Canım pozitiften ne kadar sonra kimyasal olduAmiin inşallahbenim geçen transferim kimyasalım oldu 6. Gün öğrenmiştim silik çizgiyle o yüzden çok cesaretim yok yapmaya. Direk kanda öğrenmek istiyorum
estrofem gün de kac tane içiyordunuz .Kontrole gittim bugün kalınlık 9,34mm doktor çok iyi dedi. Diğer tüm ilaçlara bugün başlıyorum. Daha önce progesteronu hep kalçadan vuruluyordum çok acı çekiyorum bu sefer göbekten olanı aldım bakalım akşam başlayacağım hayırlısıyla. İnşaAllah 20 Haziran transfer yapı
Öylemii gozun aydin canimmOvulasyonla öğrendim ben ama 2si de kopkoyu olması gerekiyor
Ayhhh Allah'ım tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Darısı tüm haber bekleyenlere inşallah
ayyy cok guzel masallaaahhh,Kızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Gozun aydin canimmm tebeik ederim darisi bizeeeeeeKızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Ayhhh Allah'ım tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ayyy cok guzel masallaaahhh,
hayırlı olsun kuzum
Çok sağ olun canlar sırasıyla pozitif haberlerini alıp Şubat anneleri grubuna geçelimGozun aydin canimmm tebeik ederim darisi bizeeeeee
5.gün embriyosuydu paylaşmıştım ovulasyonları da önce silik gidiyordu bi akşam bi anda 2si de kopkoyu çıkınca test almıştımÖylemii gozun aydin canimm
Kacinci gun embriyosu?
3.cu gun embriyosuyum ben
Yaa insallah benimkide oyle olurr5.gün embriyosuydu paylaşmıştım ovulasyonları da önce silik gidiyordu bi akşam bi anda 2si de kopkoyu çıkınca test almıştım
Yaa insallah benimkide oyle olurr
Kan sonucun nasil geldi canim verdinmiydi hersey yolunda inşallah?
Cok guzel degerlerin canim Normaldir zaten aksi taktirde doktorun yonlendirirdi seniBen ilk kan verdim. 64 çıktı. 2gün sonra 135. 2 gün sonra 258. Doktor artık kana bakma haftaya muayeneye gel dedi. Bu sırada sağlık ocağı da kan istedi benden. Son kanından 1buçuk gün sonra verdiğim kan 396 çıktı. Normal mi acaba bilmiyorum
Korkma canim adet kanamasi olmadigi surece lekelenmeler olabiliyorHerkese merhabalar tekrar . Geçen hafta perşembe günü transfer olmuştum . Bugün iğneden döndugumde lekelendigimi farkettim . Doktorumu aradım iğneye ,ilaçlara devam test gününüze kadar aynı şekilde dedi . Ama beni çok korkuttu bu durum
İnsallah kanama artmasin dileğim bu . Amin ,çok tşk ediyorumKorkma canim adet kanamasi olmadigi surece lekelenmeler olabiliyorRabbim guzel haberler almayi nasip eylesin
Canım pozitiften ne kadar sonra kimyasal oldu
Herkese merhabalar tekrar . Geçen hafta perşembe günü transfer olmuştum . Bugün iğneden döndugumde lekelendigimi farkettim . Doktorumu aradım iğneye ,ilaçlara devam test gününüze kadar aynı şekilde dedi . Ama beni çok korkuttu bu durum
İste henüz çok yeni devam edip etmeyeceğini bilmiyorum . Kanamam artarsa ne yapayım dedim doktorum da kesinlikle pazartesiye kadar ilaçlarına devam et o gün test ver dedi. Moralim çok bozuldu böyle birşey beklemiyordum . Daha önce de normal yollarla gebeliğim olusmus ve kayıp olmuştu . Yerleşme kanaması gbi birşey yaşamadım geçmişte.Devam etmiyorsa rengi kırmızı değilse korkma canım inşallah bişey olmaz
4 tane içiyorumestrofem gün de kac tane içiyordunuz .
Birde ilk cyclo progynova ile başladım ben 8 gün kullandım. Estrofem bulunca 5 gündür de estrofem kullanıyorum.estrofem gün de kac tane içiyordunuz .
İste henüz çok yeni devam edip etmeyeceğini bilmiyorum . Kanamam artarsa ne yapayım dedim doktorum da kesinlikle pazartesiye kadar ilaçlarına devam et o gün test ver dedi. Moralim çok bozuldu böyle birşey beklemiyordum . Daha önce de normal yollarla gebeliğim olusmus ve kayıp olmuştu . Yerleşme kanaması gbi birşey yaşamadım geçmişte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?