- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Evet tat yok ya bende bugün unuttum birazdsn yicem ,:)Ya ben nelere karistirmadimki yemek için ballı fındıklı ya da meyveli yoğurtlu ama çekilecek çile değil yahu sofa olur inşallah ama son birkaç gündür yemiyorum ne yalan soyleyeyim
Afiyet şifa olsunEvet tat yok ya bende bugün unuttum birazdsn yicem ,:)
Nasibi varsa olur korkma dua et iki düşüğun Sağlıklı gebelikler değilmiş ki devam etmemis canım doktorlar diyor ki rahim sağlıklı olmayan gebeliği devam ettirmez ya da tutulmasına müsaade etmez yüzde seksen oranla olusmayan ya da düşükle sonuçlanan gebelik sağlıklı bir bebek dünyaya gelmeyecegi içindir vücut sistemi mükemmeliyetcidir bu acidan düşün sağlıklı bebeklerin olsun inşallahBENİMDE ÇARŞAMBA GÜNÜ YUMURTALAR TOPLANDI BUGÜN 3.GÜN DÖLLENMİŞ İYİ GİDİYOR DEDİLER PAZARTESİ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE TRANSFER OLACAK DAHA ÖNCE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU BUDA DÜŞERSE DİYE ÇOK KORKUYORUM
Tebrikler canimmm cok sevindim gozun aydinnn7.günümde 64 değeriyle öğrendiğim değerim dün akşam da 135 çıktı çok şükür şimdilik iyi gidiyor kızlar, hamile kalanları tebrik ederim, bekleyenlere sabır dilerim, rabbim hepimizin kucağını sağlıklı evlatlar la doldursun
Ayyyy tebrik ederim canim yaaaa gozun aydinnn
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sen hep olumlu düşün anne olduğuna İnan başından beri ben hep inandım hâlâ da inanıyorum. Benim doktor da 2 gün sonra 2 kat, 4 gün sonra 4 kat artış olması gerekiyor diye söyledi ama hayırlı olsun dedi ümitlenmeyelim diye bi yaklaşımda bulunmadı. Sen önce Allah’a sonra kendi bedenine İnan. Rabbim kucağına aldıracak inanıyorumA aulasz cnm merhabalar ,tebrık edıyorum canım oncelıklebenım 3.denemem 31 mayısta transfer oldum 9haziran test günümdü 22 çıktı dayanamayıp 10.günü 10 hazırandq da kan verdim 40 çıktı .doktorum 100 ve üstü beklerdik dedi cok umutlanmayalım takıp edecegız dedi .sizin doktorunuz değere cok takılmamış anladığım kadarıyla .benım bi önceki tüp denemem de 36 ile baslamıs devam etmemisti bana ondan mı temkinli yaklaştı acaba ? İnsallah sağlıkla ilerler bebıslerımız
Hadi guzel sonuclarla donesin canim benim gozun aydin bebegin suan seninleBende bugün transferimi oldum hayırlısı ile şimdi bekleme zamanı ayın 21 inde teste gel dedi doktorumçok heyecanlıyım.. pozitif sonuç alan arkadaşlar neler yaptıniz neler yediniz
Insallah canim benimm 17si kan verme gunum insallah guzel haberler almak nasip olsunSağ ol canım darısı size inşallah
Insallah canim benimm 17si kan verme gunum insallah guzel haberler almak nasip olsunidrar testi yaptirip uzulmek istemiyorum acikca cesaretimde yok ama inşallah Sımsıkı tutunurlar Ve suan eşimin Aileside kendi Ailemde 4 gözle sonucu bekliyoruz bu benim 2.ci denemem 1de asilama Denemistik. Inşallah olumlu olur Rabbim büyük her halimize binlerce kez Şükürler olsun
Maşallah hayırlı uğurlu sağlıklı olsunnKızlar 9. Gün bugünEki Görüntüle 3082101
Güzel haberlerini alırız inşallah dualarım bekleyen isteyen herkeseInsallah canim benimm 17si kan verme gunum insallah guzel haberler almak nasip olsunidrar testi yaptirip uzulmek istemiyorum acikca cesaretimde yok ama inşallah Sımsıkı tutunurlar Ve suan eşimin Aileside kendi Ailemde 4 gözle sonucu bekliyoruz bu benim 2.ci denemem 1de asilama Denemistik. Inşallah olumlu olur Rabbim büyük her halimize binlerce kez Şükürler olsun
Ben ilk kan testi vermeye gittiğimde başka bir doktora gittim, alttan muayene etti, bir sakıncası varsa etmeyin dedim. Hayır yok dedi. Baktı herhangi bir kist falan var mı diye. Sonra 2 gün sonra yine kan verdim. Değerlerini kendi doktoruma söyledim. 2 hafta sonra çağırdı beniKizlar benim merak ettiğim bir şey daha var diyelimki beta hcg iyi geldi inşallah doktor sizi muayeneye ne zaman çağırıyor keseyi ne zaman görüyorsunuz muayeneyi vajinal mi yapıyor vajinal muayeneyi sakıncalı buluyor musunuz muayeneye giden varsa aktarabilir mi
6. Gün 2 tane embriyo transferi yaptı bitanesi 1. Kalite 1 tanesi 2. Kalite inşallah hayırlısı ile bebeğim bana tutunurHadi guzel sonuclarla donesin canim benim gozun aydin bebegin suan seninleSımsıkıda tutunur inşallah kacinci gun embriyosu oldun?
Anladim cevabın için teşekkür ederim kan vermeye kaçıncı günler gittin değerlerin nasildiBen ilk kan testi vermeye gittiğimde başka bir doktora gittim, alttan muayene etti, bir sakıncası varsa etmeyin dedim. Hayır yok dedi. Baktı herhangi bir kist falan var mı diye. Sonra 2 gün sonra yine kan verdim. Değerlerini kendi doktoruma söyledim. 2 hafta sonra çağırdı beni
Maşallah hayırlı uğurlu sağlıklı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?