hayırlı olsun canım inşallah transferde güzel geçer çok sevindimŞükür kan değerlerim iyi çıktı rahim kalınlığı da uygun Muş ama estrofeme devam. Günde 4 tane .
Salı gününe transfer günü verdiler. Şükürler olsun. 26 Haziran gebelik dönüşüm belli olmuş olacak
O kadar çok transferim iptal oldu yazan var ki. Çok korkarak gittim bugun kontrole
Canım ya aynı marka kullandım daha önce çıkan çizgiden daha silik en azından azıcık belirgin olması lazımdı. Yarın artık kesin belli olucak ikinci kanımı verinceİdrar testleri cok hassas degıller .içimizi ferah tutalım ..bi şeyler olmasa az da olsa cıkmaZdı bu değerler
Sanmam tekrarlayan denemelerde başarı artıyormuş ama tabi yaş faktörü olursa veya herhangi bi sağlık sorunu çıkarsa onu bilememKızlar tüp bbk demene sayısı arttıkça başarı düşüyor mu ?
Bir arkadaşım 8 Ocak ta transfer oldu .Kumrusumru beni ilk transferimde hep Beril hoca takıp etti eğer yoksa hep gönül hnm .ilk transferımı de Beril hoca yaptı .ilk opumu de Beril hnm yaptı .diğer opuyu gönül hoca transferımı Yücel hoca yaptı gebelik oluştu gelısmedı kürtaj oldum .bu 3.yü Semra hoca yaptı transferımı .devam edip etmeyeceği meçhul iyi başlamadı yine dusuk beta ki Semra hoca mükemmel ötesi bi embriyo demıstı .mükemmel ötesi embriyo test günü 40 çıktı beta .ve benım bütün pgtli embriyolarım iyiydi .5ab ,6ab ,5ab .Son bi embriyom var pgtli önümüzdeki ay onu deneyecegım o da olmazsa artık merkez degıstırecegım .Memorialda ısrar ettım durdum anlamı kalmadı ısrarın .mekan degıstırmek iyi gelebilir
Benimde kan değerlerim normal ama 30 Mayıs'ta ultrason da bi sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye demişti bugün ultrasona girdim kistik yapı görüyorum bize engel olabilir dedi öğleden sonra ya iptal yada transfer günü belli olacak dua edin transfere engel bişi olmasınŞükür kan değerlerim iyi çıktı rahim kalınlığı da uygun Muş ama estrofeme devam. Günde 4 tane .
Salı gününe transfer günü verdiler. Şükürler olsun. 26 Haziran gebelik dönüşüm belli olmuş olacak
O kadar çok transferim iptal oldu yazan var ki. Çok korkarak gittim bugun kontrole
Cnm ümitsizliğe düştüm cunku doktorum en az 100 olmasını isterdık dedi 9.güm icin .bir önceki kürtajımda 9.gün 36 ile başladık keseyi gördük ama gelısmedı kürtaj olmak zorunda kaldım .beta artısı ve beta önemli yani tebcrube ettim daha önceSağol Canım ,en son kontrolde 8.7 falan demişlerdir transfer günü kaçtı hiç bilmiyorum . Gayet iyi demişti son kontrolde doktor. Benim de 2. İlki 5ab idi tutmadı. Kesin ümitliydim sonra histeroskopi ol dediler oldum. 2. Embriyo 6bb ama b ile c arası dedi embriyolog tutma yüzdesi 40-45 verdi transfer günü bana . Benim başka da yok pgtli . Neyse ki senin bir tane daha var ve kaliteli . Ayrıca neden hemen ümitsizliğe düştün?kan değerin artmış hemde 2 katı sağlıksız olsa 1 günde 2 katı artar mı?Bugün de kan verecek misin ?
Hayırlı haberlerle gel insallah cnmNe cok memorial varmış burdabende dün memorialde oldum transferimi. İlk kimyasaldı, bu sefer sağlıkla devam eder inşallah. Hepimize güzel haberler almayı nasip etsinnnn
İnsallah değerin de güzel çıkar cnm tebrıklerKizlar bugün transferimin 7. Günü sabah dayanamayıp test yaptım silik ikinci çizgi çıktı koştur koştur kan vermeye gittim buraya fotoğrafını bırakıyorum sizce nasıl birde bekledikçe daha da koyulasti ikinci cizgi erken gebelik testi bu arada prodoctor lütfen cvplarinizi bekliyorum
İnsallah kuzum ne kadar isterim bilemezsin .koru tecrübesi olunca insanın benım 36 ile başlayan devam etmedı kurtaj oldumBir arkadaşım 8 Ocak ta transfer oldu .
Değeri 27 le başladı.
2. Değeri 2 kat bile artmadı %55 arttı.
Şimdi kızını kucağına almayı bekliyor .
Sağlıkla ilerlersin inşallah
Malesef canim beta düşük başlayıp hepsi sağlıkla devam edemeyebiliyor.İnsallah kuzum ne kadar isterim bilemezsin .koru tecrübesi olunca insanın benım 36 ile başlayan devam etmedı kurtaj oldum
Amin canım benım insallah sağ ol iyi dileklerin içinMalesef canim beta düşük başlayıp hepsi sağlıkla devam edemeyebiliyor.
Böyle bazen mucizeler olabiliyor
Umarım o mucizeler den olur da sağlıkla ilerler bebişin değerin kat kat artar.
Amin canımmAmin canım benım insallah sağ ol iyi dileklerin içinAllah bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun inşallah
Bunu hangi doktor dedi canım ? 9. Gün 50-60 ile hamile kalıp doğuran bir sürü kişi tanıyorum .Hiç canını sıkma. Diğer gebelik ilerlemedi diye bunun ilerlemeyeceği anlamına gelmez . Bugün kan verecek misin ?Cnm ümitsizliğe düştüm cunku doktorum en az 100 olmasını isterdık dedi 9.güm icin .bir önceki kürtajımda 9.gün 36 ile başladık keseyi gördük ama gelısmedı kürtaj olmak zorunda kaldım .beta artısı ve beta önemli yani tebcrube ettim daha önce
Ya inşallah canım benim sence nasıl fazla mi silikİnsallah değerin de güzel çıkar cnm tebrıkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?