- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.823
- 333
Pozitif haberleri duydukça heyecan bastı yakızlar belirtileriniz neler var mı bi belirti
Bende kasık ağrısı oluyor bi de sık tuvalete çıkıyorum onun dışında bişeyim yok şimdilik
Bende bel ağrısı var sadece oda bir geliuor bir gidiyor dünkü gibi değil harici hic bir sey yokPozitif haberleri duydukça heyecan bastı yakızlar belirtileriniz neler var mı bi belirti
Teşekkür ederimOoo hadi hayırlı olsun. Gününe göre baya belirgin maşallah
Teşekkür ederimbirde ikiz oluyormus
Sağlıkla artsın değerin bize de nasip olsunAmin cnm insben hem erken hem normal kaset test yaptim pazartesi gunu ayni anda foto da attım bak
Bende kasık ağrısı oluyor bi de sık tuvalete çıkıyorum onun dışında bişeyim yok şimdilik
Sık tuvalete çıkma bende de var bide bazen gelip giden bel ve sag kasık ağrısı onun dışında bisey yok ay inşallah bende pozitif görürümBende bel ağrısı var sadece oda bir geliuor bir gidiyor dünkü gibi değil harici hic bir sey yok
Sık tuvalete çıkma bende de var bide bazen gelip giden bel ve sag kasık ağrısı onun dışında bisey yok ay inşallah bende pozitif görürüm
YokAyy sende mi çifttiihadi inşallahhhh
Aminn cnm ins Rabbim kucaklarimizi boş birakmasinSağlıkla artsın değerin bize de nasip olsun
Benim bugün 4. Günüm daha çok erken bekliyorum yapsam da çıkmaz zaten şuan beklemedeyim belki 7. 8. Gunde yaparımHadi inşallah ne zaman test yapacaksın
Ovulasyonla öğrendim ben ama 2si de kopkoyu olması gerekiyorKizlar bendede ovulasyon testi varmis şimdi yapim dedimde hafif bi renk olustu ( yoksa sadece benmi goruyorum)daha once cok kullanmistim hic boyle görmemistim sasirdim acikca kan verme gunum 20si pazartesi
Bununla ögrenende oldumu acaba aramizda?
Cuma gunu idrar testimi yapicam
Benim de öyle olmuştu son zamanlar sanki iğne girmemek için çabalıyor gibiKızlar göbekten yaptığım iğne prolutex de artık çok zor batıyor ve iğneyi çıkartırken bi damla geri geliyor normal mi acaba çok acımaya başladı
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Kontrole gittim bugün kalınlık 9,34mm doktor çok iyi dedi. Diğer tüm ilaçlara bugün başlıyorum. Daha önce progesteronu hep kalçadan vuruluyordum çok acı çekiyorum bu sefer göbekten olanı aldım bakalım akşam başlayacağım hayırlısıyla. İnşaAllah 20 Haziran transfer yapılacak.Sağlıkla transferiniz olsun umarimyarin kontrol sonucunuzu yazin mutlaka
Hadi İnşaAllah devamı da güzel olur Allah'ım yüzünüzü güldürsün..Kizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Çok sevindim sonucun guzel olmasinaKontrole gittim bugün kalınlık 9,34mm doktor çok iyi dedi. Diğer tüm ilaçlara bugün başlıyorum. Daha önce progesteronu hep kalçadan vuruluyordum çok acı çekiyorum bu sefer göbekten olanı aldım bakalım akşam başlayacağım hayırlısıyla. İnşaAllah 20 Haziran transfer yapılacak.
Rabbim bize de böyle güzel sonuçlar almayı nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah..Kızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Darısı tüm haber bekleyenlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?