3.gün embriyosu 8 hücreliHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu
Evet hiç kafamı idrar testleriyle bulamdırmak istemiyorum, direkt kandan göreyim istiyorumKan testi mi vereceksin canım
Bide inaan artık 7de betaya yansıdığını biliyor ya o yüzden de beklemekte zorlanıyor benceİnşallah güzel sonuçlar nasip olsun benim de 1 haziran tek embriyo transferi oldu , sabırsızlanıyor insan 7.gunden sonra vakit geçmek bilmedi
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah sen de güzel haberler alırsın canım
Bayağı var maşallah . Hayırlı olsun . Rabbim bizim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar aldırsınKızlar 9. Gün bugünEki Görüntüle 3082101
Bayağı var maşallah . Hayırlı olsun . Rabbim bizim gibi bekleyenlerin de yüzünü güldürsün hayırlı sonuçlar aldırsın
Çok güzelll maşallahhhsağlıkla devam etsin inşallah
A aulasz cnm merhabalar ,tebrık edıyorum canım oncelıkleSelam kızlar,
Ben 3 yıllık evliyim ilk tüp bebek denemem.
30 Mayısta transferim yapılmıştı, 9. Günde idrarda silik çizgi, 10. Günde kanda 16.4 ve bugün 12.günde kanda 41.7 ile pozitif çıktı. Rabbim hayırlısıyla bana da size de kucağımıza almayı da nasip etsin. Hepinize umut olsun istedim. Lütfen hayatınızdan stresi çıkarın meditasyon yapın sürekli kendinize ben anne olcam diyin Allah’ın da izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız. Duamdasınız
Bana bir liste verdiler yasaklı gıdalar içinde o da var onun yerine bol bol avakado ye diyo avokado da hiç sevmedim en azından ananasin tadı güzeldiAraldaşlar ananas konusunda ne düşünüyorsunuz araştırdım bazı doktorlar yeme demiş bazıları tüketin demiş transfer sonrası . Kafam karıştı kime inanacağız .
Bende liste yok ama avakado aldım transfer günüBana bir liste verdiler yasaklı gıdalar içinde o da var onun yerine bol bol avakado ye diyo avokado da hiç sevmedim en azından ananasin tadı güzeldi
Maşallah oldukça belirgin çizginiz hayırlı olsun ben de yarın normal gebelik testi yapacağım yarın 9. GunKızlar 9. Gün bugünEki Görüntüle 3082101
Ya ben nelere karistirmadimki yemek için ballı fındıklı ya da meyveli yoğurtlu ama çekilecek çile değil yahu sofa olur inşallah ama son birkaç gündür yemiyorum ne yalan soyleyeyimBende liste yok ama avakado aldım transfer günüyarım yarım yiyorum beyaz prynir katıyorum o şekil yiyorum ancak :)
Maşallah oldukça belirgin çizginiz hayırlı olsun ben de yarın normal gebelik testi yapacağım yarın 9. Gun
Ya ben nelere karistirmadimki yemek için ballı fındıklı ya da meyveli yoğurtlu ama çekilecek çile değil yahu sofa olur inşallah ama son birkaç gündür yemiyorum ne yalan soyleyeyim
Üzerine limon sıkın, zeytinyağı tuz. Öyle çok güzel oluyor. Yada dilimleyin üzerine bal dökün, ve ceviz, o zaman da hafif bir tatlı yiyormuş gibi oluyor tadıTeşekkür ederim inşallah sizin de pozitif çıkar test günüm 16 si ama ben pazartesi ve çarşamba günü kan vereceğim bakalım nasip.
Bu arada avokadoyu ben de zor yiyordum ama yumuşak olması tadını biraz daha iyi yapıyor. Sabah yumurtayla karıştırıp omlet yapıyorum o şekilde yiyebildim
İnşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun artık avokado yemiyorumTeşekkür ederim inşallah sizin de pozitif çıkar test günüm 16 si ama ben pazartesi ve çarşamba günü kan vereceğim bakalım nasip.
Bu arada avokadoyu ben de zor yiyordum ama yumuşak olması tadını biraz daha iyi yapıyor. Sabah yumurtayla karıştırıp omlet yapıyorum o şekilde yiyebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?