2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim

Kızlar acil
Detaylıya girdim bebek hareket etmiyor kalp atışı var yaşıyor yani ama baş aşağı vaziyettte duruyor. Hareketlendirmek için ne yapabilirim
Biraz yürümek birşeyler atıştırmak iyi gelecektir daha evvel burdan birini yürütüp biseyler yedirmislerdi. endişelenme sakin uyku saatinde yakalamış olabilirsin biraz karnına basınç uygula yemek yerken uyansın tekrar alacak mı doktor pekii ?

Evet alacak 2 dir 15 dakika aralıklarala giriyoruz aynısı gibi duruyor. Şimdi bişeyler yiyip içtim evden çıkmadan önce çok hareketliydi şimdi kıpramıyor bile

Evet alacak 2 dir 15 dakika aralıklarala giriyoruz aynısı gibi duruyor. Şimdi bişeyler yiyip içtim evden çıkmadan önce çok hareketliydi şimdi kıpramıyor bile
Hemen tatlı biseyler de ye,biraz ayakta adımla ki yeri degissin hiç değilse.karnını öne doğru sıkıştırmaya çalış iceri girmeden çok rahatsız olup harekete geçiyorlar bir kaç haftalık deneyimim bu kadar. inşallah doktorun istediği pozisyonları yakalarsın kuzum.

6 kilo aldım canım ya, ama hepsini karnımdan aldım desem yeri bende perinatologdan çıktım detaylı vardı bugün şükür iyiler, hoşlar o ağızlar,burunlar, o eller,ayaklar mest etti bizi
Ben de 5 kg aldım karın ve memeden Maşallah maşallah kuzucuklara, hep iyi olsunlar inşallah Sağlıkla doğdukları günleri görelim

Benimki meyve yeyince çok hareketleniyor kiraz şeftali mesela.. 1dogasever Bi de yüzüstü uzanınca :)
Ay ilk bebeğim. Ve bende vajinismustum. Tam da iyileşemedim aslında. H a p p y
İnsanlar da bebek sorup duruyordu dediğiniz gibi. En yakın arkadaşıma bile söyleyemedim giremiyoz diye. Bende sorulmaması taraftarıyım. Özel bişey yani size mi açıklama yapcaz Allahalla. İnsanlar da acayip olmuş. bayram kutlamaz doğum günü kutlamaz bebek var mı sorusuna gelince aşırı samimi oluyorlar. Neyse Allah nasip etti dillerine düşmedik onu bunu geçtim de
Bebek bakımı nasıl acaba zor mu? Kitap aldım okuyorum ama geri unutuyorum. Ücretli online eğitime mi katılsam diye düşünür oldum.
Bi de ben çatlak kremine başliyim dedim bio oil. karnıma yanlarıma sürdüm sanki karnım ağrıdı gibi oldu sonra sürmedim hiç.
Bir de park yatak beşik aldık :)
Kiwi nin zoody beşik :)

Kızlar ben hamile yoga-pilatesine başladım online olarak, önceden kuyruk sokumunda ağrı olurdu oturdukça ama şimdi olmuyor. Bel bacak ağrılarım da olmuyor. İmkanınız varsa öneririm size de
Ben de çok faydasını gördüm hatta magnezyum kullanmıyorum şuan ama hiç krampim olmuyor. Bayramda ara verdik dört gözle dersleri bekliyorum

Sağol canım aldığım bu ama üstünde çatlak görünümğnde azalma yazıyor. Kafam karıştı

Eklentiler

• Screenshot_20220715-165339_Amazon Shopping.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20220715-162013_Amazon Shopping.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
O da oluyor canım hemde uzun zamandır doktora sordum bisey anlam ifade etmiyor o dedi.

Canim bende akzer çatlak yağı aldim kesinlikle mükemmel. Trendyolda da var.
Hiç duymadım canım kullanan çok mu ? Ya yanlış anlama böyle kullanıp son ayda çatlayanlar oluyormuş öyle olmasın diye bilmediğimi almıyorum.

Kızlar anne çantası olarak ne almayı düşünüyorsunuz? Ben ebebekte yatakli çanta gördüm çok hoşuma gitti dikişleri bölmeleri falan kaliteliydi onu almayı düşünüyorum ama alternatif olursa yönlenebilirim.

Aynen valla hayale bak insanlar her bulduğunuz boşlukta uyuyacaksiniz diyor bizim happy de bakım derdinde işte napsın
Uyurkende şu titreşimli masaj aletini katariz oh mis

Gerçekler (kusmuk kusmuk kusmuk çiş)
Anne topuzu Soğuyan çay kahve

navicula gül gül sende hayırlısıyla doğurduğumuzda dumanı üstünde çayımla resim atacağım siz soğuk çayla

Oğlan anası olacak bir de ya Hadi ben kız anası olucam bir umudum var hahahaha

Kuzum ben senin niki vajinusmus sayfasından hatırlıyorum aynı ayda yendik sanırım aynı aydada gebe kaldık
İnan benimde hiç bilgim yok kitap okusamda uygulamada kafamda kalmaz onun için youtube videoları izleyebiliriz görsel hafıza daha kalıcı olabilir.

Kremi yağı fazla bastırmadan sür. Devam et sen benimde başlamam gerekti çatlamiyorum diye aksatiyorum

Oğlan anası olacak bir de ya Hadi ben kız anası olucam bir umudum var hahahaha
Oğlan direk yüzüne çiş yapıyormuş bundan kurtuluş yokmuş
Ya benim gibi rahat Oğlan olursa vay halime ikimizde bakim uyku keyif oh mis
Tersi olursa annesini hizaya getirir disiplinli titiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…