Maratonda gibiyizEvet maalesef yaşadıkça anlaşılıyor bir çok şey, ilk önce pozitif görmeye çalışıyorsunuz pozitif olunca kese oluşacak mı diye bekliyorsunuz, kese oluşuyor kalp atışını duyabilecek miyiz diye bekliyorsunuz.. 12 haftalık olana kadar eliniz yüreğinizde oluyor.
Kuzummm sakın uzulme Allah'ım geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur . Herşeyin bı vakti zamanı vardır sabret bekle mükâfatını muhakkak alacaksınMaalesef dün başlayan lekelenmem kırmızı kan oldu ara ara akıntı gibi geliyor. Test yaptırdım sonucum 12,2 çıktı . Bugün 7. Günüm. Hemşire hatına sordum değer çok düşük dedi istiharat et dedi .Galiba kimyasal oldu . Bu benim son embriyomdu . İki transferin ikisi de olmadı . Hemde ikisi de pgtli embriyoydu . Ekimde histeroskopi oldum . Yok yine tutmadı . O kadar moralim bozuk ki . Sabahtan beri ağlıyorum . Bir insan nasıl bu kadar bahtsız olur diye üzülüyorum . Kendimi toplamam uzun zaman alacak galiba . Umarım herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır
Allah'ım kısa zamanda kucağını doldursun inşallah kendiliginden hamile kalırsın bu günleri tatlı bı tebessümle hatırlarsınArkadaşlar bende 2. Testimi yaptırdım bugün ama maalesef 11 çıktı kimyasal oldu sonuç. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimiz karşılığını bulsun inşallah
Amin canım inşallahAllah'ım kısa zamanda kucağını doldursun inşallah kendiliginden hamile kalırsın bu günleri tatlı bı tebessümle hatırlarsın
Ah neden bu kadar olumsuz ki ? Sonunda daha fazla uzulmemek için mi böyle davranıyor acaba ?Kizlar benim moralim cok bozuldu ya
Bu 2.ci transferimiz henuz ama eşim daha en başindan moralini dusuruyor , Dusurdugu gibide benide etkiliyor. Olmucaklarla dolu kafasi komple surekli aklinda hic cikmiyor benden cok dusunuyor. Biraz oncede tartistik zaten olmucak ne ugrasiyosun diyor banaokadar umudsuzki neden bilmiyorum ama. Asiri benim sinirlerimide bozuyor su Pazartesi gunu bi gelseydide kan verip kurtulsaydim die duâ ediyorum. Sizde eş durumlariniz nediir?
Evet sanirimAh neden bu kadar olumsuz ki ? Sonunda daha fazla uzulmemek için mi böyle davranıyor acaba ?
Eşinizden kaynaklı tüp bebek yaptiriyorsaniz içten içe kendini de suçluyor olabilirEvet sanirim
Bende çözemiyorum durduk yerde kalbimi kirdi.
Evet azosperm teshisi konuldu bizi direk tup bebege yonlendirdiler duydugunda zaten baya cokuntudeydi toparlanmasi zaman aldi suanda hep aklinda olumsuzluk napicami bilmiyorumEşinizden kaynaklı tüp bebek yaptiriyorsaniz içten içe kendini de suçluyor olabilir
Tahmin etmiştim erkekler kendilerini suclayabiliyorlar. Anlayışla yaklaşmaya çalışın ama sizin modunuzu düşürmesine de izin vermeyin :) Birlikte başka şeylere odaklanmaya çalışın . Biliyorum çok çok zor . Bende bekleme surecindeyim üzerine bugün lekelenme yaşadım . Yani heyecan ,stres ,gerginlik hepsi var sizde şu an biliyorum :) Yaşınızın küçüklüğü her zaman avantaj doktorunuza kulak verin birlikte. Bugün de ustelemeyin isterseniz sonra sakince konuşursunuz .Evet azosperm teshisi konuldu bizi direk tup bebege yonlendirdiler duydugunda zaten baya cokuntudeydi toparlanmasi zaman aldi suanda hep aklinda olumsuzluk napicami bilmiyorum
Yasiniz cok kucuk onunuzde uzun zaman var diyor doktorum ama ne desek fayda etmiyor napicami bilmiyorum herseyin tedavisi var suan diyorum ama yok.
Canim benim emin ol yanliz değilsin erkekler hem hassas degiller hem de illa bi kulp bulurlar ... Bu hayat senin elinde bile degilken neden eş dahi olsa izin verirsin umutsuzluga düşürmesine ... Vardir bi hayır de geç , dinleme ve dert etme ... Allah bedeni bile bize emanet vermisken neyin kavgasi bu ... Boşver anacim sen şu günlerde kocanin ruhani durumu de halleri gelmis de geç bacımKizlar benim moralim cok bozuldu ya
Bu 2.ci transferimiz henuz ama eşim daha en başindan moralini dusuruyor , Dusurdugu gibide benide etkiliyor. Olmucaklarla dolu kafasi komple surekli aklinda hic cikmiyor benden cok dusunuyor. Biraz oncede tartistik zaten olmucak ne ugrasiyosun diyor banaokadar umudsuzki neden bilmiyorum ama. Asiri benim sinirlerimide bozuyor su Pazartesi gunu bi gelseydide kan verip kurtulsaydim die duâ ediyorum. Sizde eş durumlariniz nediir?
