Iyi geceler caniiimÇok tatlısınHepimizin desteğe ihtiyacı var . Bu platform bu yuzden var zaten .
Amin ,amin
Huzurla uyu sen bu gece eş ve düşüncelerini de de boşver o kısmı hallolur
Elimizden gelen varolan tedaviyi sabırla uygulamak, gerisini Allah'a bırakmak nasibimizdekini kabul etmek cnmYaaa Evet cok dogru soyluyosun valla canim
Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun valla napim keske elimden bisi gelse Ama
Ayy çok tatlısınIyi geceler caniiim
sana sarildim sım sıkıcaaa
Kizlar benim moralim cok bozuldu ya
Bu 2.ci transferimiz henuz ama eşim daha en başindan moralini dusuruyor , Dusurdugu gibide benide etkiliyor. Olmucaklarla dolu kafasi komple surekli aklinda hic cikmiyor benden cok dusunuyor. Biraz oncede tartistik zaten olmucak ne ugrasiyosun diyor banaokadar umudsuzki neden bilmiyorum ama. Asiri benim sinirlerimide bozuyor su Pazartesi gunu bi gelseydide kan verip kurtulsaydim die duâ ediyorum. Sizde eş durumlariniz nediir?
Merhabalar, 15 embriyo deyince yazmak istedim hemen, maşallah diyelim:) benim amh sorunundan dolayı 3 yumurta toplandı 3.Gün donduruldu. Transfer zamanı çözüldü ve 5.gune gitti. Şimdi sabahın 6sında uyanan bir kız olarak geri geldiMerhabalar :) daha bir ay var ama zaman çabuk geçer biri açsın diye bekledim ama başlığı dayanamadım
19 Nisan'da Opu oldum. 5. Güne ulaşan iyi kalite 15 embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra regli oldum. Haziran 2. Haftasinda transfer olacağım.
Amin inşallah hepimize dua ediyorummBende 2 gundur yapiyorum son halini daha gormedim ama bendeki cikanlarda seninki gibiInsallah banada yasatir bu guzel duyguyu Rabbim. Çok mutlu oldum attiginiza Sagolun
İnan erkeklerin kafasını biz anlayamıyoruz. Bizim 2mizde de problem olmamasına rağmen eşim çocuk olmadıkça kendimi eksik hissediyorum diyodu. Kendi kendine içinde neler yaşadı bilmiyorum ama son zamanlarda daha çok agresif olmaya başlamıştı, erkeklikle ilgili takıntılar oluşmaya başlamıştı. Biz kadınlar bazı şeylerin üstesinden kolay gelebiliyoruz ama erkekler öyle değil.Evet azosperm teshisi konuldu bizi direk tup bebege yonlendirdiler duydugunda zaten baya cokuntudeydi toparlanmasi zaman aldi suanda hep aklinda olumsuzluk napicami bilmiyorum
Yasiniz cok kucuk onunuzde uzun zaman var diyor doktorum ama ne desek fayda etmiyor napicami bilmiyorum herseyin tedavisi var suan diyorum ama yok.
Kizlar bugün transferim var 10 buçuk da.
Bana da Dua edermisiniz .
Çok heycanlıyım
AminnnnAllah yardımcın olsun inşallah sımsıkı tutunur sana
Bozma moralini canım bekleme süresi germiş olabilir süreçte eşler uzak kalıyor birbirinden ondan olabilir iş yerinde canı sıkılmıştır boş ver duyma sen kimseyi olmuyorsa da canın sağolsun senden kıymetli değil olursa da ballı kaymak olurKizlar benim moralim cok bozuldu ya
Bu 2.ci transferimiz henuz ama eşim daha en başindan moralini dusuruyor , Dusurdugu gibide benide etkiliyor. Olmucaklarla dolu kafasi komple surekli aklinda hic cikmiyor benden cok dusunuyor. Biraz oncede tartistik zaten olmucak ne ugrasiyosun diyor banaokadar umudsuzki neden bilmiyorum ama. Asiri benim sinirlerimide bozuyor su Pazartesi gunu bi gelseydide kan verip kurtulsaydim die duâ ediyorum. Sizde eş durumlariniz nediir?
