Afrika'daOyle canim ya hangi sehire gitti ? Bizde Almanyadayiz. Tabiki olursa cok guzel ama olmazsa yapicak bisi yok diyorum yola devam olana kadarzaten turkiyeye gitmemize 2ay kaldi birde orda yaptirmak istiyorum sayet bu tedavi olmazsa zaten embriyomda kalmadi burda. O yuzden bakalim hereey nasip kismet
Tabiki bide hormonlarda seni etkiliyor
O yuzden ben surekli esimi kaldirmaktan kendime hic bakamiyorum valla cok dusuk morali
Rabbim kavustursun canim yaAfrika'datransfere kadar gelecek inşallah.mikroenjeksiyon mu denediniz ?
Amin canımOylemi isde o tarzda iyi degil bu surec birbirinize destek olma sureci cok sukur bitane yavrun varmis Rabbim size bagislasin onu
Hic uzulme canim Demekki erkeklerin kafasi biraz farkli ilerliyorMaglesefki anlasilamiyoruz
Rabbim bize Sabirlar versin.
Hayırlısı olsun canım inşallah şimdiden düşünme sonrasınıRabbim kavustursun canim ya
Yok hayir extra bisi denenilmedi normal tedavi gordum , esim icin amalyat filanda gerekmedi sperm bulundu 10 yumurtam vardi 4du dollenme asamasina geldi , 2sini ilk tedavide taze transfer olmustum 5.cigun embriyosu ve kalitesi cok iyidi olmadi ne yazikki 9.cu gun asiri kanama oldu
Buda 2.ci transferim 3.cu gun embriyosu dondurulmus oldu bakalim nasip
ALLAH ragzi olsun canimAmin canım. Evet bizi anlamıyorlar asla keşke biraz anlamaya çalışsalar. inşallah siz güzel haberi alırsınız canım Eşin seni de kendini de üzdüğüne pişman olur .
Tabiki her şerde bi hayr var sadece biz gec goruyoruz canim benimHayırlısı olsun canım inşallah şimdiden düşünme sonrasınıuzan dinlen sağlıklı beslenmeye devam moral bozmak yok pazartesi var
Amin cümlemize inşallahHayırlı olsun kuzum Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin insallahh teşekkür ederimBol bol şanstüm iyi dileklerimi pozitif enerjimi dualarımı yolluyorum sana Allah tamamına erdirsin
Amin inşallahGüzelce geçsin inşallah sımsıkı tutunur yavrun inşallah
Amin inşallahİnşaAllah herşey yolunda gider ve yavrunda sana sımsıkı tutunur. Allahım yüzünü güldürsün
Kahverengi akıntı bendede olmuştu ama kan gelmemiştiMerhaba arkadaşlar bugün transferimin 6. Günü az önce işten eve geldim iç çamaşırımda kahverengi akıntı gördüm . Aferdersiniz küçük tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteye sildim kırmızı çok az kan geldi . Daha da yok kan gelmiyor . Korkuyorum neden olur ki ? Ne yapmam lazım bilgisi olan lütfen cevap verirse çok sevinirim .
Merhaba , mesajiniz beni cok mutlu etti. 10 haziranda transferim gerçekleşti tamds dediğiniz gibi 3. Günde dondurulan bire embriyo çözüldü 5. Güne ulaştı ve onu verdiler banaMerhabalar, 15 embriyo deyince yazmak istedim hemen, maşallah diyelim:) benim amh sorunundan dolayı 3 yumurta toplandı 3.Gün donduruldu. Transfer zamanı çözüldü ve 5.gune gitti. Şimdi sabahın 6sında uyanan bir kız olarak geri geldi
canım hadı ınsallaahh cok guzel gecsın yavrun sıkıca tutunsun sanaKizlar bugün transferim var 10 buçuk da.
Bana da Dua edermisiniz .
Çok heycanlıyım
Eveeet daha 5. Gun hic moral bozmak yok daha idrara geçmemiş olma ihtimali cok yüksekKızlar bugün 5. Günüm bende dayanamadım test yaptim ama tek çizgi, henüz bişey yok daha erken heralde dimisabredemedim
Aslında erken olduğunun farkındayım ama denemek istedimEveeet daha 5. Gun hic moral bozmak yok daha idrara geçmemiş olma ihtimali cok yükseksabredemememyi cok iyi bilirim
Ben 3. Gunde yapmaya basladm biliyorsunAslında erken olduğunun farkındayım ama denemek istedimbekliyorum daha 4 gün var geçmiyor günler resmen
Canım kanaman ne durumdaYa benim açık kırmızıydı iç çamaşırımda kahve silince açık kırmızı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?