2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ben bu takma olayina pek inanmiyorum Allah nasip etsiyse gerisi boş inan... Negatifleri gördüğümde hep şunu dedim kendime "Allah bekletiyorsa daha güzeli icindir" kimse seni anlamaz ve teselli edemez ayrica ... o yuzden sırtımı Allah'a dayadim ben O'na güvendim ... İlla vardır bi hikmeti

Kesinlikle öyle rabbim sağlıkla nasip etsin kucağına canım

Ciiddi misin dün ilk defa olmus simdi gördüm com sasirdim neden boyle oluyor napmak lazm
Ben bastan dik bir sekilde igneyi vuruyordum sonra hafif egik bir sekilde vurdum ignemi cok az morardi bir de ben kan sulandırıcı igne oluyorum progestron falan degil

Kızlar bugün opu vardı yumurta bulunmamış dedi doktor. Dondurulmuş 6 yumurtayı dölleyecek. Artık yumurta olmaz mı bende 40 yaşındayım

Merhaba bende dün transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo uzanıyorum ara ara yürüyorum. Bana tavsiyeleriniz var mıdır?
Merhaba hayirla sağlıkla Güzel haber alın inşallah. Ben 10 unda oldum transfer o gunden beri tek yaptigim sey dinlenmek hasta gibi yatmiyorum ama yapisal olarakta hareketli biri degilim ztn ara ara evde yuruyp uzaniuorm sadece

Kızlar bugün opu vardı yumurta bulunmamış dedi doktor. Dondurulmuş 6 yumurtayı dölleyecek. Artık yumurta olmaz mı bende 40 yaşındayım
Çok geçmiş olsun, tekrar uyarilacak mi yumurtalar yoksa olanlar üzerinden mi deneyeceksiniz. Eğer var olanlar degerlendirilecekse üzülmeyin onlardan biri mutlaka sizi sevinderecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…