Cırt Cırtlılar baya ilgisini çekiyormuş oyalanıyorlarmışBu oyuncakların benzerlerini aldim ben bir kısmı da hediye geldi tabi su cirt cırtlı kitaplar falan kaldı alacağım galiba
Aynen valla hayale bakCırt Cırtlılar baya ilgisini çekiyormuş oyalanıyorlarmışbizde o sırada bakim yaparız
Biraz yürümek birşeyler atıştırmak iyi gelecektir daha evvel burdan birini yürütüp biseyler yedirmislerdi. endişelenme sakin uyku saatinde yakalamış olabilirsin biraz karnına basınç uygula yemek yerken uyansın tekrar alacak mı doktor pekii ?Kızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Evet alacak 2 dir 15 dakika aralıklarala giriyoruz aynısı gibi duruyor. Şimdi bişeyler yiyip içtim evden çıkmadan önce çok hareketliydi şimdi kıpramıyor bileBiraz yürümek birşeyler atıştırmak iyi gelecektir daha evvel burdan birini yürütüp biseyler yedirmislerdi. endişelenme sakin uyku saatinde yakalamış olabilirsin biraz karnına basınç uygula yemek yerken uyansın tekrar alacak mı doktor pekii ?
Hemen tatlı biseyler de ye,biraz ayakta adımla ki yeri degissin hiç değilse.karnını öne doğru sıkıştırmaya çalış iceri girmeden çok rahatsız olup harekete geçiyorlar bir kaç haftalık deneyimim bu kadar. inşallah doktorun istediği pozisyonları yakalarsın kuzum.Evet alacak 2 dir 15 dakika aralıklarala giriyoruz aynısı gibi duruyor. Şimdi bişeyler yiyip içtim evden çıkmadan önce çok hareketliydi şimdi kıpramıyor bile
Ben de 5 kg aldım karın ve memeden6 kilo aldım canım ya, ama hepsini karnımdan aldım desem yeribende perinatologdan çıktım detaylı vardı bugün şükür iyiler, hoşlar o ağızlar,burunlar, o eller,ayaklar mest etti bizi
Yürü canım tatlı bir şeyler yeKızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Ben de çok faydasını gördüm hatta magnezyum kullanmıyorum şuan ama hiç krampim olmuyor. Bayramda ara verdik dört gözle dersleri bekliyorumKızlar ben hamile yoga-pilatesine başladım online olarak, önceden kuyruk sokumunda ağrı olurdu oturdukça ama şimdi olmuyor. Bel bacak ağrılarım da olmuyor. İmkanınız varsa öneririm size de
Sağol canım aldığım bu ama üstünde çatlak görünümğnde azalma yazıyor. Kafam karıştıSarı ya da pembeden birini aldıysan doğru almışsın canim.Sari olan daha doğal pembe olan gül suyu vs var içinde biraz daha yumuşatılmış sadece ama çok güzel nemlendiriyor ve nemli bırakıyor.ikiside olur yani.
RahatladımBende almadım bende yalnız değilsin kendime alıyorum
Hiç duymadım canım kullanan çok mu ? Ya yanlış anlama böyle kullanıp son ayda çatlayanlar oluyormuş öyle olmasın diye bilmediğimi almıyorum.O da oluyor canım hemde uzun zamandır doktora sordum bisey anlam ifade etmiyor o dedi.
Canim bende akzer çatlak yağı aldim kesinlikle mükemmel. Trendyolda da var.
Uyurkende şu titreşimli masaj aletini katariz oh misAynen valla hayale bakinsanlar her bulduğunuz boşlukta uyuyacaksiniz diyor bizim happy de bakım derdinde işte napsın
Bu kuzum bu kafan karismasin ama ne kadar az buSağol canım aldığım bu ama üstünde çatlak görünümğnde azalma yazıyor. Kafam karıştı
Size bin bana on bin olacak burada ağlarım artıkRahatladımbugün trendyola bakayım dedim 1000 lirayo geçti sepet şimdiden
Oğlan anası olacak bir de yaUyurkende şu titreşimli masaj aletini katariz oh mis
Gerçekler (kusmuk kusmuk kusmuk çiş)
Anne topuzuSoğuyan çay kahve
navicula gül gül sende hayırlısıyla doğurduğumuzda dumanı üstünde çayımla resim atacağım siz soğuk çayla
Kuzum ben senin niki vajinusmus sayfasından hatırlıyorum aynı ayda yendik sanırım aynı aydada gebe kaldıkBenimki meyve yeyince çok hareketleniyor kiraz şeftali mesela..1dogasever Bi de yüzüstü uzanınca :)
Ay ilk bebeğim. Ve bende vajinismustum. Tam da iyileşemedim aslında.H a p p y
İnsanlar da bebek sorup duruyordu dediğiniz gibi. En yakın arkadaşıma bile söyleyemedim giremiyoz diye. Bende sorulmaması taraftarıyım. Özel bişey yani size mi açıklama yapcaz Allahalla. İnsanlar da acayip olmuş. bayram kutlamaz doğum günü kutlamaz bebek var mı sorusuna gelince aşırı samimi oluyorlar. Neyse Allah nasip etti dillerine düşmedikonu bunu geçtim de
Bebek bakımı nasıl acaba zor mu? Kitap aldım okuyorum ama geri unutuyorum. Ücretli online eğitime mi katılsam diye düşünür oldum.
Bi de ben çatlak kremine başliyim dedim bio oil. karnıma yanlarıma sürdüm sanki karnım ağrıdı gibi oldu sonra sürmedim hiç.
Bir de park yatak beşik aldık :)
Kiwi nin zoody beşik :)
Oğlan direk yüzüne çiş yapıyormuş bundan kurtuluş yokmuşOğlan anası olacak bir de yaHadi ben kız anası olucam bir umudum var hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?