2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar merhaba. Benim bugün 6. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştum. Dayanamadım test yaptım yarında kan verme günüm. Artımed testini yapıpta doğru sonuç alan var mı ?
Var gibi görünüyor inşallah vardır sağlıkla ilerler. Yarın veya diğer gün tekrarlayın testi bence yine çıkarsa kan verirsiniz.

Merhaba lekelenmeniz ne yerde? Benimki bariz kan ya
Durdu dünden beri yok burayı okudukça gerildiğimi farkettim herkes başka bir şey söylüyor bir de akışına bıraktım yani elimde olmayan şeyler için üzülmek zaman kaybı estrofem içiyor musun ilk 3 gün lekelenme normal dedi estrofem içerken 3 günden fazla ise kontrole gelmemi söyledi

Evet içiyorum. Ama baya kanama oldugu için aspirini saklatdi doktorum. O da kani durulaşdirdigi için yapiyor. Haklisin burda herkesin hikayesi farkli etki yaratiyor çok fazla takilmamak gerekir buralarda

Selam kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem.
30 Mayısta transferim yapılmıştı, 9. Günde idrarda silik çizgi, 10. Günde kanda 16.4 ve bugün 12.günde kanda 41.7 ile pozitif çıktı. Rabbim hayırlısıyla bana da size de kucağımıza almayı da nasip etsin. Hepinize umut olsun istedim. Lütfen hayatınızdan stresi çıkarın meditasyon yapın sürekli kendinize ben anne olcam diyin Allah’ın da izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız. Duamdasınız

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu

Bol şans canım inşallah pozitif sonuç yüksek betalar pıt pıt kalp atışları haberlerini de verirsin bize
İnşallah cok heyecanli biseymis umarım ilk ve son olur üzüntüyle hatırlamak yerine sadece bu heyecanı hatirlarim
Canım transfer oldun mu nasıl geçti
Evet oldum sıkışma olayi cok sıkıntı ttransferden sonra yarim saati zor yattım sıkışma yüzünden ama transfer inanilmaz olağanüstü bisey o birakilma anini izlemek o pariltiyi görmek insallah o parıltı birakmasin bizi

Amiin canım inşallah sımsıkı tutunur

Ayyy benimde yarın transferin S_lidya sen böyle yazınca içimde kıpırtı oldu Rabbim o parıltıyı sonuna kadar götürsün inşallah isteyen herkese hayırlı bebisler versin

Ayyy benimde yarın transferin S_lidya sen böyle yazınca içimde kıpırtı oldu Rabbim o parıltıyı sonuna kadar götürsün inşallah isteyen herkese hayırlı bebisler versin
O kıpırtı şuan başladı yarin rahmine düşecek ve hic bitmeyecek yıldızımız o bizim ve öyle parlıyor göreceksin ben heyecandan konusamadim orada

Merhaba benim 1 Haziran'da dondurulmuş transfer olmuştu doktor 13 Haziran'da kana bakalım dedi ama bugün dayanamadım kan tahlili yaptırdım 59 çıktı betahcg inşallah bugun için iyi bir değerdir referans aralıklarını hic anlayamadım

Ben de 5.gün embriyosu 2 haziran çift transfer yarın 9.günüm test vericem , çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim için de
İnşallah güzel sonuçlar nasip olsun benim de 1 haziran tek embriyo transferi oldu , sabırsızlanıyor insan 7.gunden sonra vakit geçmek bilmedi

Araldaşlar ananas konusunda ne düşünüyorsunuz araştırdım bazı doktorlar yeme demiş bazıları tüketin demiş transfer sonrası . Kafam karıştı kime inanacağız .

Hamilesin değerin iyi çıkmış 13ünde yükselir Allah’ın izniyle hayırlı uğurlu olsun inşâallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…