• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
11K 11K bu mesajim sana degildi ya🙈😵‍💫 kusura bakma senin mesaji hic alintilaya basmamistim bile nasil oldu anlamadim. Seninki dursun daha gelemez oyle kosarak yuruyerek gelmeli bizimkiler🙈
@kahvelihatunn un test sonucu icin yazmistim.
Bende sancı öyle bir geliyorki koşarak illaki anlıyorsun olarak algıladım🤣🤣🤣

Yemez miyim 2 muz yedim gecenin bi yarısı 2 patates yedim sinir sistemlerim bozuldu işin garibi gece oluyo ne oluyorsa

Günaydın canım 🥰 üşüttün mü acaba

İnsallah canım valla usandım

Günaydın 🥰

Nar eksisi deneyim canım gece oldu mu bısey oluyo anlamıyorum gece tuvalete yetişemiyorum 🤷
Ayıptır söylemesi kabızdım şimdide ishal olmuşum bebek büyüdükçe boşaltım sistemimiz şaşacak anladığım kadarıyla🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kız daha ne olacak 😀 bu doktorlar neden böyle valla insanı sinir ediyorlar. Kaç kilo olsun istiyor acaba 😀 beim bebişim de zayıf ama doktor hiç bir şey demiyor normal sınırlarda diyor.
ay ben hele burdaki doktorlari hic anlamiyorjm , asyalilar doguruyor max 2 kg bebek minnacik fln onlara neler neler diyorlar acaba cok merak ediyorum.
Pazartesi prof olctugunde 1730 gr di , persembe 1840 gr, zaten 3-4 gunde 100 gr almis daha napsin kizim😂dogmadan obez yapicaklar ya😂😂

Kızlar günaydın ,son zamanlar bebek çok acayip hareket ediyor bşr sağa bir sola toplanıyordu karnım resmen dalgalanıyordu ,perşembe perinatolog ziyaretinde malum o kadar stres ağlama vs üzerine dün ve bugün nerdeyse hiç hareket etmiyor gibi gece uyandıran bebek bu gece hiç kıpırdamadı dün de gin içinde birwz sola falan yattım birkaç küçük hareket oldu gibi acaba neden böyle oldu şimdi biraz kontrol edeceğim hareket edecek mi diye bazen doğum pozisyonuna geçince de hareketleri azalıyormuş acaba öyle bi şey mi oldu son zamanlar o pozisyona geçmeye mi çalışıyordu da o kadar agresifti diye de düşünmeye çalışıyorum 🤔

benim dun ultrosonum vardi, doktor aradi az once . bana hala diyor ki “ bebek sinirda buyumesi “ icimden dedim ya bir gidin arkadas😂
kizim olmus 1800 kg , perinatolog buyumesin de sorun yok demis , koskoca prof . ama bu jinekologlar hala insani panikletme derdinde .
Kuzu benide bir önceki doktor endişelendirdi perinatologta kendine devam edim diye 2.kontrol gidişinde pozisyon aynı göremiyorum felan dedi kendine gelim diye iki ucuda şeyli değnek🤣
Bende kendimi şuanki prof teslim ettim o ne derse o yoksa kafayı yedirtiyorlar Senin tam kaçıncı haftan

Ayıptır söylemesi kabızdım şimdide ishal olmuşum bebek büyüdükçe boşaltım sistemimiz şaşacak anladığım kadarıyla🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Valla anlayamadım su falan içiyorum malum su kaybı cok oluyodur gece oluyo ne oluyorsa oda ayrı garip kabızlık da kötü ishal de kötü ya valla şaşırdım ne yapayım ne yiyim 🤷

Gebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüş 🤣en güzeli plansız yaşam
Ahhh o hayaller modern sportif dinamik anne modelinden klasik modele geçişim hızlı oldu benimde. Kim yürüyecek be modundayım bu aralar😅

Kızlar korse kullanacak mısınız doğumdan sonra ? Ne alsam diye düşünüyorum var mı tavsiyeniz? Bide kaç beden almalıyım? Normalde çok kilo alamdım ama pantolonu 42 beden giyiyorrum, bazen üst kısım rahat olsun, göbeğimi sıkmasın diye elbiseleri bluzu falan 44.alıyorum ama çok bol oluyor o da. Göbek gidince 40 beden mi olurum acaba nasıl olur sizce

