2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Haklısın canım . Bir hayal kırıklığı yeni umudun başlangıcı ama işte insan kendini tükenmiş hissediyor . Zamana ihtiyacım var galiba . Hayırlsı hakkımızda

Haklısın canım . Bir hayal kırıklığı yeni umudun başlangıcı ama işte insan kendini tükenmiş hissediyor . Zamana ihtiyacım var galiba . Hayırlsı hakkımızda
Tabiki zaman Herseyin ilaci bu gunumuze sukur canim napalim hersey bizim icin degilmi su hayatta Sevincte uzuntude. Rabbim evlat kokusuynan yanan kavrulan herkesin kucagini doldursun burda duâlarimiz hep ortak

Gozun aydin canim
Kat kat artsin insallah degerin ve once keseyi sonra kalp atisini dinlemeyi nasip eylesin Rabbim

Daha hiçbir şey netleşmiş değil, sakın moralinizi bozup umutsuzluğa bırakmayın kendinizi. Olmadığına dair bir durumda yok ortada aksine testiniz pozitif, 10.gün bu değeri görüp katlanarak artanlar var. Kanama da parlak kırmızı değil ise bir problem yok demektir. Kendinizi bırakmayın hemen görelim Rabbim neyler, neylerse güzel eyler.

Cok guzel degerlerin canim Normaldir zaten aksi taktirde doktorun yonlendirirdi seni
Kalp atisini dinlemekte nasip olsun canim benim ovulasyon testlerin varmi canim gonderirmisin yaptigin testleri merak ettim
Başlarda çıkmamıştı 7.günğn akşamı koyulaşmaya başladı

Eklentiler

• IMG_20220607_233646.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 69
Ayni gun transfer olmuşuz hadi hayırlısı ins saglikla gelsin Allah tamamına erdirsin ins

Sağolun kanamam hala var . Olursa mucize olur benim için . Hayırlısı artık Ben yine de ilaçladıma devam ederim İnşallah sizlerin güzel haberlerini alırız

Arkadaşlar bende 2. Testimi yaptırdım bugün ama maalesef 11 çıktı kimyasal oldu sonuç. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah
Canim gecmis olsun Hayirlisi boyleymiş Rabbim gonlune gore versin insallah bi daki transferine sımsıkı tutunur bebegin Sana

Cnm üzüntünü cok iyi anlıyorum üzülme desek biliyorum ki elinde degil. Ama inan ki her şeyde bizim bilemedigimiz hayirlar vardır, zamanı vardir biz insanoglu bunu farketmeyiz. Şu an ki durumun bir kac gün sonra yeni umutlara yelken acacak yeşereceksin emin ol. Rabbim en kisa zamanda yüzünü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…