Tebrik ederimEvet kanda da görsen dur bakalim iki gun sonra degerin iki kati artmis mi diye gene kimseye soyleyemiycen emin olben simdi aldim kan testi sonucumu 285.2 cikmis Rabbim tamamina erdirsin ins ,bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte
Umarım cnm inşallahGuzel haberlerle yazarsin cnm inşallah
7 haziran transfer oldum 17 haziran test verdim napti simdi 10.gun yaptii
3u 5 e farketmez yeterki saglikli olsunlar ... Benimki 5.gun embriyolardiBenimde 6 hazıran 3. Gün embriyosu transfer ayy. Çok heyecanlı
Aynen. Öyle cnm gün takıntım yok en başından beri hep içimde oldu benimle hissivr3u 5 e farketmez yeterki saglikli olsunlar ... Benimki 5.gun embriyolardi
Hayırlı olsun kuzummm Allah'ım tamamına erdirsinEvet kanda da görsen dur bakalim iki gun sonra degerin iki kati artmis mi diye gene kimseye soyleyemiycen emin olben simdi aldim kan testi sonucumu 285.2 cikmis Rabbim tamamina erdirsin ins ,bekleyenleri de sevindirsin tez vakitte
Bugün koyulaşma var mı testteYok ben kanda görmeden sevinemiuorumoki gündür var olduğunu biliyorum ama o kadar cok garip biseymis suan var ama kimseye söyleyemiyorum emin olmadigim için sadece kendim biliyorum
Bugune testim kalmadi akşam eşim gelirken getirecekBugün koyulaşma var mı testte
Teşekkür ederim cnm bnmTebrik ederimRabbim tamamına erdirsin inşallah şimdi hamilesin sen bizi de dualarına eklemeyi unutma hamilenin duası kabul olur
Zulanı az yapmışsın bacım. Benim 2Bugune testim kalmadi akşam eşim gelirken getirecek
Ben de 2021 de Kadıköy Sonomed de çektirdim narkozsuz ruhumu teslim edecektim acı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen bırakın beni diye bağırdım o derece kötüydü. 2022 de Fulya açık emarda çektirdim yine narkozsuz çok çabuk ve basit oldu ancak bana tüpleriniz bağlanmış dediler ve hayal kırıklığı yaşadım. Israrla bağlı olduğunu söylediler, 2021 de laparoskopi ameliyatı olmuştum ve doktorum tüpleri temizledik sadece hasarlı şuan demişti. Sonrasında doktoruma filmi ve raporu götürdüm ve nasıl olurda tüp bağlarsınız diye çıkıştım. Doktorum da böyle birşey mümkün değil bırakın Türkiye'de dünyanın hiçbir yerinde sizin onayınız olmadan kimse böyle birşey yapamaz dedi. Rapor ve filme baktı tıkanıklık var sadece ve istediğiniz yere bunları gösterebilirsiniz dedi. Sonuç olarak Fulya açık emar maalesef bende birçok soru işareti bıraktı, işlerini ne kadar bilinçli yapıyorlar acaba diye?Merhaba, ben 2020 kasımda narkozlu çektirdim izmir’de bayıldın ayıldın merkezden çıktın 40 dk en fazla. 2022 mayısta narkozsuz çektirdim istanbul fulya açık emarda 10 dk sürdü. İkisinde de hiç bir sıkıntı yok ne bayılıp ayılmakta, nede narkozsuz zaten sen onu görmüşsün. Boşuna narkoz almak gereksiz gibi geldi bana, sanırım makinasına bağlı.
Ben daha öncesinde dogal gebelikleri kaybedince tup bebek kesin çözüm dedim ve iki transfer de tutmadi ... Bu üçüncü denemem ve son iki embriyoyu koyun gitsin ya herru ya merru dedim hatta tutmazsa hayatima bakicam artik dedim gayet nötr başladım tedaviye ama transfer gununden sonra hep bir umut doluydum hissediyorsun demek ki ... Az bi kasik batmasi bel agrisi ve goguslerim büyüdü gibi geldi bana baska bir belirtimde olmadiAynen. Öyle cnm gün takıntım yok en başından beri hep içimde oldu benimle hissivr
Sen neler hissetmiştin
Aminnn cnm , bekleyen herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun kuzummm Allah'ım tamamına erdirsin
Ayy hadi inşallahKızlar yarın transfer günüm benim içinde dua eder misinizinşallah hersey yolunda gider ve güzel sonuç alırım
Evet ya biraksalar durmadan Test yapabilirimZulanı az yapmışsın bacım. Benim 2
Çizgi görünse senin gibi hergün iki üç tane yapardımsenln ailen bursada mıydı?
Belirtiye takilma o kadar cnm erken evrede belirti olmuyorEvet ya biraksalar durmadan Test yapabilirimben hala belirtim falan yok diye ikna degilim evet Bursada dogru
Göğüs ve bel harici kaşık batması. Ve rahim baskısi bende de oluyor gibi ara araBen daha öncesinde dogal gebelikleri kaybedince tup bebek kesin çözüm dedim ve iki transfer de tutmadi ... Bu üçüncü denemem ve son iki embriyoyu koyun gitsin ya herru ya merru dedim hatta tutmazsa hayatima bakicam artik dedim gayet nötr başladım tedaviye ama transfer gununden sonra hep bir umut doluydum hissediyorsun demek ki ... Az bi kasik batmasi bel agrisi ve goguslerim büyüdü gibi geldi bana baska bir belirtimde olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?