2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

İnşallah güzel sonuçlar nasip olsun benim de 1 haziran tek embriyo transferi oldu , sabırsızlanıyor insan 7.gunden sonra vakit geçmek bilmedi
Bide inaan artık 7de betaya yansıdığını biliyor ya o yüzden de beklemekte zorlanıyor bence onsan öncesinde biliyorsuk 5ten önce versek de çıkmayabilir, yanıltabilir diye

Bayağı var maşallah . Hayırlı olsun . Rabbim bizim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar aldırsın

Şu an hâlâ şaşkınım 3 yıldır hiçbir şekilde gebelik oluşmadı Allah'ım isteyen herkese en güzeliyle nasip etsin inşallah

A aulasz cnm merhabalar ,tebrık edıyorum canım oncelıkle benım 3.denemem 31 mayısta transfer oldum 9haziran test günümdü 22 çıktı dayanamayıp 10.günü 10 hazırandq da kan verdim 40 çıktı .doktorum 100 ve üstü beklerdik dedi cok umutlanmayalım takıp edecegız dedi .sizin doktorunuz değere cok takılmamış anladığım kadarıyla .benım bi önceki tüp denemem de 36 ile baslamıs devam etmemisti bana ondan mı temkinli yaklaştı acaba ? İnsallah sağlıkla ilerler bebıslerımız

Araldaşlar ananas konusunda ne düşünüyorsunuz araştırdım bazı doktorlar yeme demiş bazıları tüketin demiş transfer sonrası . Kafam karıştı kime inanacağız .
Bana bir liste verdiler yasaklı gıdalar içinde o da var onun yerine bol bol avakado ye diyo avokado da hiç sevmedim en azından ananasin tadı güzeldi

Bana bir liste verdiler yasaklı gıdalar içinde o da var onun yerine bol bol avakado ye diyo avokado da hiç sevmedim en azından ananasin tadı güzeldi
Bende liste yok ama avakado aldım transfer günü yarım yarım yiyorum beyaz prynir katıyorum o şekil yiyorum ancak :)

Bende liste yok ama avakado aldım transfer günü yarım yarım yiyorum beyaz prynir katıyorum o şekil yiyorum ancak :)
Ya ben nelere karistirmadimki yemek için ballı fındıklı ya da meyveli yoğurtlu ama çekilecek çile değil yahu sofa olur inşallah ama son birkaç gündür yemiyorum ne yalan soyleyeyim

BENİMDE ÇARŞAMBA GÜNÜ YUMURTALAR TOPLANDI BUGÜN 3.GÜN DÖLLENMİŞ İYİ GİDİYOR DEDİLER PAZARTESİ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE TRANSFER OLACAK DAHA ÖNCE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU BUDA DÜŞERSE DİYE ÇOK KORKUYORUM

Maşallah oldukça belirgin çizginiz hayırlı olsun ben de yarın normal gebelik testi yapacağım yarın 9. Gun
Ya ben nelere karistirmadimki yemek için ballı fındıklı ya da meyveli yoğurtlu ama çekilecek çile değil yahu sofa olur inşallah ama son birkaç gündür yemiyorum ne yalan soyleyeyim

Teşekkür ederim inşallah sizin de pozitif çıkar test günüm 16 si ama ben pazartesi ve çarşamba günü kan vereceğim bakalım nasip.
Bu arada avokadoyu ben de zor yiyordum ama yumuşak olması tadını biraz daha iyi yapıyor. Sabah yumurtayla karıştırıp omlet yapıyorum o şekilde yiyebildim

Üzerine limon sıkın, zeytinyağı tuz. Öyle çok güzel oluyor. Yada dilimleyin üzerine bal dökün, ve ceviz, o zaman da hafif bir tatlı yiyormuş gibi oluyor tadı

İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun artık avokado yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…