2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Nasibi varsa olur korkma dua et iki düşüğun Sağlıklı gebelikler değilmiş ki devam etmemis canım doktorlar diyor ki rahim sağlıklı olmayan gebeliği devam ettirmez ya da tutulmasına müsaade etmez yüzde seksen oranla olusmayan ya da düşükle sonuçlanan gebelik sağlıklı bir bebek dünyaya gelmeyecegi içindir vücut sistemi mükemmeliyetcidir bu acidan düşün sağlıklı bebeklerin olsun inşallah

Tebrikler canimmm cok sevindim gozun aydinnn Darisi bize insallllahhhh

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sen hep olumlu düşün anne olduğuna İnan başından beri ben hep inandım hâlâ da inanıyorum. Benim doktor da 2 gün sonra 2 kat, 4 gün sonra 4 kat artış olması gerekiyor diye söyledi ama hayırlı olsun dedi ümitlenmeyelim diye bi yaklaşımda bulunmadı. Sen önce Allah’a sonra kendi bedenine İnan. Rabbim kucağına aldıracak inanıyorum

Kizlar benim merak ettiğim bir şey daha var diyelimki beta hcg iyi geldi inşallah doktor sizi muayeneye ne zaman çağırıyor keseyi ne zaman görüyorsunuz muayeneyi vajinal mi yapıyor vajinal muayeneyi sakıncalı buluyor musunuz muayeneye giden varsa aktarabilir mi

Bende bugün transferimi oldum hayırlısı ile şimdi bekleme zamanı ayın 21 inde teste gel dedi doktorum çok heyecanlıyım.. pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptıniz neler yediniz
Hadi guzel sonuclarla donesin canim benim gozun aydin bebegin suan seninle Sımsıkıda tutunur inşallah kacinci gun embriyosu oldun?

Sağ ol canım darısı size inşallah
Insallah canim benimm 17si kan verme gunum insallah guzel haberler almak nasip olsun idrar testi yaptirip uzulmek istemiyorum acikca cesaretimde yok ama inşallah Sımsıkı tutunurlar Ve suan eşimin Aileside kendi Ailemde 4 gözle sonucu bekliyoruz bu benim 2.ci denemem 1de asilama Denemistik. Inşallah olumlu olur Rabbim büyük her halimize binlerce kez Şükürler olsun

Ben de kan testinde direkt negatif görürsem daha çok üzülürüm diye evde yaptım nasip pozitif çıktı inşallah kan testinde de pozitif görürüz. Biz aileler dahil kimseye söylemedik stres oluyor bende diye Allah kimsenin emegini boşa cikarmasin inşallah

Güzel haberlerini alırız inşallah dualarım bekleyen isteyen herkese

Ben ilk kan testi vermeye gittiğimde başka bir doktora gittim, alttan muayene etti, bir sakıncası varsa etmeyin dedim. Hayır yok dedi. Baktı herhangi bir kist falan var mı diye. Sonra 2 gün sonra yine kan verdim. Değerlerini kendi doktoruma söyledim. 2 hafta sonra çağırdı beni

Hadi guzel sonuclarla donesin canim benim gozun aydin bebegin suan seninle Sımsıkıda tutunur inşallah kacinci gun embriyosu oldun?
6. Gün 2 tane embriyo transferi yaptı bitanesi 1. Kalite 1 tanesi 2. Kalite inşallah hayırlısı ile bebeğim bana tutunur

Anladim cevabın için teşekkür ederim kan vermeye kaçıncı günler gittin değerlerin nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…