2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Sağol Canım ,en son kontrolde 8.7 falan demişlerdir transfer günü kaçtı hiç bilmiyorum . Gayet iyi demişti son kontrolde doktor. Benim de 2. İlki 5ab idi tutmadı. Kesin ümitliydim sonra histeroskopi ol dediler oldum. 2. Embriyo 6bb ama b ile c arası dedi embriyolog tutma yüzdesi 40-45 verdi transfer günü bana . Benim başka da yok pgtli . Neyse ki senin bir tane daha var ve kaliteli . Ayrıca neden hemen ümitsizliğe düştün?kan değerin artmış hemde 2 katı sağlıksız olsa 1 günde 2 katı artar mı?Bugün de kan verecek misin ?

Kesinlikle umutsuz olma hemen . Bekle bakalım ne olacak .Kan testi ver ne çıkacak bugün. 1 günde 2 katı artması çok iyi sonuç . Semra hanımın transfere girdiğini hiç bilmiyordum. 3. Olduğu için mi girdi acaba ?

Hayırlı olsun canım inşallah transferde güzel geçer çok sevindim Allah yardımcın olsun

İdrar testleri cok hassas degıller .içimizi ferah tutalım ..bi şeyler olmasa az da olsa cıkmaZdı bu değerler
Canım ya aynı marka kullandım daha önce çıkan çizgiden daha silik en azından azıcık belirgin olması lazımdı. Yarın artık kesin belli olucak ikinci kanımı verince Senin ne zaman belli oluyor?

Kızlar tüp bbk demene sayısı arttıkça başarı düşüyor mu ?
Sanmam tekrarlayan denemelerde başarı artıyormuş ama tabi yaş faktörü olursa veya herhangi bi sağlık sorunu çıkarsa onu bilemem Bana dedikleri tekrarlayan denemelerde başarılı sonuçların yakalandığına dair benim 3 bitti 4 ne zaman denerim allah bilir

Ne cok memorial varmış burda bende dün memorialde oldum transferimi. İlk kimyasaldı, bu sefer sağlıkla devam eder inşallah. Hepimize güzel haberler almayı nasip etsinnnn

Kizlar bugün transferimin 7. Günü sabah dayanamayıp test yaptım silik ikinci çizgi çıktı koştur koştur kan vermeye gittim buraya fotoğrafını bırakıyorum sizce nasıl birde bekledikçe daha da koyulasti ikinci cizgi erken gebelik testi bu arada prodoctor lütfen cvplarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20220610_085346.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20220610_085333.webp
    11 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba herkese 3 haziranda iki embriyo transfer edildi bugün 8. gün erken gebelik yaptım çıkmadı cok silik var o da hemen çıkmadı kuruma çizgisi bence. Böyle olupta 12. gün kanda pozitifi görme ihtimali var mi ki

Bir arkadaşım 8 Ocak ta transfer oldu .
Değeri 27 le başladı.
2. Değeri 2 kat bile artmadı %55 arttı.
Şimdi kızını kucağına almayı bekliyor .
Sağlıkla ilerlersin inşallah

Benimde kan değerlerim normal ama 30 Mayıs'ta ultrason da bi sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye demişti bugün ultrasona girdim kistik yapı görüyorum bize engel olabilir dedi öğleden sonra ya iptal yada transfer günü belli olacak dua edin transfere engel bişi olmasın

Cnm ümitsizliğe düştüm cunku doktorum en az 100 olmasını isterdık dedi 9.güm icin .bir önceki kürtajımda 9.gün 36 ile başladık keseyi gördük ama gelısmedı kürtaj olmak zorunda kaldım .beta artısı ve beta önemli yani tebcrube ettim daha önce

İnsallah değerin de güzel çıkar cnm tebrıkler

Bir arkadaşım 8 Ocak ta transfer oldu .
Değeri 27 le başladı.
2. Değeri 2 kat bile artmadı %55 arttı.
Şimdi kızını kucağına almayı bekliyor .
Sağlıkla ilerlersin inşallah
İnsallah kuzum ne kadar isterim bilemezsin .koru tecrübesi olunca insanın benım 36 ile başlayan devam etmedı kurtaj oldum

Arkadaşlar inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkartmaz sağlıcakla kucaklarımız dolu olur inşallah
2 haziranda transfer oldu 3. Gün emrbriyosuydu dün kahverengi bi akıntım oldu korkuyorum bu şekilde olan varmı

İnsallah kuzum ne kadar isterim bilemezsin .koru tecrübesi olunca insanın benım 36 ile başlayan devam etmedı kurtaj oldum
Malesef canim beta düşük başlayıp hepsi sağlıkla devam edemeyebiliyor.
Böyle bazen mucizeler olabiliyor
Umarım o mucizeler den olur da sağlıkla ilerler bebişin değerin kat kat artar.

Malesef canim beta düşük başlayıp hepsi sağlıkla devam edemeyebiliyor.
Böyle bazen mucizeler olabiliyor
Umarım o mucizeler den olur da sağlıkla ilerler bebişin değerin kat kat artar.
Amin canım benım insallah sağ ol iyi dileklerin için Allah bu yolda emek veren herkesin kucağını doldursun inşallah

Bunu hangi doktor dedi canım ? 9. Gün 50-60 ile hamile kalıp doğuran bir sürü kişi tanıyorum .Hiç canını sıkma. Diğer gebelik ilerlemedi diye bunun ilerlemeyeceği anlamına gelmez . Bugün kan verecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…