Bende cok istiyorum esim beni dustugumde kaldirsin bu konu hakkinda Ama yok kendime hic uzulemiyorumki ona teselli vermekten sira bana gelmiyo dustugum gibi kalkiyorum ayagaTahmin etmiştim erkekler kendilerini suclayabiliyorlar. Anlayışla yaklaşmaya çalışın ama sizin modunuzu düşürmesine de izin vermeyin :) Birlikte başka şeylere odaklanmaya çalışın . Biliyorum çok çok zor . Bende bekleme surecindeyim üzerine bugün lekelenme yaşadım . Yani heyecan ,stres ,gerginlik hepsi var sizde şu an biliyorum :) Yaşınızın küçüklüğü her zaman avantaj doktorunuza kulak verin birlikte. Bugün de ustelemeyin isterseniz sonra sakince konuşursunuz .
Yaaa Evet cok dogru soyluyosun valla canimCanim benim emin ol yanliz değilsin erkekler hem hassas degiller hem de illa bi kulp bulurlar ... Bu hayat senin elinde bile degilken neden eş dahi olsa izin verirsin umutsuzluga düşürmesine ... Vardir bi hayır de geç , dinleme ve dert etme ... Allah bedeni bile bize emanet vermisken neyin kavgasi bu ... Boşver anacim sen şu günlerde kocanin ruhani durumu de halleri gelmis de geç bacım
Cnm belki psikolojik olarak bu stresle bu sekilde baş etmeye calisiyordur. Yani büyük ihtimal kendini olumsuz olursaya alistirmaya calisiyor. Bence bu konuyu cok konusma onunla seni de strese sokmaması adına soylüyorum bunu.Kizlar benim moralim cok bozuldu ya
Sizde haklısınız zaten insan destek bekliyor bu günlerde ama işte karşılıklı iletisimi kapatmak gerekiyor diye düşünüyorum ilişkilerde .Bende cok istiyorum esim beni dustugumde kaldirsin bu konu hakkinda Ama yok kendime hic uzulemiyorumki ona teselli vermekten sira bana gelmiyo dustugum gibi kalkiyorum ayagaama bende çok yipraniyorum bu surecte. Rabbim yardimcimiz olsun. Insallah sende guzel sonuclar alirsin canim ya Burda Duâlarimiz hep ortak
Rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin bu surec cok zor ve yipratici.
Konusmuyoruzki aslinda normal gunluk hayatimizdayiz ama surekli bana iste bile dahi olsa surekli yaziyor bi sıkıntın varmi iyimisin ne durumdasin bugun biraz asebiydi bende uzerine gitmedim ama kirici oluyorCnm belki psikolojik olarak bu stresle bu sekilde baş etmeye calisiyordur. Yani büyük ihtimal kendini olumsuz olursaya alistirmaya calisiyor. Bence bu konuyu cok konusma onunla seni de strese sokmaması adına soylüyorum bunu.
Ya gercekten oyle cok gucluyuz herseye ragmen basa aliyor yolumuza devam ediyoruz biz kadinlar. Napalim buda bizim imtihanimiz derdi veren Rabbim ilaki zamani gelince dermaninida gonderecek ben hep buna inaniyorumSizde haklısınız zaten insan destek bekliyor bu günlerde ama işte karşılıklı iletisimi kapatmak gerekiyor diye düşünüyorum ilişkilerde .
Amin ,amin ne kadar da zormuş beklemek diye düşünüyorum . Biz ve bizim gibilerin de sınavi bu zorlu yolmus . Ne olur içinizi ferah tutmaya çalışın herşeye rağmenbence biz kadınlar çok güçlüyüz . O kadar güçlüyüz ki iğnelerin acisından yatmakta bile zorlaniyorum fakat yine de umudu kesmek istemem Gönlünüzü ferah tutun aranızdaki sorunlar hallolur . Herşey yoluna girer
Tabiki zamanı gelince dermanı gelecek buna hiç şüphem yok .Ya gercekten oyle cok gucluyuz herseye ragmen basa aliyor yolumuza devam ediyoruz biz kadinlar. Napalim buda bizim imtihanimiz derdi veren Rabbim ilaki zamani gelince dermaninida gonderecek ben hep buna inaniyorumgercekten oyle ignelerle dogru duzgun yatamiyoruz bile. Ah ahh kimi cocugunun kiymetini bilemez atmaya calisir saga sola , kimileride cocuk hasretiyle yanar kavrulur.
Bana ilac gibi geldin valla ben tesekkur ederimTabiki zamanı gelince dermanı gelecek buna hiç şüphem yok .
Ah o kıymet bilmeyenler kısmına hiç girmek istemiyorum
Siz güçlü bir kadinsiniz ,sevgilerimi iletiyorum
Çok tatlısınBana ilac gibi geldin valla ben tesekkur ederimRabbim açilan ellerimizi geri cevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?