- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
1 gün bile kıymetli anne karnında ,inş sıkıntı olmaz bebişlerin senle olurMerhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 gün bile kıymetli anne karnında ,inş sıkıntı olmaz bebişlerin senle olurMerhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Teşekkürler canım, nası güzel bi duyguymuş anlatamam..Ah yavrum minigim , kavustu annesine :) Sukurler olsun. Kocaman sevgiler ikinize de Ş=
Kuzum bol bol o çıplak sen çıplak ten tene temas etmeniz lazım huzur bulması ve gelişimi için. Kanguru bakımı o demek. Eve geçince asıl ihmal etmeyin. Üşür diye korkmayın ortam sıcak olsun üstünüze battaniye sararsınız. Ben eve geçtikten sonra oğlumu göğsümde uyuttum tam bir ay. Ama gece boyu kalıyordu.Kızlarrr yavrumu gögsüme aldımmmKucağımda uyudu, elini tuttum.Entübeden çıkmış şükür kendi nefes alıyo
Kanguru eğitimi mi ne öyle bişi dedi hemşire atletin içine sokuyorlar kese gibi kanguru o yüzden diyorlar galiba ..O uyudu bende onu izledim, Rabbim şükürler olsun
teni ne güzel yumuşacık
ayy gerçekten çok sevindim, aklım dualarım seninleydi. Bundan sonrası Allahın izniyle daha kolay geçecekKızlarrr yavrumu gögsüme aldımmmKucağımda uyudu, elini tuttum.Entübeden çıkmış şükür kendi nefes alıyo
Kanguru eğitimi mi ne öyle bişi dedi hemşire atletin içine sokuyorlar kese gibi kanguru o yüzden diyorlar galiba ..O uyudu bende onu izledim, Rabbim şükürler olsun
teni ne güzel yumuşacık
Yediklerin mi rahatsız ediyo acaba? Benimde bel ve çatı ağrısı var karnımın alt kısmında çok baskı var gece o kadar bastiriyo ki ağrılar çok zorlanıyorum. Hareketlerim çok kısıtlı onca işle nasıl başedebileceğimi hiç bilmiyorumGündüz bısey yok gece olunca ishal ben anlayamadım gece tavan her sey cidden
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninleMerhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Benim atletin içibe soktuk canım ,bebişte sadece bez vardı ten teması oldu bayaKuzum bol bol o çıplak sen çıplak ten tene temas etmeniz lazım huzur bulması ve gelişimi için. Kanguru bakımı o demek. Eve geçince asıl ihmal etmeyin. Üşür diye korkmayın ortam sıcak olsun üstünüze battaniye sararsınız. Ben eve geçtikten sonra oğlumu göğsümde uyuttum tam bir ay. Ama gece boyu kalıyordu.
Amin canı inşallah .Rabbim kimseyi ayırmasın evladındanayy gerçekten çok sevindim, aklım dualarım seninleydi. Bundan sonrası Allahın izniyle daha kolay geçecek![]()
Kiz daha ne yapsin doktorultrasona girdiğimde bacak boyundan beynine kadar tek tek bakıyor genelde sorun olduğunda söylüyor tansiyonda 14 çıkarsa hemen haber ver dedi ama sanki bir şeyler eksikmiş gibi hissediyorum nedense![]()
Hastanenin SGK ile anlaşması varsa ücret yok canım.Devlet karşılıyorÖzel hastanelerde kuvoz ücretli mi oluyor
Kızlarrr yavrumu gögsüme aldımmmKucağımda uyudu, elini tuttum.Entübeden çıkmış şükür kendi nefes alıyo
teni ne güzel yumuşacık
Umarım gerektiği kadar durur canım. Dualarım seninleKizlar yarin 34 haftamiz doluyor 3 haftadir tansiyonum yükseliş egilimindeydi gecen gecemi sabaha kadar hastanede geçirdim siddetli istifra yuksek tansiyondan ama kimse mudehale edemedi ilac vse verilmedi aç karnina sabaha kadar tansiyonum düşsün diye bekledik ertesi gunumu dinlenerek gecirip sonraki gun doktoruma gittim kan sulandirici igne yazdi tansiyon ilacimi 3 magnezyumu 2 ye cikardi bebekte bas cevresi haftasini takip ediyor ama bacal boyu ve kilosu haftasinjn gerisimde 2 hafta daha sabredicez dedi ciger gelistirici igne verdi bulmasi da cok zor ilaci muadilide yok şaka gibi zor bulduk eger tansiyon boyle devam eder ve bebegi etkilemeye devam ederse 36. hafta kucagimiza alacagiz gibi duruyor lutfen okuyan herkes dua etsin bu durum beni strese soktu ister istemez sizlerden bol bol dua bekliyorum minnoş anneler![]()
Teşekkür ederimUmarım gerektiği kadar durur canım. Dualarım seninle![]()
Anladım canım sağ olHastanenin SGK ile anlaşması varsa ücret yok canım.Devlet karşılıyor
Hastaneye gidin bence ne olur ne olmazKizlar 35 haftalık hamileyim tuvalette vajinamda açiklik fark etim biraz içinde et parçaları gözüküyor af edersiniz her hangi bi sancım kasilmam yok sizce neden
Yarın Pazar pazartesi beklemem lazım o zaman ztn ben bir süredir fark etim 1 bağdan fazla ama tuvalete oturunca olunca bebek baskimk yapıyor acaba dedimHastaneye gidin bence ne olur ne olmaz
Bir haftadan fazla olunca olacaktıYarın Pazar pazartesi beklemem lazım o zaman ztn ben bir süredir fark etim 1 bağdan fazla ama tuvalete oturunca olunca bebek baskimk yapıyor acaba dedim