Benim Yucel bey doktorum embriyolarim pgtli degil cifr embriyo transfer edildi. 4. Denemem ama burda ilk. Insallah saglikla hepimizinkiler büyürlerİlk doktorum Soner Beydi ama her randevuda başkası geldi beril , yücel, umut, gönül . Hepsine denk geldimSizin kimdi ? Benim 2. Transfer ilki de pgtli tutmadı bu da pgtli ama kalite düşük bunun bakalım hayırlısı artık Allah kımset ederse tutar . Son pgtli embriyom
Insallah beta guzelce devam eder ama 2 kat artmis bu iyiye isaret. Benim pgt li degil cift embriyo doktorum Yücel bey. 6 haziran transfer oldum. Beklemedeyim Rabbim guzelliklerle nasip etsin hepimize
Kizlar bugün transferimin 7. Günü sabah dayanamayıp test yaptım silik ikinci çizgi çıktı koştur koştur kan vermeye gittim buraya fotoğrafını bırakıyorum sizce nasıl birde bekledikçe daha da koyulasti ikinci cizgi erken gebelik testi bu arada prodoctor lütfen cvplarinizi bekliyorum
Yaa çok teşekkürler inşallah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin RabbimÇizgi görünüyor inşallah kanda da pozitif görürsünüz
Heyecan yapma git al bebişimizi gelMerhaba kizceler bugun transfer günümbir kaç gündür islerimi toparlayayim derken uzak kaldim aslinda iyi de oldu heyecan yapıyorum buraya baktıkça herkes iyi mi
Onu yicem 3 bucuktan sonra icimde olcakHeyecan yapma git al bebişimizi gel
Bol şans canım inşallah pozitif sonuç yüksek betalar pıt pıt kalp atışları haberlerini de verirsin bizeMerhaba kizceler bugun transfer günümbir kaç gündür islerimi toparlayayim derken uzak kaldim aslinda iyi de oldu heyecan yapıyorum buraya baktıkça herkes iyi mi
Benim de 1 Haziran transfer 5.gün embriyosu ama. 11inde test günü demişlerdiMerhabalar ben de 1 Haziran transfer oldum. Hastane bana bugün test günü dedi testimi verdim 1.20 çıktı yani negatif doktoruma yazdım ama test günümün bugün olmadığını söyledi kağıda yanlış yazıldığını aslında 14 Haziran test günü dedi. Sizce değerim yükselir mi çok üzgünüm
Teşekkür ederim canım. Transfere son 4 günHayırlı olsun canım inşallah transferde güzel geçer çok sevindimAllah yardımcın olsun
Canım ne dedi doktor. İnaşşalh en doğru en hayırlı karar alınır adınaBenimde kan değerlerim normal ama 30 Mayıs'ta ultrason da bi sıkıntı görmüyorum başlayabiliriz tedaviye demişti bugün ultrasona girdim kistik yapı görüyorum bize engel olabilir dedi öğleden sonra ya iptal yada transfer günü belli olacak dua edin transfere engel bişi olmasın
Test yaptınız mi hiç acabaBenim de 1 Haziran transfer 5.gün embriyosu ama. 11inde test günü demişlerdi
Çarşamba transferCanım ne dedi doktor. İnaşşalh en doğru en hayırlı karar alınır adına
Hiç üzülme güzel olacak her şey
Çarşamba transferLH E2 normal çıktı salı günü tekrar progesteron bakılacak transfer saati belli olacak. Progestan başladı bendeki haber bu kadar
Aa ne güzel tesadüf bende salı günü transfer oluyorum. Sen den bir gün önce. Sonucu beraber bekleyeceğiz o haldeÇarşamba transferLH E2 normal çıktı salı günü tekrar progesteron bakılacak transfer saati belli olacak. Progestan başladı bendeki haber bu kadar
Merhaba lekelenmeniz ne yerde? Benimki bariz kan yaBugünden itibaren lekelenme olursa tekrar görüşelim dedi ertelenirse de üzülmem ne yapayım her şey olacağına varır
Ben 2 gün önce kan değerim 64 çıktı bugün tekrar kan vericem akşam verdiğim için bekliyorım. Siz de kendinizi hemen üzmeyin sabırla bekleyin kimisi geç belli oluyor kana geç karışıyorTest yaptınız mi hiç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?