Kuzu benide bir önceki doktor endişelendirdi perinatologta kendine devam edim diye 2.kontrol gidişinde pozisyon aynı göremiyorum felan dedi kendine gelim diye iki ucuda şeyli değnek🤣
Bende kendimi şuanki prof teslim ettim o ne derse o yoksa kafayı yedirtiyorlar Senin tam kaçıncı haftan
32+5 canim benim suan

Allah olanlara saglik versin insallah🙏
Amin
Ben de normalde çok çocuk düşkünü biri değilim hatta hep derim ben çocuk sevmiyorum diye 😅 özellikle belli bir yaştan sonra ağlayan, yerde tepinen çocuk görünce çok kınardım😅 allahım diyorum inşallah başıma gelmez çok kınadım çünkü 😂 aynı korkular bende de var o kadar büyük bir sorumluluk var ki hayatın boyunca bir canlıdan sorumlusun bu beni biraz korkutuyor
O kınadıklarım başıma gelirse zaten ölüm fermanım olur🤣
Gebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüş 🤣en güzeli plansız yaşam
Tabi tabi gezmek tozmak bol bol hamile fotosu çektirmek minnoş tatlı bi hamile olmak eşle başbaşa son zamanları iyi değerlendirmek sağlıklı beslenmek tabi🤣🤣

ay ben hele burdaki doktorlari hic anlamiyorjm , asyalilar doguruyor max 2 kg bebek minnacik fln onlara neler neler diyorlar acaba cok merak ediyorum.
Pazartesi prof olctugunde 1730 gr di , persembe 1840 gr, zaten 3-4 gunde 100 gr almis daha napsin kizim😂dogmadan obez yapicaklar ya😂😂
Valla ya minnoşun kilosu gayet yerinde yavrucak daha napsın 😂 insanı boş yere geriyorlar

Benim dr da beni gerdi bu muayenede🙈 bebek.cok kilo almis yine seker takibine baslayalim seker mi yuksek acaba dedi. Tum olcumler onde olsa sıkıntı yok ama kilosu 2hafta kdr onde basi uyumlu boyu da 3 4 gun geride diyeymis. 2aydir ben hic kilo almadim gr oynuyo sadece o derece uyuyorum diyete sekerden sanmiyorum. Bebek kilo fazla aliyosa nedeni ne bilmiyorum. Hadi boyunun kisaligini genetige kiz bebis olmasina baglayayim ama.. bi yanim rahat.bi yanim noluyoruz diyo

Ben de normalde çok çocuk düşkünü biri değilim hatta hep derim ben çocuk sevmiyorum diye 😅 özellikle belli bir yaştan sonra ağlayan, yerde tepinen çocuk görünce çok kınardım😅 allahım diyorum inşallah başıma gelmez çok kınadım çünkü 😂 aynı korkular bende de var o kadar büyük bir sorumluluk var ki hayatın boyunca bir canlıdan sorumlusun bu beni biraz korkutuyor
İlk bebeğimde ben de aynı sizin hislerinize sahiptim. Tüm hayatım boyunca birinin annesi olup ondan sorumlu olacağım fikri beni çok korkuyordu. Bir de çok sorumluluk alan bir insan da değilim normalde. Fakat öyle böyle güzel bir iş çıkardığımı düşünüyorum. Hâlâ kendimi yetersiz, çaresiz hissettiğim anlar oluyor ama iyi ki var. Şimdi bu hisleri artı 2 hissediyorum. Aynı anda iki çocuk nasıl olacak, nasıl eşit davranıp, ilgilenip, bakacağım diye endişeleniyorum. Oğlumun etkilenmesinden ve ihmal edilmesinden korkmam da cabası. Bir de benim planlı değildi. Korunmaya rağmen oldu o yüzden kabul etmekte biraz zorlandım fakat kucağıma alınca annelik duygusu ile hepsini halledeceğimi biliyorum. O yüzden bir tık daha rahatım sanırım.

Kızlar ya normalde yapmazdı da az önce kedim sinek gördüm yanımda yatarken karnıma bastı gitti bişey olur mu ya

Yuksek tansiyonlar kulubune hosgeldin :)
Korkma . Verilen ilaclar zaten hamilelikte kullanilan ilaclar o yuzden bebege giden kan akisinin hala %100 olmasi icin veriliyor.
Ben hamilelik oncesinde de tansiyon sorunu yasiyordum. Simdi ise 3 farkli ilaci en yuksek dozda kullaniyorum. Cok sukur hersey yolunda 🙏🏼
İlk başta çok korktum ta şimdi geçti şükür. Rabbim şifa versin inşallah . Çok şükür benim de düşmeye başladı ama arada bir yine çıkıyor

Back
X