2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Afrika'da transfere kadar gelecek inşallah.mikroenjeksiyon mu denediniz ?

Afrika'da transfere kadar gelecek inşallah.mikroenjeksiyon mu denediniz ?
Rabbim kavustursun canim ya
Yok hayir extra bisi denenilmedi normal tedavi gordum , esim icin amalyat filanda gerekmedi sperm bulundu 10 yumurtam vardi 4du dollenme asamasina geldi , 2sini ilk tedavide taze transfer olmustum 5.cigun embriyosu ve kalitesi cok iyidi olmadi ne yazikki 9.cu gun asiri kanama oldu
Buda 2.ci transferim 3.cu gun embriyosu dondurulmus oldu bakalim nasip

Amin canım . Evet bizi anlamıyorlar asla keşke biraz anlamaya çalışsalar. inşallah siz güzel haberi alırsınız canım Eşin seni de kendini de üzdüğüne pişman olur .

Hayırlısı olsun canım inşallah şimdiden düşünme sonrasını uzan dinlen sağlıklı beslenmeye devam moral bozmak yok pazartesi var

Amin canım . Evet bizi anlamıyorlar asla keşke biraz anlamaya çalışsalar. inşallah siz güzel haberi alırsınız canım Eşin seni de kendini de üzdüğüne pişman olur .
ALLAH ragzi olsun canim
Tabi kaderimizde ne varsa onu yasayip gorucez , Çok şükür her halimize

Hayırlısı olsun canım inşallah şimdiden düşünme sonrasını uzan dinlen sağlıklı beslenmeye devam moral bozmak yok pazartesi var
Tabiki her şerde bi hayr var sadece biz gec goruyoruz canim benim
Bakalim nasibimizde var ise er yada gec yasicaz o duygulari

Kahverengi akıntı bendede olmuştu ama kan gelmemişti

Merhaba , mesajiniz beni cok mutlu etti. 10 haziranda transferim gerçekleşti tamds dediğiniz gibi 3. Günde dondurulan bire embriyo çözüldü 5. Güne ulaştı ve onu verdiler bana bugun 6. Günüm dün ve bugun yaptığım testler de silikte olsa çizgi çıktı insallah sizinki gibi cok tatlı bir kızım olur

Kızlar bugün 5. Günüm bende dayanamadım test yaptim ama tek çizgi, henüz bişey yok daha erken heralde dimi sabredemedim

Kızlar bugün 5. Günüm bende dayanamadım test yaptim ama tek çizgi, henüz bişey yok daha erken heralde dimi sabredemedim
Eveeet daha 5. Gun hic moral bozmak yok daha idrara geçmemiş olma ihtimali cok yüksek sabredemememyi cok iyi bilirim

Eveeet daha 5. Gun hic moral bozmak yok daha idrara geçmemiş olma ihtimali cok yüksek sabredemememyi cok iyi bilirim
Aslında erken olduğunun farkındayım ama denemek istedim bekliyorum daha 4 gün var geçmiyor günler resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…