- 9 Temmuz 2008
- 1.877
- 2.539
- 658
Amin canım evet bugün daha iyiyim . İnşallah Allahım hayırlısını versinHiç üzülme Allah'ım bir gün nasip edecek belki doğal yolla hiç beklemedin bir anda gelecek
Amin canım evet dün çok kötüydüm ağlamaktan göZlerim şişmişti . Bugün daha iyiyim şükür . İnşallah bu günlerin ardından yüzümüz güler . Senin güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorumInsallah bidaki tedavine nasip degilmis canim
Rabbim yar ve yardimcin olsun cok uzuldum benimde ilk transferimde olmustu aklima geldi , Cok zor bi surec.
Ayhhhhh ennn bii sevdigiiimmm narkoz kafasıSelam kızlar öncelikle bu ay tedavi olanlar inş pozitif sonuç alırsınız. Hamile kalanlar da sağlıkla kucağına alsın. Bişey soracaktm sizlere ilk defa tüp bebek Yaptıracağız tedavi süreci nasıl hiç bir bilgim yok. Bir de bu ay rahim filmi çektirecepim. Yıllar önce narkozsuz çektirmiştim. Bu defa narkozlu olacak narkozdan uyanmak zor oluyor mu? Bir de aynı gün hastaneden çıkıyor muyuz yoksa 1 gece hastanede mi kalınıyor
Aminn inşallah Allah hepimizin yüzünü guldursunAmin canım evet bugün daha iyiyim . İnşallah Allahım hayırlısını versinİnşallah sen de çok güzel sonuçlar alırsın
Ay yüreğim hopladi resmenBen bu saabh yine yaptim ilk 5 dk tek cizgi oldu kalpten gidiuordumiçimden de diyorumki iyiki kimseye soylemedim demekki test bozukmus fln sonra baktm belirmeye basladi
Kizlar GünaydinAmin canım evet dün çok kötüydüm ağlamaktan göZlerim şişmişti . Bugün daha iyiyim şükür . İnşallah bu günlerin ardından yüzümüz güler . Senin güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum
GünaydınlarKizlar Günaydin
Bende erken gebelik Test yaptim ve maglesef Sonuç tek çizgi
Pazartesi Kan vericem Eşim gene çöküntüye ugrucak Rabbim bana Sabirlar versin.
Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyorGünaydınlar
Eee daha kan testi vermemissin ki ? Hemen niye modunu düşünüyorsun ? Gününü bekle lütfen
Daha önce de yazmıştım buraya yine yazıyorum . Daha önce ki gebeligimde beş tane falan test yaptım sanırım . Hiçbirinde çıkmadı . Hatta o kadar rahattım ki temizlik bile yaptım öyle söyleyeyim ( normal yolla gebelikti) sonra eşimin ısrarı üzerine kan verdim 700 lu bişeydi beta . O yüzden kan verme günüm pazartesi pazardan önce hiç bir test yapmama kararı aldım . Kendini üzme lütfen . Uzuntunu o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlamamayi bile dilerdim fakat biraz rahat ol .Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyorbenimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum ya
Dur canım daha kan vermedin . Hem senin 3. Gün embriyosu değil mi ? Belki daha erkendir . Hemen umutsuz olma . Kan sonucunu görmeden negatif düşünme . Başka embriyon var mı canım?Kizlar Günaydin
Bende erken gebelik Test yaptim ve maglesef Sonuç tek çizgi
Pazartesi Kan vericem Eşim gene çöküntüye ugrucak Rabbim bana Sabirlar
Sonuç pozitif ya da negatif onu bilemem Kubi ama şunu biliyorum . Gününden önce test yapmaya doktorlar çok karşı . Çünkü anne adayının morali çok bozuluyor ve strese giriyor.Ee bu da ister istemez gidişatı etkiliyorGenelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyorbenimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum yaa
Öylemi diyosun birazcikda olsa umud varmiDaha önce de yazmıştım buraya yine yazıyorum . Daha önce ki gebeligimde beş tane falan test yaptım sanırım . Hiçbirinde çıkmadı . Hatta o kadar rahattım ki temizlik bile yaptım öyle söyleyeyim ( normal yolla gebelikti) sonra eşimin ısrarı üzerine kan verdim 700 lu bişeydi beta . O yüzden kan verme günüm pazartesi pazardan önce hiç bir test yapmama kararı aldım . Kendini üzme lütfen . Uzuntunu o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlamamayi bile dilerdim fakat biraz rahat ol .
Evet 3.cu gun embriyosuDur canım daha kan vermedin . Hem senin 3. Gün embriyosu değil mi ? Belki daha erkendir . Hemen umutsuz olma . Kan sonucunu görmeden negatif düşünme . Başka embriyon var mı canım?
Merhaba bugun kacıncı gunundesın pekıÖylemi diyosun birazcikda olsa umud varmi
Insallah kanda pozitif gorurum buna cok ihtiyacimiz vardi , Tabi Nasipten öte yol yok
Tesekkur ederim canim birazda olsa icimi rahatlattin
Gercekten oyle Ben hic yapmamistim bu ilk testim zaten Onuda yaptigima bin pişman oldumSonuç pozitif ya da negatif onu bilemem Kubi ama şunu biliyorum . Gününden önce test yapmaya doktorlar çok karşı . Çünkü anne adayının morali çok bozuluyor ve strese giriyor.Ee bu da ister istemez gidişatı etkiliyor
.
Öyle diyorum tabikiÖylemi diyosun birazcikda olsa umud varmi
Insallah kanda pozitif gorurum buna cok ihtiyacimiz vardi , Tabi Nasipten öte yol yok
Tesekkur ederim canim birazda olsa icimi rahatlattin
3. Gün embriyosu ise zaten çıkar mı ki çıkmaz bence . Ne zaman transfer oldun ?Evet 3.cu gun embriyosu
Yok maglesef bu Sondu , Ama inşallah ara vermeden sifirdan Devam bu sefer turkiye gorunuyor ama oraya daha cok guveniyorum
Dondurulmustu canim , 3.cu gun embriyo 2 adettaze 3. gün embr
Merhaba bugun kacıncı gunundesın pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?