Oksapar bende kullanıyorum evet yakıyor ama olsunkeşke bebeğim olsa hep kullansm sorun değil
Ben her gun video cekiyorum igne yaparken , igne yapmanin eglenceli haliBiz neler kullanmisiz neler yasamisiz oksapar da neymis
Ben benimkini atsam tup bebeğe başlayacaklar vazgeçer :)) Çok az morarmış sizinki keşke hiç morarmasa tabiki ...Off fena morarmis gobegim ya sizin de boyle oluyor mu
Hic yatmadım transfer oldum hemen wcye gittim ustumu giydim hemsireler ilaclarimi duzenleyip gonderdiler beni , eczane aradim ilaclari bulmak icin sonra yolculuk yaptim eve geldim oturdum bi kahve yaptim ictim hic yatmadim uzanmadim gunluk islerimi yaptim kahvaltisi yemegi bulaşıgi camasiri... Tek dikkat ettigim sey kol mesafemin uzerinde uzanmadim birseyi almak icin ya tabure kullandim yada esime soyledim o kadar hee bir de nezle oldum öksürük hapsirik derken duzeldim 3. 4 güne benden bu kadar cnm serbest birak kendini sonucta dogal gebeliklerde de haberimiz olmuyor adet zamani gecene kadar hersey naturel sekilde ilersinMerhaba bende dün transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo uzanıyorum ara ara yürüyorum. Bana tavsiyeleriniz var mıdır?
Canim ben yay burcuyum gülmek ve güldürmek icin gelmisim dünyayaBen her gun video cekiyorum igne yaparken , igne yapmanin eglenceli hali
Çok çok nadır ıkı embrıo transferınde bırı tutmadıgında bırı tutundugunda cok gec kana karısabılıyor beta hcg hormonu tum kalbımle ıns oyledır dıyorum senın ıcınGercektende oyle belirsizlik Zaten. Rabbim gonlune gore versin canim Hepimizin kucaklarini zamani geldiginde doldursun Rabbim insallah bizede annelik duygusunu Tattirsin
Tabi yikilmak yok yola devam bakaliim
Sende dikkat et kendine canim Bende 2 adet istemistimama 2side benimle degil sanirim
Canim ben yay burcuyum gülmek ve güldürmek icin gelmisim dünyayaama sen beni de gectin sanki
KesinlikleZaten stresli şeyler yaşıyoruz bari videolarla eglendireyim dedm
4 gun yaptım ilk ikisi negatif son ikisi pozitifti ayni koyuluktalardiKesinliklebu arada hergun test yapiyor musun ben hemen hemen yaptim bu sabah hastaneye giderken bile yaptım koyulasmasina baktim durdum hep
Bende öyle aşılama dan tup bebeğe kadar tüm ignelerim videolu duruyorBen her gun video cekiyorum igne yaparken , igne yapmanin eglenceli hali
Ben hiç is yapmıyorum opudan beri eltimlwr sağolsun hallediyor hala da öyle ,Hic yatmadım transfer oldum hemen wcye gittim ustumu giydim hemsireler ilaclarimi duzenleyip gonderdiler beni , eczane aradim ilaclari bulmak icin sonra yolculuk yaptim eve geldim oturdum bi kahve yaptim ictim hic yatmadim uzanmadim gunluk islerimi yaptim kahvaltisi yemegi bulaşıgi camasiri... Tek dikkat ettigim sey kol mesafemin uzerinde uzanmadim birseyi almak icin ya tabure kullandim yada esime soyledim o kadar hee bir de nezle oldum öksürük hapsirik derken duzeldim 3. 4 güne benden bu kadar cnm serbest birak kendini sonucta dogal gebeliklerde de haberimiz olmuyor adet zamani gecene kadar hersey naturel sekilde ilersin
Yaaa ne güzell dairis başıma duanı bekliyorumKızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular yatüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
Insallah canim benimde tek temellim oÇok çok nadır ıkı embrıo transferınde bırı tutmadıgında bırı tutundugunda cok gec kana karısabılıyor beta hcg hormonu tum kalbımle ıns oyledır dıyorum senın ıcın
Ay maşallah benim ikinci testimde pazar gunuKızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular yatüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
Yaaa ne guzel hatira olacaklar bizeBende öyle aşılama dan tup bebeğe kadar tüm ignelerim videolu duruyorgidip gelişler iğneleri de saklıyorum
Bı tek oksapari. Videosunu çekmiyorum ama ignesii saklıyorum
Ayyy harikaaKızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular yatüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
Ayyyy hadii bakalim ben gene ekmek alir gibi test almisim4 gun yaptım ilk ikisi negatif son ikisi pozitifti ayni koyuluktalardiama bugun sana kalmadığı icin yapmadım bide yazliktayim alamıyorum eşim akşam getiricek onu yapip ona soylicem ama cok heyecanli
Aynen öyle hem günlük hem videolar var günlükte yazıyorum transferden. Sonra daha düzenli tabi öncesinde de yazdım histereskopi den itibarenYaaa ne guzel hatira olacaklar bizeher yaptığımız igne son olsunki hatira olsunlar
Ayyy ne kadar guzel haberler masallah canimm Gozun aydinKızlar 3. Testim 1850 çıktı karından baktı doktor keseyi çok hafif gördüm dedi haftaya cuma tekrar gideceğim çok heyecanlı duygular yatüm ictenligimle dua ediyorum herkese nasip olsun diye
6 yumurtayı çözdürüp embriyo yapmayı deneyecek inşallah birisi tutunurÇok geçmiş olsun, tekrar uyarilacak mi yumurtalar yoksa olanlar üzerinden mi deneyeceksiniz. Eğer var olanlar degerlendirilecekse üzülmeyin onlardan biri mutlaka sizi sevinderecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?