2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    276
Kızlarrr yavrumu gögsüme aldımmm😍Kucağımda uyudu, elini tuttum.Entübeden çıkmış şükür kendi nefes alıyo 😊 Kanguru eğitimi mi ne öyle bişi dedi hemşire atletin içine sokuyorlar kese gibi kanguru o yüzden diyorlar galiba ..O uyudu bende onu izledim, Rabbim şükürler olsun 💜teni ne güzel yumuşacık
Çok sevindim maşallah daha güzel günlerini göreceksiniz inşallah 🤲🤲🤲

Ayrem var korse kopçalı falan nefes alabilen kumaş her kez memnun 250 lira üstü iyi korseler xl alsan rahat olur ne cok sıkar ne vok bol olur yine bedenini ölcüp ona gore karar verirsin sezeryandan sonra 1 hafta normal doğumun 2 günü diyolar kullanmaya baslayabilirsin diye bi arastır
Sağol canım, internwt yerine mağazadan almak daha iyi o zaman, şimdiden almak lazım hazırda dursun.

Bebeğin hareketleri iyiyse bir sorun yoktur. Benim oğlum da arada vuruyor karnıma fark etmeden ne yazık ki. Onun da dalgınlığına gelmiştir. Endişelenme. Hatta ben kızıma şey diyorum annecim daha doğmadan dayak yiyorsun kusura bakma ama ikinci çocukların biraz kaderi. Hele de büyüğü küçükse ☺️😅
Hareketleri iyi canım çok şükür. Normalde kolay kolay yapmaz, hatta patisi ile bile hafif hafif dokunur en fazla. Sinek görünce coştu bi anda. Belki de bana çok gelmiştir, karnıma bişey değince korkuyorum çünkü.

Eğer o kalça ağrısı olmasaydı yürürdüm🤣🤣🤣şimdi yüz masajimi gün içinde yapabilim mutluluk geliyor🤣
Bende de hem kalça hem bele baskı var. Günlük işlerimi yapayım mutlu oluyorum bu aralar 😊

Benimki de basıyor canım arada dediğin gibi sinek vs görünce bir şey olmuyor korkma
Sağol canım,rahatladım
Canım benim önceki doğumda kullandığım giyilebilir korseydi doktorlar da özellikle ilk dönemler için giyilebilir yani yalnızca belden değil alt bölgeyi de saran şort şeklinde olanları tavsiye ediyor okuduğum kadarıyla.
Bunu öğrendiğim iyi oldu çok sağolasın, mağazaya bakarım denemek daha iyi

@A T L A S bu mesajim sana degildi ya🙈😵‍💫 kusura bakma senin mesaji hic alintilaya basmamistim bile nasil oldu anlamadim. Seninki dursun daha gelemez oyle kosarak yuruyerek gelmeli bizimkiler🙈
kahvelihatunn kahvelihatunn un test sonucu icin yazmistim.
Olur öyle şeyler canım 😍😍 teşekkür ederim çok sağolasın 😍😍😍

Kızlarrr yavrumu gögsüme aldımmm😍Kucağımda uyudu, elini tuttum.Entübeden çıkmış şükür kendi nefes alıyo 😊 Kanguru eğitimi mi ne öyle bişi dedi hemşire atletin içine sokuyorlar kese gibi kanguru o yüzden diyorlar galiba ..O uyudu bende onu izledim, Rabbim şükürler olsun 💜teni ne güzel yumuşacık
Gözün aydın. Ne kadar mutlu oldum. Sanki ben de hissettim duygularını☺️

Güzel anneler hepinize merhaba yazılanlar birikmiş hepsini detaylı okuyamadım inşallah herkes iyidir aklım sizde doğuran var mi diye düşünüyorum hep varsa bana haber verin 😂
bebişi gördüm geldim bir yandan evde temizlik var çok yorgunum, kızım 2200 gr civarı çıktı, suyu normal çok şükür. Kafa aşağıda olduğu için rahim ağzını ölcemedi vajinal bakıp uyarmayayım dedi bir sıkıntı görünmüyor ama progestan başla 3 hafta sık dişini ayakta kalma dinlen 35 hafta sonrası kolay dedi şimdilik hedefimiz 35. Hafta sonrasında doğsa bile kuvöz derdimiz olmaz dedi canim doktorum, bekliycez açılma olursa normal doğurursun ama olmazsa riske atmam sezeryan alırım dedi oksapar kullandığım için sezeryana sıcak bakıyorum bu ara bir sonraki gidişimde kesinlestirebilirim normal doğumu beklemek ürkütücü gelmeye başladı iki hafta sonra kontrol var nstye de o zaman baslayacakmisiz bizde durumlar böyle.
Temizlik bitsin bebiş kıyafeti yıkama ütüleme çanta hazırlama işletmeleri başlayacak insalah hazırlayan varsa bize foto atsa ne güzel olur içeriği görsek 😍

