- 17 Nisan 2021
- 322
- 357
- 53
Var gibi görünüyor inşallah vardır sağlıkla ilerler. Yarın veya diğer gün tekrarlayın testi bence yine çıkarsa kan verirsiniz.Kızlar merhaba. Benim bugün 6. Günüm ve 5. Gün embriyosu transfer olmuştum. Dayanamadım test yaptım yarında kan verme günüm. Artımed testini yapıpta doğru sonuç alan var mı ?
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinVar gibi görünüyor inşallah vardır sağlıkla ilerler. Yarın veya diğer gün tekrarlayın testi bence yine çıkarsa kan verirsiniz.
Çok teşekkür ederim inşallahAllahım dualarınızı kabul etsin tüm olumsuzluklara düş kırıklıklarına rağmen inşallah güzel güzel sonuçlar alırız
Durdu dünden beri yok burayı okudukça gerildiğimi farkettimMerhaba lekelenmeniz ne yerde? Benimki bariz kan ya
Evet içiyorum. Ama baya kanama oldugu için aspirini saklatdi doktorum. O da kani durulaşdirdigi için yapiyor. Haklisin burda herkesin hikayesi farkli etki yaratiyor çok fazla takilmamak gerekir buralardaDurdu dünden beri yok burayı okudukça gerildiğimi farkettimherkes başka bir şey söylüyor bir de akışına bıraktım yani elimde olmayan şeyler için üzülmek zaman kaybı estrofem içiyor musun ilk 3 gün lekelenme normal dedi estrofem içerken 3 günden fazla ise kontrole gelmemi söyledi
Değeriniz çok güzel masallahBen 2 gün önce kan değerim 64 çıktı bugün tekrar kan vericem akşam verdiğim için bekliyorım. Siz de kendinizi hemen üzmeyin sabırla bekleyin kimisi geç belli oluyor kana geç karışıyor
Selam kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem.
30 Mayısta transferim yapılmıştı, 9. Günde idrarda silik çizgi, 10. Günde kanda 16.4 ve bugün 12.günde kanda 41.7 ile pozitif çıktı. Rabbim hayırlısıyla bana da size de kucağımıza almayı da nasip etsin. Hepinize umut olsun istedim. Lütfen hayatınızdan stresi çıkarın meditasyon yapın sürekli kendinize ben anne olcam diyin Allah’ın da izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız. Duamdasınız
Canım transfer oldun mu nasıl geçtiMerhaba kizceler bugun transfer günümbir kaç gündür islerimi toparlayayim derken uzak kaldim aslinda iyi de oldu heyecan yapıyorum buraya baktıkça herkes iyi mi
İnşallahBol şans canım inşallah pozitif sonuç yüksek betalar pıt pıt kalp atışları haberlerini de verirsin bize
Evet oldumCanım transfer oldun mu nasıl geçti
İnşallahcok heyecanli biseymis umarım ilk ve son olur üzüntüyle hatırlamak yerine sadece bu heyecanı hatirlarim
Evet oldumsıkışma olayi cok sıkıntı ttransferden sonra yarim saati zor yattım sıkışma yüzünden ama transfer inanilmaz olağanüstü bisey o birakilma anini izlemek o pariltiyi görmek insallah o parıltı birakmasin bizi
Ayyy benimde yarın transferin S_lidya sen böyle yazınca içimde kıpırtı olduİnşallahcok heyecanli biseymis umarım ilk ve son olur üzüntüyle hatırlamak yerine sadece bu heyecanı hatirlarim
Evet oldumsıkışma olayi cok sıkıntı ttransferden sonra yarim saati zor yattım sıkışma yüzünden ama transfer inanilmaz olağanüstü bisey o birakilma anini izlemek o pariltiyi görmek insallah o parıltı birakmasin bizi
O kıpırtı şuan başladı yarin rahmine düşecek ve hic bitmeyecekAyyy benimde yarın transferin S_lidya sen böyle yazınca içimde kıpırtı olduRabbim o parıltıyı sonuna kadar götürsün inşallah isteyen herkese hayırlı bebisler versin
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canımBen de 5.gün embriyosu 2 haziran çift transfer yarın 9.günüm test vericem , çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim için de
Merhaba benim 1 Haziran'da dondurulmuş transfer olmuştu doktor 13 Haziran'da kana bakalım dedi ama bugün dayanamadım kan tahlili yaptırdım 59 çıktı betahcg inşallah bugun için iyi bir değerdir referans aralıklarını hic anlayamadımSelam kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem.
30 Mayısta transferim yapılmıştı, 9. Günde idrarda silik çizgi, 10. Günde kanda 16.4 ve bugün 12.günde kanda 41.7 ile pozitif çıktı. Rabbim hayırlısıyla bana da size de kucağımıza almayı da nasip etsin. Hepinize umut olsun istedim. Lütfen hayatınızdan stresi çıkarın meditasyon yapın sürekli kendinize ben anne olcam diyin Allah’ın da izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız. Duamdasınız
İnşallah güzel sonuçlar nasip olsun benim de 1 haziran tek embriyo transferi oldu , sabırsızlanıyor insan 7.gunden sonra vakit geçmek bilmediBen de 5.gün embriyosu 2 haziran çift transfer yarın 9.günüm test vericem , çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim için de
Kan testi mi vereceksin canımBen de 5.gün embriyosu 2 haziran çift transfer yarın 9.günüm test vericem , çok heyecanlıyım dua edin lütfen benim için de
Hamilesin değerin iyi çıkmış 13ünde yükselir Allah’ın izniyle hayırlı uğurlu olsun inşâallahMerhaba benim 1 Haziran'da dondurulmuş transfer olmuştu doktor 13 Haziran'da kana bakalım dedi ama bugün dayanamadım kan tahlili yaptırdım 59 çıktı betahcg inşallah bugun için iyi bir değerdir referans aralıklarını hic anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?