Desene pozitif almak yetmiyor4 gün içinde kimyasal oldu ama benim değerim çok yükselmedi, kimyasaldan sonrada 1 hafta içinde adet oldu
Evet maalesef yaşadıkça anlaşılıyor bir çok şey, ilk önce pozitif görmeye çalışıyorsunuz pozitif olunca kese oluşacak mı diye bekliyorsunuz, kese oluşuyor kalp atışını duyabilecek miyiz diye bekliyorsunuz.. 12 haftalık olana kadar eliniz yüreğinizde oluyor.Desene pozitif almak yetmiyorAllah'ım bu uğurda emek veren kimsenin kucağını boş birakmasin ,
Anne yuregi die bosa demiyorlar iste kizlar YaaaEvet maalesef yaşadıkça anlaşılıyor bir çok şey, ilk önce pozitif görmeye çalışıyorsunuz pozitif olunca kese oluşacak mı diye bekliyorsunuz, kese oluşuyor kalp atışını duyabilecek miyiz diye bekliyorsunuz.. 12 haftalık olana kadar eliniz yüreğinizde oluyor.
Desene pozitif almak yetmiyorAllah'ım bu uğurda emek veren kimsenin kucağını boş birakmasin ,
İnşallahHadi hayırlısı olsun inşallah ilk deneme de tutar
Ilk transferimde bende yasadim guzum maglesefkiMaalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
İnşallah ,çok tşk ediyorumAllah'ın izniyle bişey olmaz sen olumlu düşün inşallah her şey güzel olacak
İnan ben sana hikayemi anlatsam haline sukredersin burdan yazamaya üşenirim yani oyle uzun ... Ama şunu unutma Allah bekletiyorsa daha güzeli içindir kardeşimMaalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
Siz ilaçlarınızi bırakmayın olur mu ? Bende bugün lekelenme yaşadım . Kanama devam eder ya da artarsa dahi olsa ilaca devam dedi doktorum . Lütfen kendinizi uzmemeye çalışın . Biliyorum çok moral bozucuMaalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
Ayyyyy maşallah diyeyim nazar değmesinKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Maalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
Amin canımIlk transferimde bende yasadim guzum maglesefkiseni çok ii anliyorum Rabbim sabir versin insallah en kisa zamanda yuzunu guldursun. SABIR canim bu bizim imtihanimiz. Rabbim ol derse olmucak hic bisey yok dogru zamani bekliyor demekki
Haklısın arkadaşım kaç kez deneyip olmayanlar var . İnsan işte umuda tutununca o da olmayınca çöküyor toplanamıyor . Amin inşallah sizlerin güzel haberlerini alırımİnan ben sana hikayemi anlatsam haline sukredersin burdan yazamaya üşenirim yani oyle uzun ... Ama şunu unutma Allah bekletiyorsa daha güzeli içindir kardeşim
Devam ederim cuma tekrar kan vereceğim o günden sonra bırakırım. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırızSiz ilaçlarınızi bırakmayın olur mu ? Bende bugün lekelenme yaşadım . Kanama devam eder ya da artarsa dahi olsa ilaca devam dedi doktorum . Lütfen kendinizi uzmemeye çalışın . Biliyorum çok moral bozucu
Sağol canım amin inşallah . Umarım sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsınCanım çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demek Rabbim çok bekletmeden kucağını doldursun inşallah
Çok tşk ederim .Sizde dikkat edin ,dinlenin kendinizi de uzmemeye çalışınDevam ederim cuma tekrar kan vereceğim o günden sonra bırakırım. İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırızSiz se kendinize dikkat edin bol bol yatıp dinlenin
Ne umutlarla giriyoruz bu yola , ne emekler ne hayaller kuruyoruz Ama iste Hersey Nasibimiz kadar canim , dogru zamani bekliyor demekki canim yıkılma herzaman sımsıkı kalk ayagaAmin canımO kadar umutlanınca bir anda dünya sanki başına yıkılıyor . Hayırlısı artık . Bir daha yapar mıyım cesaret eder miyim sil baştan bilemiyorum . Umarım sizlerin güzel haberlerini alırım
Haklısınız olacağı varsa ne olursa olsun oluyor . Hayırlı zaman değil demek ki .Çok tşk ederim .Sizde dikkat edin ,dinlenin kendinizi de uzmemeye çalışınGönlünüzden ne geçiyorsa o olsun . Ben değerlere ,testlere falan çok takılan biri değilim Olacağı varsa öyle bir oluyor ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?