2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Merhaba bende dün transfer oldum. 3. Gün dondurulmuş embriyo uzanıyorum ara ara yürüyorum. Bana tavsiyeleriniz var mıdır?
Hic yatmadım transfer oldum hemen wcye gittim ustumu giydim hemsireler ilaclarimi duzenleyip gonderdiler beni , eczane aradim ilaclari bulmak icin sonra yolculuk yaptim eve geldim oturdum bi kahve yaptim ictim hic yatmadim uzanmadim gunluk islerimi yaptim kahvaltisi yemegi bulaşıgi camasiri... Tek dikkat ettigim sey kol mesafemin uzerinde uzanmadim birseyi almak icin ya tabure kullandim yada esime soyledim o kadar hee bir de nezle oldum öksürük hapsirik derken duzeldim 3. 4 güne benden bu kadar cnm serbest birak kendini sonucta dogal gebeliklerde de haberimiz olmuyor adet zamani gecene kadar hersey naturel sekilde ilersin

Çok çok nadır ıkı embrıo transferınde bırı tutmadıgında bırı tutundugunda cok gec kana karısabılıyor beta hcg hormonu tum kalbımle ıns oyledır dıyorum senın ıcın

Kesinlikle bu arada hergun test yapiyor musun ben hemen hemen yaptim bu sabah hastaneye giderken bile yaptım koyulasmasina baktim durdum hep
4 gun yaptım ilk ikisi negatif son ikisi pozitifti ayni koyuluktalardi ama bugun sana kalmadığı icin yapmadım bide yazliktayim alamıyorum eşim akşam getiricek onu yapip ona soylicemama cok heyecanli yaa

Ben her gun video cekiyorum igne yaparken , igne yapmanin eglenceli hali
Bende öyle aşılama dan tup bebeğe kadar tüm ignelerim videolu duruyor gidip gelişler iğneleri de saklıyorum
Bı tek oksapari. Videosunu çekmiyorum ama ignesii saklıyorum

Ben hiç is yapmıyorum opudan beri eltimlwr sağolsun hallediyor hala da öyle , ama benm ev yoğun tek yaşasam o kadar umursamam tabi ama ev kalabalik olunca gelen giden vs sağolsun yalnız bırakmadilar bende yatıyorum oturuyorum yürüyorum arada yemek karistirima vs okadar. Ama hep var hissettiğim içinde ekstrs özen gösterdim avakado da yedim fındık cezgiz çekirdek vs
Ama.icimde hala umutluyum

Çok çok nadır ıkı embrıo transferınde bırı tutmadıgında bırı tutundugunda cok gec kana karısabılıyor beta hcg hormonu tum kalbımle ıns oyledır dıyorum senın ıcın
Insallah canim benimde tek temellim o
Cunki biri bari tutunsun die cok duâ ettim

4 gun yaptım ilk ikisi negatif son ikisi pozitifti ayni koyuluktalardi ama bugun sana kalmadığı icin yapmadım bide yazliktayim alamıyorum eşim akşam getiricek onu yapip ona soylicemama cok heyecanli
Ayyyy hadii bakalim ben gene ekmek alir gibi test almisim

Yaaa ne guzel hatira olacaklar bize her yaptığımız igne son olsunki hatira olsunlar
Aynen öyle hem günlük hem videolar var günlükte yazıyorum transferden. Sonra daha düzenli tabi öncesinde de yazdım histereskopi den itibaren
İnşallah canım

Çok geçmiş olsun, tekrar uyarilacak mi yumurtalar yoksa olanlar üzerinden mi deneyeceksiniz. Eğer var olanlar degerlendirilecekse üzülmeyin onlardan biri mutlaka sizi sevinderecektir
6 yumurtayı çözdürüp embriyo yapmayı deneyecek inşallah birisi tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…