Güzel anneler hepinize merhaba yazılanlar birikmiş hepsini detaylı okuyamadım inşallah herkes iyidir aklım sizde doğuran var mi diye düşünüyorum hep varsa bana haber verin

bebişi gördüm geldim bir yandan evde temizlik var çok yorgunum, kızım 2200 gr civarı çıktı, suyu normal çok şükür. Kafa aşağıda olduğu için rahim ağzını ölcemedi vajinal bakıp uyarmayayım dedi bir sıkıntı görünmüyor ama progestan başla 3 hafta sık dişini ayakta kalma dinlen 35 hafta sonrası kolay dedi şimdilik hedefimiz 35. Hafta sonrasında doğsa bile kuvöz derdimiz olmaz dedi canim doktorum, bekliycez açılma olursa normal doğurursun ama olmazsa riske atmam sezeryan alırım dedi oksapar kullandığım için sezeryana sıcak bakıyorum bu ara bir sonraki gidişimde kesinlestirebilirim normal doğumu beklemek ürkütücü gelmeye başladı iki hafta sonra kontrol var nstye de o zaman baslayacakmisiz bizde durumlar böyle.
Temizlik bitsin bebiş kıyafeti yıkama ütüleme çanta hazırlama işletmeleri başlayacak insalah hazırlayan varsa bize foto atsa ne güzel olur içeriği görsek