2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyor benimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum yaa
Öyle umutsuzluk yapma canım ya daha pazartesiye cok var kan testini bi yaptir bakalım hayırlısıyla… bu şekilde stres oluyor kimisi 5. Günde kimisi 7 günde kimisi 14 günde öğreniyor

Merhaba, ben 2020 kasımda narkozlu çektirdim izmir’de bayıldın ayıldın merkezden çıktın 40 dk en fazla. 2022 mayısta narkozsuz çektirdim istanbul fulya açık emarda 10 dk sürdü. İkisinde de hiç bir sıkıntı yok ne bayılıp ayılmakta, nede narkozsuz zaten sen onu görmüşsün. Boşuna narkoz almak gereksiz gibi geldi bana, sanırım makinasına bağlı.

Yok ben kanda görmeden sevinemiuorum oki gündür var olduğunu biliyorum ama o kadar cok garip biseymis suan var ama kimseye söyleyemiyorum emin olmadigim için sadece kendim biliyorum

Öyle umutsuzluk yapma canım ya daha pazartesiye cok var kan testini bi yaptir bakalım hayırlısıyla… bu şekilde stres oluyor kimisi 5. Günde kimisi 7 günde kimisi 14 günde öğreniyor
Insallah canim bakalim Bu kaset testler sinir bozucuymuş gercekten

Genelde burdakilerin hepsi Erkenden testlerden ögreniyor benimki olumlu olsa azcikta olsa kendini gösterirdi çok mutsuzum yaa
Canım benim hiç öyle düşünme 3. Gün 5. Gun embriyo olmasi , vucudun bunu idrara yansıtması herkesin cok degisiyordur. Birde ne kadar idrar testinde çıkmış bile olsa kanda gorene kadar ondanda emin olmamak lazım . Yani asıl kesinlik kanda çıkar icini ferah tut kanını ver ama olumsuz olursada kendini yipratma olur mu?

Evet orasida Oyle asil sonuc kanda Cikiyor
Ama ne bilim insan iste bi umud Ordada gorup mutlu olmak istiyor en azindan Nasip bakalim canim tesekkur ederim guzel dusuncelerin insallah Rabbim sevincten aglatsin hepimizi

Yok ben kanda görmeden sevinemiuorum oki gündür var olduğunu biliyorum ama o kadar cok garip biseymis suan var ama kimseye söyleyemiyorum emin olmadigim için sadece kendim biliyorum
Evet kanda da görsen dur bakalim iki gun sonra degerin iki kati artmis mi diye gene kimseye soyleyemiycen emin ol ben simdi aldim kan testi sonucumu 285.2 cikmis Rabbim tamamina erdirsin ins ,bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte

Evet kanda da görsen dur bakalim iki gun sonra degerin iki kati artmis mi diye gene kimseye soyleyemiycen emin ol ben simdi aldim kan testi sonucumu 285.2 cikmis Rabbim tamamina erdirsin ins ,bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte

Hayirli olsun çok sevindimmm

Ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum sonra olumsuz olursa çok etkilenirim

Ben de kalp atışını duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum sonra olumsuz olursa çok etkilenirim
Bdnde galiba ayni durumdayim hatta ikinci gun sabah test yaptim ilk tek cizgi cikti nasil ya dedim iyi ki soylememisim kimseye fln diye sevindim o an sonra cift oldu yine oh cektm ama annelerimizin oyle hemen söylemeyin herkese deme sebebini simdi anlıyorum. Soylemek gelmiyormus insanin icinden korkudan

Tebrikler
Kesinlikle kalp atışını duyana kadar hep bir tedirginlik halı ama şu anin keyfini çıkarın

Valla benim tup bebek yaptigimi transferimi ve test tarihimi herkes bildigi icin saklayamiyirum ama başka türlü olsa soylemezdim ben de yani ... Yaşadığım icin biliyorum kimse teselli vermiyor daha cok sen teselli veriyorsun onlara ilk gebeligimde kalbi durunca kürtaj olmustum ordan cok iyi biliyorum yani

Senin de pzts dimi muhakkak yaz heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…