Bol bol şansKizlar bugün transferim var 10 buçuk da.
Çok heycanlıyım
İnşaAllah herşey yolunda gider ve yavrunda sana sımsıkı tutunur. Allahım yüzünü güldürsünKizlar bugün transferim var 10 buçuk da.
Çok heycanlıyım
Güzelce geçsin inşallah sımsıkı tutunur yavrun inşallahKizlar bugün transferim var 10 buçuk da.
Çok heycanlıyım
Tabiki oyle Rabbim neylerse guzel eylerElimizden gelen varolan tedaviyi sabırla uygulamak, gerisini Allah'a bırakmak nasibimizdekini kabul etmek cnmkalp attıkça umut hep var ve unutma ümit ve korku hep yanyanadir
Sanirim oyle canim Bakalim sonumuz hayir olsun ama uzerimde baski hisseddirmeme sebeb oluyorCanımm o bu durumdan kendini suçladığı için bu şekilde davranıyor olabilir sen hiç etkilenmeye çalış, çok şükür ki tıp gelişmiş ve çözümü var çoğu şeyin. Umudunu hiç kaybetme elini karnına koy ve konuş mucizenle inşallah sonu güzel olacak
Yaa gercektenmiİnan erkeklerin kafasını biz anlayamıyoruz. Bizim 2mizde de problem olmamasına rağmen eşim çocuk olmadıkça kendimi eksik hissediyorum diyodu. Kendi kendine içinde neler yaşadı bilmiyorum ama son zamanlarda daha çok agresif olmaya başlamıştı, erkeklikle ilgili takıntılar oluşmaya başlamıştı. Biz kadınlar bazı şeylerin üstesinden kolay gelebiliyoruz ama erkekler öyle değil.
Aslında eşin ilgili seninle süreci düşünüyor ama çok olumsuz . 2. Transferse o da ilkinden sonra yine aynı olacak diye kendini şartlamış ama seni nasıl demoralize ettğinin farkında değil. Senin en hassas olduğun dönem şu sıralar. Benim eşim çok umursamaz ben sürekli ağlıyorum onun pek de umrunda değil . Bak bir çocugumuz var 2. Çocugu ne yapacaksın boşver artık bu defteri kapatalım modunda . Dün kavga ettik . Konuşmuyorum biraz uzaklaşacağım ben de ailemin yanına gideceğim . Bizi hiç anlamıyorlar tüm süreci biz yaşıyoruz tek başımıza . Keşke biraz empati yapabilseler .Kizlar benim moralim cok bozuldu ya
Oyle canim ya hangi sehire gitti ? Bizde Almanyadayiz. Tabiki olursa cok guzel ama olmazsa yapicak bisi yok diyorum yola devam olana kadarBozma moralini canım bekleme süresi germiş olabilir süreçte eşler uzak kalıyor birbirinden ondan olabilir iş yerinde canı sıkılmıştır boş ver duyma sen kimseyi olmuyorsa da canın sağolsun senden kıymetli değil olursa da ballı kaymak olurbenim eşim şanslı bu konuda çünkü 1 aydır yurtdışında iş için gitti kendi kendime delirmelerimi ağlamamı gülmemi görmedi yani ilaçlar hormonlar hassas oluyoruz bir şey kalmadı pazartesiye
Oylemi isde o tarzda iyi degil bu surec birbirinize destek olma sureci cok sukur bitane yavrun varmis Rabbim size bagislasin onuAslında eşin ilgili seninle süreci düşünüyor ama çok olumsuz . 2. Transferse o da ilkinden sonra yine aynı olacak diye kendini şartlamış ama seni nasıl demoralize ettğinin farkında değil. Senin en hassas olduğun dönem şu sıralar. Benim eşim çok umursamaz ben sürekli ağlıyorum onun pek de umrunda değil . Bak bir çocugumuz var 2. Çocugu ne yapacaksın boşver artık bu defteri kapatalım modunda . Dün kavga ettik . Konuşmuyorum biraz uzaklaşacağım ben de ailemin yanına gideceğim . Bizi hiç anlamıyorlar tüm süreci biz yaşıyoruz tek başımıza . Keşke biraz empati yapabilseler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?