2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim Yucel bey doktorum embriyolarim pgtli degil cifr embriyo transfer edildi. 4. Denemem ama burda ilk. Insallah saglikla hepimizinkiler büyürler

Insallah beta guzelce devam eder ama 2 kat artmis bu iyiye isaret. Benim pgt li degil cift embriyo doktorum Yücel bey. 6 haziran transfer oldum. Beklemedeyim Rabbim guzelliklerle nasip etsin hepimize

Çizgi görünüyor inşallah kanda da pozitif görürsünüz

Merhabalar ben de 1 Haziran transfer oldum. Hastane bana bugün test günü dedi testimi verdim 1.20 çıktı yani negatif doktoruma yazdım ama test günümün bugün olmadığını söyledi kağıda yanlış yazıldığını aslında 14 Haziran test günü dedi. Sizce değerim yükselir mi çok üzgünüm

Benim de 1 Haziran transfer 5.gün embriyosu ama. 11inde test günü demişlerdi

Canım ne dedi doktor. İnaşşalh en doğru en hayırlı karar alınır adına
Hiç üzülme güzel olacak her şey

Merhaba kızlar benim de 7 haziranda transfer gerckleşti 17sindr test günüm ama zaman gecmiyor .kasıklarım ve sol böbregimde agrı var varmı böle bi durum yasayan

Çarşamba transfer LH E2 normal çıktı salı günü tekrar progesteron bakılacak transfer saati belli olacak. Progestan başladı bendeki haber bu kadar
Çarşamba transfer LH E2 normal çıktı salı günü tekrar progesteron bakılacak transfer saati belli olacak. Progestan başladı bendeki haber bu kadar
Aa ne güzel tesadüf bende salı günü transfer oluyorum. Sen den bir gün önce. Sonucu beraber bekleyeceğiz o halde
Bende Protestan hem iğne hem fitil kullanıyorum. Estromede devam ediyorum ç. Bir de antibiyotik verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…