• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynı lafı söylerdim hala da aynı. Çocukları sevmiyorum anlaşamıyorum da. Ama kendi çocuğun başka oluyor. Huyunu suyunu biliyorsun arkadaşın gibi oluyor. Canımın içi o benim.
Aynı ben 😀 evet bebeğimi şimdiden seviyorum bir de kızım olacak tam arkadaş gibi oluruz biz de 😊

Aynı ben 😀 evet bebeğimi şimdiden seviyorum bir de kızım olacak tam arkadaş gibi oluruz biz de 😊
Ay benim de şimdi kızım olacak. Bir de benim çok sorunlu bir anne kız ilişkim var annemle. İnşallah kızımla güzel anlaşırız içimde ukte kalan çok şey var.

Kızlar bebiş için hangi yatağı aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz ?sadece bebek arabası ve puset aldım henüz bir hazırlığım yok ☺️

Kızlarrr yavrumu gögsüme aldımmm😍Kucağımda uyudu, elini tuttum.Entübeden çıkmış şükür kendi nefes alıyo 😊 Kanguru eğitimi mi ne öyle bişi dedi hemşire atletin içine sokuyorlar kese gibi kanguru o yüzden diyorlar galiba ..O uyudu bende onu izledim, Rabbim şükürler olsun 💜teni ne güzel yumuşacık
Oy maşallah 🧿 rabbim sağlıcakla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi musmutlu ömür sürmeyi nasip etsin i🤲🏻🧿🌺🫶🏻

Merhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Canım çok geçmiş olsun inşallah haftasına kadar seninle kalırlar. Ancak illa ki gelmek isterlerse doğru zaman da hayrla ve sağlıkla gelsinler önemli olan hepinizin sağlığı🤲🏻

Kizlar yarin 34 haftamiz doluyor 3 haftadir tansiyonum yükseliş egilimindeydi gecen gecemi sabaha kadar hastanede geçirdim siddetli istifra yuksek tansiyondan ama kimse mudehale edemedi ilac vse verilmedi aç karnina sabaha kadar tansiyonum düşsün diye bekledik ertesi gunumu dinlenerek gecirip sonraki gun doktoruma gittim kan sulandirici igne yazdi tansiyon ilacimi 3 magnezyumu 2 ye cikardi bebekte bas cevresi haftasini takip ediyor ama bacal boyu ve kilosu haftasinjn gerisimde 2 hafta daha sabredicez dedi ciger gelistirici igne verdi bulmasi da cok zor ilaci muadilide yok şaka gibi zor bulduk eger tansiyon boyle devam eder ve bebegi etkilemeye devam ederse 36. hafta kucagimiza alacagiz gibi duruyor lutfen okuyan herkes dua etsin bu durum beni strese soktu ister istemez sizlerden bol bol dua bekliyorum minnoş anneler ♥️🤲🏻
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin inşallah haftasını bekler ve sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻🌺

Kizlar 35 haftalık hamileyim tuvalette vajinamda açiklik fark etim biraz içinde et parçaları gözüküyor af edersiniz her hangi bi sancım kasilmam yok sizce neden
Bence pazartesini bekleme acile git Allah korusun nolur nolmaz. En azından Doğum doktoruna haber verilip durumun anlatılır. Çok geçmiş olsun artık haftalarımız ilerledikçe daha dikkatli ve daha titiz davranmalıyız

M mabel63 Canım nasılsın?? aklım sende..

Bilmiyorum ikna olamıyorum

Geçmiş olsun dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah😞

Canım çok geçmiş olsun inşallah haftasına kadar seninle kalırlar. Ancak illa ki gelmek isterlerse doğru zaman da hayrla ve sağlıkla gelsinler önemli olan hepinizin sağlığı🤲🏻
Teşekkür ederim kızlar iyiyim sancılar da çok iyi durumda düşük seviyede çıktı kasılmalarım. Ama arabada nerdeyse doğuruyorum sandım çok kötü geldik ağrılar içinde fakat burda sancı çıkmıyor. Benim bebekler hastane yatağı istiyor heralde. Bel ağrım geçmiyordu ağrı kesici verildi hamileliğimdeki ilk ağrı kesicimi almış oldum o kadar huzurlu ki damarlarımdan akarken zevk aldım adeta. Şuanda hiç ağrım yok. 🫠🫠

Teşekkür ederim kızlar iyiyim sancılar da çok iyi durumda düşük seviyede çıktı kasılmalarım. Ama arabada nerdeyse doğuruyorum sandım çok kötü geldik ağrılar içinde fakat burda sancı çıkmıyor. Benim bebekler hastane yatağı istiyor heralde. Bel ağrım geçmiyordu ağrı kesici verildi hamileliğimdeki ilk ağrı kesicimi almış oldum o kadar huzurlu ki damarlarımdan akarken zevk aldım adeta. Şuanda hiç ağrım yok. 🫠🫠
Onlar da hastanenin güvenli olduğunu biliyorlar orada rahat ediyorlar sanırım. Varsın olsun duruyorlar ya önemli olan o canım 🌸

Back
X