2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Insallah bidaki tedavine nasip degilmis canim
Rabbim yar ve yardimcin olsun cok uzuldum benimde ilk transferimde olmustu aklima geldi , Cok zor bi surec.
Amin canım evet dün çok kötüydüm ağlamaktan göZlerim şişmişti . Bugün daha iyiyim şükür . İnşallah bu günlerin ardından yüzümüz güler . Senin güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum

Ayhhhhh ennn bii sevdigiiimmm narkoz kafası hergun narkoz yapacağız derlerse hiç tereddütsüz gider yatarım nasıl bı bağımlılık olduysa rahat ol telaşlanmana gerek yok

Ben bu saabh yine yaptim ilk 5 dk tek cizgi oldu kalpten gidiuordum içimden de diyorumki iyiki kimseye soylemedim demekki test bozukmus fln sonra baktm belirmeye basladi
Ay yüreğim hopladi resmen çok şükür diyelim benim de 9 gun dayanamayip aldim gene test ve bebetime marka bir kac dakka sonra cikti ve 6.gun yaptığımdan daha silikti neyse gittim baska miratech aldim onda koyu ve hemen cikinca dedim asla bebetime almam bir daha buraya atsam şok olursunuz testin fotosunu neyse çok şükür bugune cuma sabahini iple cekiyorum bi uyusam da hemen gidip kan versem

Kizlar Günaydin
Bende erken gebelik Test yaptim ve maglesef Sonuç tek çizgi
Pazartesi Kan vericem Eşim gene çöküntüye ugrucak Rabbim bana Sabirlar versin.

Günaydınlar
Eee daha kan testi vermemissin ki ? Hemen niye modunu düşünüyorsun ? Gününü bekle lütfen
Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyor benimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum yaa

Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyor benimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum ya
Daha önce de yazmıştım buraya yine yazıyorum . Daha önce ki gebeligimde beş tane falan test yaptım sanırım . Hiçbirinde çıkmadı . Hatta o kadar rahattım ki temizlik bile yaptım öyle söyleyeyim ( normal yolla gebelikti) sonra eşimin ısrarı üzerine kan verdim 700 lu bişeydi beta . O yüzden kan verme günüm pazartesi pazardan önce hiç bir test yapmama kararı aldım . Kendini üzme lütfen . Uzuntunu o kadar iyi anlıyorum ki hatta anlamamayi bile dilerdim fakat biraz rahat ol .

Kizlar Günaydin
Bende erken gebelik Test yaptim ve maglesef Sonuç tek çizgi
Pazartesi Kan vericem Eşim gene çöküntüye ugrucak Rabbim bana Sabirlar
Dur canım daha kan vermedin . Hem senin 3. Gün embriyosu değil mi ? Belki daha erkendir . Hemen umutsuz olma . Kan sonucunu görmeden negatif düşünme . Başka embriyon var mı canım?

Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyor benimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum yaa
Sonuç pozitif ya da negatif onu bilemem Kubi ama şunu biliyorum . Gününden önce test yapmaya doktorlar çok karşı . Çünkü anne adayının morali çok bozuluyor ve strese giriyor.Ee bu da ister istemez gidişatı etkiliyor
.

Öylemi diyosun birazcikda olsa umud varmi
Insallah kanda pozitif gorurum buna cok ihtiyacimiz vardi , Tabi Nasipten öte yol yok
Tesekkur ederim canim birazda olsa icimi rahatlattin

Dur canım daha kan vermedin . Hem senin 3. Gün embriyosu değil mi ? Belki daha erkendir . Hemen umutsuz olma . Kan sonucunu görmeden negatif düşünme . Başka embriyon var mı canım?
Evet 3.cu gun embriyosu
Yok maglesef bu Sondu , Ama inşallah ara vermeden sifirdan Devam bu sefer turkiye gorunuyor ama oraya daha cok guveniyorum

Gercekten oyle Ben hic yapmamistim bu ilk testim zaten Onuda yaptigima bin pişman oldum
Bakalim Nasip pazartesine artik

Öylemi diyosun birazcikda olsa umud varmi
Insallah kanda pozitif gorurum buna cok ihtiyacimiz vardi , Tabi Nasipten öte yol yok
Tesekkur ederim canim birazda olsa icimi rahatlattin
Öyle diyorum tabiki olacağı varsa olur diyorum . Umut her zaman vardır şu bekleme sürecinde kendini germe diyorum . Ben şu an test yapsam benim de negatiftir bilmiyoruz ki . Ama beni ilgilendiren kısmı gününde yapılan kan testi . 2.5 yıllık evliyim 2 gebelik deneyimi bir de şimdi tup bebek deneyimim var . Kendimce deneyimler geliştirdim

taze 3. gün embr

Merhaba bugun kacıncı gunundesın pekı
Dondurulmustu canim , 3.cu gun embriyo 2 adet
14.cu gunum normalda kan testim bugundu ama bayram oldugu icin heryer kapali pazartesi gunune atildi o yuzden test yapmak istedim olsa cikardi zaten die dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…