Güzel anneler hepinize merhaba yazılanlar birikmiş hepsini detaylı okuyamadım inşallah herkes iyidir aklım sizde doğuran var mi diye düşünüyorum hep varsa bana haber verin 😂
bebişi gördüm geldim bir yandan evde temizlik var çok yorgunum, kızım 2200 gr civarı çıktı, suyu normal çok şükür. Kafa aşağıda olduğu için rahim ağzını ölcemedi vajinal bakıp uyarmayayım dedi bir sıkıntı görünmüyor ama progestan başla 3 hafta sık dişini ayakta kalma dinlen 35 hafta sonrası kolay dedi şimdilik hedefimiz 35. Hafta sonrasında doğsa bile kuvöz derdimiz olmaz dedi canim doktorum, bekliycez açılma olursa normal doğurursun ama olmazsa riske atmam sezeryan alırım dedi oksapar kullandığım için sezeryana sıcak bakıyorum bu ara bir sonraki gidişimde kesinlestirebilirim normal doğumu beklemek ürkütücü gelmeye başladı iki hafta sonra kontrol var nstye de o zaman baslayacakmisiz bizde durumlar böyle.
Temizlik bitsin bebiş kıyafeti yıkama ütüleme çanta hazırlama işletmeleri başlayacak insalah hazırlayan varsa bize foto atsa ne güzel olur içeriği görsek 😍
İçerik geniş demin koydum canım bide ayrıyeten süsler için canta yapcam bebek ve benim esyalar bi valiz sebil masa örtüsü cıkolatası magnetleri anahtarlıkları servis tepsileri lohusa şerbeti kapı süsü küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını falan bi valiz yapcam

Eklentiler

• IMG_20220924_151834.webp
    IMG_20220924_151834.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_20220924_132032.webp
    IMG_20220924_132032.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_20220924_131827.webp
    IMG_20220924_131827.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20220924_122053.webp
    IMG_20220924_122053.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 114
Yemez miyim 2 muz yedim gecenin bi yarısı 2 patates yedim sinir sistemlerim bozuldu işin garibi gece oluyo ne oluyorsa

Günaydın canım 🥰 üşüttün mü acaba

İnsallah canım valla usandım

Günaydın 🥰

Nar eksisi deneyim canım gece oldu mu bısey oluyo anlamıyorum gece tuvalete yetişemiyorum 🤷
Zaten öyle gece bütün ağırlık çöküyo hastalık herşey tavan yapıyo 🥴

Müslim kalın nohut battaniye içi süngerli olan alt acma yastık ve altı koydum küvezin altına koymak için yaptırdıgım yüz örtüsü manüel pompa süt arttırıcı aldım onu koydum kaşık koydum makyaj malzemesi diş fırçası süslü taç terlik ayrıyeten normal terlik 4 takım koydum bebege ayrıca 2 gün kalırsak yetmez belki diye emzirme atleti 2 tane 2 de kilot yelek ve hastaneden cıkarken gıymeye ekstra kıyafet koydum bide oğlum da da koymustum fazla olsun eksik olmasın 🙏 sırtımız da tasımıyoruz sonuc da Ruyaperisi Ruyaperisi

Eklentiler

• IMG_20220924_155949.webp
    IMG_20220924_155949.webp
    19 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20220924_155908.webp
    IMG_20220924_155908.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 113
İnanması güç ama güncelleme geliyor doğumla birlikte merak etmeyin. Ben de anneme derdim anne nasıl yapacağım falan diye. Bir sürü kitap da okur araştırırdım. Annem de kucağına alınca otomatik her şeyi biliyor olacaksın derdi. Öyle oluyormuş gerçekten. Okuduğum kitapların da çok faydası oldu. Öneririm ☺️
Ben de bu aralar videolar izlemeye başladım. İzledikçe bir kendime güven geldi yapabilirim ben de diye düşünmeye başladım 😊

Ohhh mis gibi kokuyordur şimdi. Rabbim bir daha ayırmasın sizi🙏 Ne güzel tutunuyor hayata, toparlıyor maşallah 🧿

Ah yavrum minigim , kavustu annesine :) Sukurler olsun. Kocaman sevgiler ikinize de Ş=

Ben de normalde çok çocuk düşkünü biri değilim hatta hep derim ben çocuk sevmiyorum diye 😅 özellikle belli bir yaştan sonra ağlayan, yerde tepinen çocuk görünce çok kınardım😅 allahım diyorum inşallah başıma gelmez çok kınadım çünkü 😂 aynı korkular bende de var o kadar büyük bir sorumluluk var ki hayatın boyunca bir canlıdan sorumlusun bu beni biraz korkutuyor
Aynı lafı söylerdim hala da aynı. Çocukları sevmiyorum anlaşamıyorum da. Ama kendi çocuğun başka oluyor. Huyunu suyunu biliyorsun arkadaşın gibi oluyor. Canımın içi o benim.

Gebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüş 🤣en güzeli plansız yaşam
Kuzu evet başlardaki konuşmalarını hatırlıyorum. İçimden şöyle geçirmiştim inşallah istediği gibi geçer hamileliği. Öyle pek bize gösterilen hatta dayatılan şekilde ilerlemiyor hamilelik. Biraz bünye biraz şans. Ama bence bu konuda da sosyal medya etkisinde yaşıyoruz halbuki hiç kolay süreçler değil.

Back
X