2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kızlar yarın 11 de 4 yumurta toplanacak. Doktor döllenme olursa pazartesi transfer dedi. Rahim kalınlığından hiç bahsetmedi. Burada bazı arkadaşlar rahim kalınlığı için İlaç kullanmış. Çatlatma iğnelerini dün yaptım. Hafif sağ yumurtalıkta baskı hissediyorum. Bir de beyaz akıntı oluyor bazen.

Benim 2 sene önce dondurulmuş 6 yumurtam vardı. Onları kullanmayalım dedi. Ben de tamam dedim hata mı yaptım bilmiyorum. 40 yaşındayım. Bu konuda Semra kahraman hocayı çok başarılı olduğu söyleniyor. Siz olsanız ne yapardınız? Hatay’dayım

Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Ay hadi gözün aydın. Koyulaşarak devam eder inşallah. Fotoğraf atsana bakalım
Teşekkür ederiminsallah kanda görene kadar zaten sevinç yok açıkcasi kesin olsun oyle sevinicem hala kimseyle paylasmadim

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-16-15-58-48-103_com.miui.gallery.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 87
Neden 6 yumurta dururken tekrar yumurta toplama gereği duyuldu ki ve neden hemen 3.gün transfer yaparız denildi belki de döllenen yumurtalar 5.güne kadar gidecekler. Detaylı bir açıklama yapılmadı mı size? Beyaz akıntı normal, sizin taze transfer olacağı için toplamadan sonra rahim kalınlığı için estrofem veya cylo kullanmanızı isteyecektir.

Selam kızlar öncelikle bu ay tedavi olanlar inş pozitif sonuç alırsınız. Hamile kalanlar da sağlıkla kucağına alsın. Bişey soracaktm sizlere ilk defa tüp bebek Yaptıracağız tedavi süreci nasıl hiç bir bilgim yok. Bir de bu ay rahim filmi çektirecepim. Yıllar önce narkozsuz çektirmiştim. Bu defa narkozlu olacak narkozdan uyanmak zor oluyor mu? Bir de aynı gün hastaneden çıkıyor muyuz yoksa 1 gece hastanede mi kalınıyor

Merhaba hosgeldiniz hayirli olsun simdiden ve guzel dilekleriniz icin teşekkürler rahim filmi icin anestezi cok uzun sürmüyor islem bitince uyandiriyolad hemen zaten dozu ona gore veriliyor, gece kalmiyorsunuz hatta belki 1 saat sonra cikiyorsunuz benim cok agrim olmasina ragmen cok kalmadik serum takildi bitince ciktim eve gidene kdr agrim hafiflemisti zaten hic korkmayin

Evet pazartesi gidicem tam gününde gideyim istedim. Şimdi zaten burada kan verecegim bir yerde bulamadim bide düşük çıkar falan endişe etmeyeyim bosu bosuna pazartesi izmire dönüp orada vercem

Daha iyi canım en azından net sonuç görürsün

Teşekkürler bilgi için.inş bu yaz nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…