- 9 Temmuz 2008
- 1.874
- 2.539
- 658
Haklısın canım . Bir hayal kırıklığı yeni umudun başlangıcı ama işte insan kendini tükenmiş hissediyor . Zamana ihtiyacım var galiba . Hayırlsı hakkımızdaNe umutlarla giriyoruz bu yola , ne emekler ne hayaller kuruyoruz Ama iste Hersey Nasibimiz kadar canim , dogru zamani bekliyor demekki canim yıkılma herzaman sımsıkı kalk ayagatüm bütün bunlarla degdi sevinci yasatsin Rabbim inşallah kucagina alinca canim
Hayırlı olsun çok tebrik ederimKızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Darısı tüm haber bekleyenlere inşallah
Tabiki zaman Herseyin ilaci bu gunumuze sukur canim napalim hersey bizim icin degilmi su hayatta Sevincte uzuntude. Rabbim evlat kokusuynan yanan kavrulan herkesin kucagini doldursun burda duâlarimiz hep ortakHaklısın canım . Bir hayal kırıklığı yeni umudun başlangıcı ama işte insan kendini tükenmiş hissediyor . Zamana ihtiyacım var galiba . Hayırlsı hakkımızda
Gozun aydin canimMerhaba kızlar bende 7 haziranda transfer oldum.6. Gün erkwn genelik testi yaptım silik çıktı.dün dayanmayıp test verdim 83 çıktı ama korkuyorum dış gebelikten önceden yasadıgım için .herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahım kimseninkucagını boş bırakmasın
Çok tşk ederim.bekleyen herkese nasip etsin RabbimGozun aydin canim
Kat kat artsin insallah degerin ve once keseyi sonra kalp atisini dinlemeyi nasip eylesin Rabbim
Daha hiçbir şey netleşmiş değil, sakın moralinizi bozup umutsuzluğa bırakmayın kendinizi. Olmadığına dair bir durumda yok ortada aksine testiniz pozitif, 10.gün bu değeri görüp katlanarak artanlar var. Kanama da parlak kırmızı değil ise bir problem yok demektir. Kendinizi bırakmayın hemen görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.Maalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
Başlarda çıkmamıştı 7.günğn akşamı koyulaşmaya başladıCok guzel degerlerin canim Normaldir zaten aksi taktirde doktorun yonlendirirdi seni
Kalp atisini dinlemekte nasip olsun canim benimovulasyon testlerin varmi canim gonderirmisin yaptigin testleri merak ettim
Ayni gun transfer olmuşuz hadi hayırlısı ins saglikla gelsin Allah tamamına erdirsin insMerhaba kızlar bende 7 haziranda transfer oldum.6. Gün erkwn genelik testi yaptım silik çıktı.dün dayanmayıp test verdim 83 çıktı ama korkuyorum dış gebelikten önceden yasadıgım için .herkesin hakkında hayırlısı olsun Allahım kimseninkucagını boş bırakmasın
Bende 2 gundur yapiyorum son halini daha gormedim ama bendeki cikanlarda seninki gibiBaşlarda çıkmamıştı 7.günğn akşamı koyulaşmaya başladı
Sağolun kanamam hala var . Olursa mucize olur benim için . Hayırlısı artık Ben yine de ilaçladıma devam ederimDaha hiçbir şey netleşmiş değil, sakın moralinizi bozup umutsuzluğa bırakmayın kendinizi. Olmadığına dair bir durumda yok ortada aksine testiniz pozitif, 10.gün bu değeri görüp katlanarak artanlar var. Kanama da parlak kırmızı değil ise bir problem yok demektir. Kendinizi bırakmayın hemen görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.
Sizin de güzel haberinizi bekliyoruz, hep birlikte güzel haberler alalım inşaAllah.Sağolun kanamam hala var . Olursa mucize olur benim için . Hayırlısı artık Ben yine de ilaçladıma devam ederimİnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız
Amin inşallahSizin de güzel haberinizi bekliyoruz, hep birlikte güzel haberler alalım inşaAllah.
Amin canım sagol bekyen herkese mucizeler yasatsın rabbimAyni gun transfer olmuşuz hadi hayırlısı ins saglikla gelsin Allah tamamına erdirsin ins
Amin aminnnAmin canım sagol bekyen herkese mucizeler yasatsın rabbim
Canim gecmis olsun Hayirlisi boyleymişArkadaşlar bende 2. Testimi yaptırdım bugün ama maalesef 11 çıktı kimyasal oldu sonuç. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah
İnşallah canımCanim gecmis olsun Hayirlisi boyleymişRabbim gonlune gore versin insallah bi daki transferine sımsıkı tutunur bebegin Sana
Cnm üzüntünü cok iyi anlıyorum üzülme desek biliyorum ki elinde degil. Ama inan ki her şeyde bizim bilemedigimiz hayirlar vardır, zamanı vardir biz insanoglu bunu farketmeyiz. Şu an ki durumun bir kac gün sonra yeni umutlara yelken acacak yeşereceksin emin ol. Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsün.Maalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?