2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

estrofem gün de kac tane içiyordunuz .

Ben ilk kan verdim. 64 çıktı. 2gün sonra 135. 2 gün sonra 258. Doktor artık kana bakma haftaya muayeneye gel dedi. Bu sırada sağlık ocağı da kan istedi benden. Son kanından 1buçuk gün sonra verdiğim kan 396 çıktı. Normal mi acaba bilmiyorum
Yaa insallah benimkide oyle olurr
Kan sonucun nasil geldi canim verdinmiydi hersey yolunda inşallah?

Herkese merhabalar tekrar . Geçen hafta perşembe günü transfer olmuştum . Bugün iğneden döndugumde lekelendigimi farkettim . Doktorumu aradım iğneye ,ilaçlara devam test gününüze kadar aynı şekilde dedi . Ama beni çok korkuttu bu durum

Cok guzel degerlerin canim Normaldir zaten aksi taktirde doktorun yonlendirirdi seni
Kalp atisini dinlemekte nasip olsun canim benim ovulasyon testlerin varmi canim gonderirmisin yaptigin testleri merak ettim

Korkma canim adet kanamasi olmadigi surece lekelenmeler olabiliyor Rabbim guzel haberler almayi nasip eylesin

Devam etmiyorsa rengi kırmızı değilse korkma canım inşallah bişey olmaz

Devam etmiyorsa rengi kırmızı değilse korkma canım inşallah bişey olmaz
İste henüz çok yeni devam edip etmeyeceğini bilmiyorum . Kanamam artarsa ne yapayım dedim doktorum da kesinlikle pazartesiye kadar ilaçlarına devam et o gün test ver dedi. Moralim çok bozuldu böyle birşey beklemiyordum . Daha önce de normal yollarla gebeliğim olusmus ve kayıp olmuştu . Yerleşme kanaması gbi birşey yaşamadım geçmişte.

Allah'ın izniyle bişey olmaz sen olumlu düşün inşallah her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…